2 yıl önce kuzenim doğum yaparken eşi de girmişti. Neyse biz de hastanede bekliyoruz baktık 15 dk.sonra çıktı bizimki bembeyaz olmuş tabi neyse hemen bir hemşire geldi tansiyon düşmüş iyice pek hevesle girdi ama dayanamadı. Bunlar çocuk doğurma yeteneğne sahip olsalardı sanırım nüfus baya bir azalırdı. Çocuk da yapmazdıki bunlar kaydirigubbakcemile3
gözlerim yaşardı,bu saatte nasıl oldu da toplandınız cadılar delikafaduldendelikafadulden
izin konusu gündemde anlaşılan..allahım çalışan annelere yardımcı olsun,hem hamilelik hem doğum sonrası onlar için daha zor..
bu arada benim kocam doğuma girmeye benden hevesli:)))
ilk doğum anına şahit olmak istiyormuş..
allahım davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunlara delikafaduldendelikafadulden
2 yıl önce kuzenim doğum yaparken eşi de girmişti. Neyse biz de hastanede bekliyoruz baktık 15 dk.sonra çıktı bizimki bembeyaz olmuş tabi neyse hemen bir hemşire geldi tansiyon düşmüş iyice pek hevesle girdi ama dayanamadı. Bunlar çocuk doğurma yeteneğne sahip olsalardı sanırım nüfus baya bir azalırdı. Çocuk da yapmazdıki bunlar kaydirigubbakcemile3
gözlerini sımsıkı kapatıp beklemesi lazımmış doğumhanede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence eşler içinde yanda ayrı bi sedye bulundurmakgerekiyor doğuma gieren eşler için kaydirigubbakcemile3 düşünsene kendini unutup eşine baklıyormuşsun aşkım iyimisin nefes al nefes ver filan :roflol:
slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo(
Selam kızlaarrrrrrrr nasılsınız netten aldıklarım geliyor yavas yavaş "Bebek bakımında mucize çözümler" kitabım geldi okumaya başladım bile buradan öneren arkadaşa çok teşekkürler gayet de akıcı ayrıca yanlıs bildiğim 2-3 şey buldum bile! :)) çok önemli notlarıda paylaşıcam sizinle..
aynen öyle canım sanırım biz evlenirken hazırdan bir çocuk da almışız bu bebişler de 2. oluyorlar delikafadulden :roflol::roflol:hihoyyyt
Selam kızlaarrrrrrrr nasılsınız netten aldıklarım geliyor yavas yavaş "Bebek bakımında mucize çözümler" kitabım geldi okumaya başladım bile buradan öneren arkadaşa çok teşekkürler gayet de akıcı ayrıca yanlıs bildiğim 2-3 şey buldum bile! :)) çok önemli notlarıda paylaşıcam sizinle..
a.selam canım hoşğeldin ya bende aldım kocaman bi kitap ama yarısını ya okudum ya okumadım hem hamilelikle ilgili bilgiler var hem çoxcuk bakımı ile ilgili insan bi hevesle alıyor ama okumaya gelince üşeniyor en azından ben öleyim
hoşgeldinn canım evet ya bizleride bilgilendir yanlış bildiklerimizi düzenleriz
canım ben de eşimde kitap manyagı oldugumuz için alıstık gerci bende kaytarıyorum bazen ama ben okumazsam eşim okur o takıntılıdır o konuda..
Evet canım basladım şimdiden not almaya hoşbulduk bu arada :)
Bayanlar bir de benim kızım 3 gündür çok az hareket ediyor özellikle de bugun 3 defa falan hareket etti çok moralim bozuldu bir şey yoktur umarım. Allahtan yarın nst ye giriyorum bir gün daha sabredeyim ama ne yapsam kıpırdamadı
slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo(
Telaşlanma canım şimdi içinde bulunduğu yer çok darald o yüzden hareket etmiyor fazla . :teselli:
aynen aynennnn melis içimi okudun yani ay bişey değil diğer bebeklere iki bağırısın sesleri kesilir bu haızr aldıklarımız laftanda anlamıyor anacım dövsen dövemezsin sövsen sövemezsin kaydirigubbakcemile3
inş. canım ya korktum walla çok hareketliydi çünkü alışık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?