2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi senin kociş doğuma girmeyi kabul etmiş. Bizimkiler bu konuda tırsık çıktı biraz aklinialirimsmile

2 yıl önce kuzenim doğum yaparken eşi de girmişti. Neyse biz de hastanede bekliyoruz baktık 15 dk.sonra çıktı bizimki bembeyaz olmuş tabi neyse hemen bir hemşire geldi tansiyon düşmüş iyice pek hevesle girdi ama dayanamadı. Bunlar çocuk doğurma yeteneğne sahip olsalardı sanırım nüfus baya bir azalırdı. Çocuk da yapmazdıki bunlar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendiliğinden istemeside bişey esracım ben kaç ayda anca ikna ettim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözlerini sımsıkı kapatıp beklemesi lazımmış doğumhanede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence eşler içinde yanda ayrı bi sedye bulundurmakgerekiyor doğuma gieren eşler için kaydirigubbakcemile3 düşünsene kendini unutup eşine baklıyormuşsun aşkım iyimisin nefes al nefes ver filan :roflol:

aynen öyle canım sanırım biz evlenirken hazırdan bir çocuk da almışız bu bebişler de 2. oluyorlar delikafadulden :roflol::roflol:hihoyyyt

slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo (

Selam kızlaarrrrrrrr nasılsınız netten aldıklarım geliyor yavas yavaş "Bebek bakımında mucize çözümler" kitabım geldi okumaya başladım bile buradan öneren arkadaşa çok teşekkürler gayet de akıcı ayrıca yanlıs bildiğim 2-3 şey buldum bile! :)) çok önemli notlarıda paylaşıcam sizinle..

slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo (

selam canım hoşğeldinn bu arada melisler çoğaldı hepside bursadan ne güzel bebişin kilo almasını istiyorsa gece kalkıp muz süt filan içmek iyi geliyormuş canım bide cici bebe ye karnın acıktıkça ne bilim meyvede çok kilo aldırır çoçıuklara derler

a.selam canım hoşğeldin ya bende aldım kocaman bi kitap ama yarısını ya okudum ya okumadım hem hamilelikle ilgili bilgiler var hem çoxcuk bakımı ile ilgili insan bi hevesle alıyor ama okumaya gelince üşeniyor en azından ben öleyim

aynen öyle canım sanırım biz evlenirken hazırdan bir çocuk da almışız bu bebişler de 2. oluyorlar delikafadulden :roflol::roflol:hihoyyyt

aynen aynennnn melis içimi okudun yani ay bişey değil diğer bebeklere iki bağırısın sesleri kesilir bu haızr aldıklarımız laftanda anlamıyor anacım dövsen dövemezsin sövsen sövemezsin kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn canım evet ya bizleride bilgilendir yanlış bildiklerimizi düzenleriz

canım ben de eşimde kitap manyagı oldugumuz için alıstık gerci bende kaytarıyorum bazen ama ben okumazsam eşim okur o takıntılıdır o konuda..

hoşgeldinn canım evet ya bizleride bilgilendir yanlış bildiklerimizi düzenleriz

Evet canım basladım şimdiden not almaya hoşbulduk bu arada :)

Bayanlar bir de benim kızım 3 gündür çok az hareket ediyor özellikle de bugun 3 defa falan hareket etti çok moralim bozuldu bir şey yoktur umarım. Allahtan yarın nst ye giriyorum bir gün daha sabredeyim ama ne yapsam kıpırdamadı

Telaşlanma canım şimdi içinde bulunduğu yer çok darald o yüzden hareket etmiyor fazla . :teselli:

peki doktorun ne dedi yetersiz kiloda olduğunu mu söyledi bilmiyorumkismile sen böyle kendini hemen strese sokma bak çok sıkıntılı oma ki bebişe de yarasın yediklerin cokacimcoook

kesinlikle öyle valla analarına kızmak lazım bunların delikafadulden

Melis16 arkadasım bende yenı gördüm yazdıkları benim ki de tıfıl şuan genelde son ayda birden alıyorlar hiç merak etme..

inş. canım ya korktum walla çok hareketliydi çünkü alışık değilim

bende de olmuştu 2 gün boyunca az hareket etti doktorum say demişti 10 kez hareket etmeliymiş ama en de telaşlanmıştım hemen gittim tabi doktora bana birkaç gün içinde neler yaptığımı sordu tek tek anlat dedi o günlerde yürüyüş yapıyordum arkadaşlarla pikniğe de gitmiştik bir de ütü yaptım derken sanırım hepsi üst üste gelince bebiş de yorulmuş haliyle ultrasonla baktı uyuyor dedi. Bizim yorgunluğumuz artık onları da epey etkiliyormuş sende de böyle bir durum olabilir. Telaşlanma biraz çikolata ye biraz da su iç üstüne evdeysen birde uzan sol tarafa hareketlenir. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…