2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. canım ya korktum walla çok hareketliydi çünkü alışık değilim

Hiçç telaşlama canım bu haftalardan sonra normal artık yavaşlaması hareketlernin ya bu arada benim ara ara sol kasığıma ağrı girip duruyıor ya kızlar çok korkuyorum cimcime erken gelicek diye sizde var kasıklarda ara ara sancı doktor nstye soktu geçen bu sancılar bu ayda normal dedi ama bak şimdi 2 dakkada bir giriyor eşimi arasammı

ayyy akşam olsa mesai bitsede eve gitsem yaa.ayaklarım sızlıyo walla

aynen al benden de o kadar. Senin bebiş kaçıncı haftada alınacak canım ben daha 4 hafta gelip gidecem de :ecrin_bebek: 39.haftada alıcak benimkini kısmetse 3 hafta da evde kullanıcam kalanı da sonraya sositososito

normalde spora giderim hep bu hafta sadece 1 gün gittim fazla da yorulmadım meyve suyu vs içtim tık yok hayırlısı bakalım.. karnıma bile tık tık vurdum :))))

yine de saol canım ya uzayanayım bakayım biraz..

canım hareket ettimi de öyle oluyor benımde kasıklarıma cok sancı girdi 2 hafta önce ultrasona girdim hemen meger kafasını oraya sokmus cadı..

aynen al benden de o kadar. Senin bebiş kaçıncı haftada alınacak canım ben daha 4 hafta gelip gidecem de :ecrin_bebek: 39.haftada alıcak benimkini kısmetse 3 hafta da evde kullanıcam kalanı da sonraya sositososito

benim tahmini doğum tarihi 28 hazirana geliyor canım.20 sinde alırım dedi.39.hafta oluyor galiba.yani son üç hafta kalahaziranın 1 ina kadar çalışmam lazım.sana tarih verdimi doktor ? bu arada özeldemi olacak? birde neden sezeryan olacak ? çokmu soru sordum :kedi:

canım hareket ettimi de öyle oluyor benımde kasıklarıma cok sancı girdi 2 hafta önce ultrasona girdim hemen meger kafasını oraya sokmus cadı..

ayy ne cimcime bunlar yaaaaaa lmaz: bi çıksınlar poposunu ısırcam bu ne yaramazlık ya birde sadece so tarafımda var öle bi sancı olsa iki taraflı olur dimi ama bilmiyorumkismile

bende sana soru sorayımmm sen neden sezeryan olmayı düşünüyorsun merak ettim?

ayy ne cimcime bunlar yaaaaaa lmaz: bi çıksınlar poposunu ısırcam bu ne yaramazlık ya birde sadece so tarafımda var öle bi sancı olsa iki taraflı olur dimi ama bilmiyorumkismile

Sorma ısırmak lazım onları :)

dediğim gibi hiç telaş etme gerçi biri de bana söylesin bunu :))))
inanılmaz bir sancı giriyor o zaman kasıgına benimkii sol kasıgıma tam kafasını sokmus ve o ay yüzünu göremedik

sancın tek taraflı ama bence telaşlanma ayrıca erken doğum riskin olsa doktorun söylerdi sana artık büyüdüle canım yaptıkları baskı da sancı da olucak sanırım seninki kasılma şu brickston hicks denilen kasılma. Bana da doktorım anlattı telaşlanmamam için olabilrmiş özellkle bu haftalardan sonra vücut kendisini doğuma hazırlıyormuş ama çok sık ve çok yoğun olursa ara mutlaka demişti ama senin öyle bir durum yok

kendiliğinden istemeside bişey esracım ben kaç ayda anca ikna ettim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pamikcim yoktun ortalarda canım,nasılsın,baban nasıl oldu?
benim kocam bi garip zaten,normal doğum olursa istemem seni,senle mi uğraşcam diyodum ama sezeryan kesinleşti gibi ondan tamam gel diyorum,beni oyalamayı iyi beceriyor kan alınırken falan ondan işe yarayabilir:))))))

slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo (
canım doktorun sağlıklı olduğunu söylediği sürece sakın takma kiloya..
bu haftalarda günde 20-30 gr alıyorlar günde,doğuma kadar topaç olur annesi

canım inşallah uygulamada da işe yarar da melek gibi uyuyan,herşeyiyle kolay bi bebek olur prensesin..
ben de alayım o kitabı,merak ettim hakkaten:)

aa cidden var mı öyle özellikle kilo aldıran şeyler? ben hergün bi muz yiyorum,gece de yatmadan bebe büsküvisi yiyorum sütle:))

blackcim artık azaldı yerleri ondandır..tatlı ye,soluna yat mutlaka farkeder..
yarın benim de kontrolum var,bakalım ne durumdayız..

Yok canım sadece tek taraflı dediğin gibi ama kızlar arada öle bi sancılar giriyorki doğumda nasıl bir sancı hissedeceğimi az çok anlıyorum sanki ben nasıl bişey yaşıyacağımı bilmiyorumkismile doktor normal doğum pozisyonunda dedi ondanda biraz korkuyorum benim kız döndü erkenden ne acelesi varsa kaydirigubbakcemile3 h

he canım bu arada hangi hastaneye gidiyosun bursada doktorun kim???????

Son düzenleme:

ben 39.hafta üzerinden hesapladım o nedenle 4 hafta gelicem 41 hafta üzerinden hesaplarsan 1 haftan yanıyor. Benim bebeişin kordonu boynunda kolyeli benim kız şimdiden süslü bayanssulusmile o nedenle doğum kanalına girmeden almak istiyor. Onunn için canım kaydirigubbakcemile2

bak o kadar stres yapıp kuzucuğunu da strese sokmaya gerek yokmuş,baban maşallah çok iyiymiş..allah şifalar versin,hemen toparlansın inşallah..
kızların babaları çok kıymetlidir tamam ama allah dermansız dert vermesin canım benim.. sen de bebişini düşün ve stresle geçirdiğin günleri telafi et lütfen..bol bol ye,dinlen,şımart kendini ve bebeğini..

benim yaramaz kızım kordonu boynuna doladığı için ve suyum çok az olduğu için normal doğum şansım kalmadı malesef,çok istiyordum ama kısmet..
önemli olan sağlık tabii,kızım sağlıklı olsun gerisi sorun değil..

anladım canım bol su içmen lazım.peki doktor ne diyor? kordonu açma ihtimali yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…