inş. canım ya korktum walla çok hareketliydi çünkü alışık değilim
kesinlikle öyle valla analarına kızmak lazım bunların delikafadulden
ayyy akşam olsa mesai bitsede eve gitsem yaa.ayaklarım sızlıyo walla
bende de olmuştu 2 gün boyunca az hareket etti doktorum say demişti 10 kez hareket etmeliymiş ama en de telaşlanmıştım hemen gittim tabi doktora bana birkaç gün içinde neler yaptığımı sordu tek tek anlat dedi o günlerde yürüyüş yapıyordum arkadaşlarla pikniğe de gitmiştik bir de ütü yaptım derken sanırım hepsi üst üste gelince bebiş de yorulmuş haliyle ultrasonla baktı uyuyor dedi. Bizim yorgunluğumuz artık onları da epey etkiliyormuş sende de böyle bir durum olabilir. Telaşlanma biraz çikolata ye biraz da su iç üstüne evdeysen birde uzan sol tarafa hareketlenir. :dance:
Hiçç telaşlama canım bu haftalardan sonra normal artık yavaşlaması hareketlernin ya bu arada benim ara ara sol kasığıma ağrı girip duruyıor ya kızlar çok korkuyorum cimcime erken gelicek diye sizde var kasıklarda ara ara sancı doktor nstye soktu geçen bu sancılar bu ayda normal dedi ama bak şimdi 2 dakkada bir giriyor eşimi arasammı
aynen al benden de o kadar. Senin bebiş kaçıncı haftada alınacak canım ben daha 4 hafta gelip gidecem de :ecrin_bebek: 39.haftada alıcak benimkini kısmetse 3 hafta da evde kullanıcam kalanı da sonraya sositososito
canım hareket ettimi de öyle oluyor benımde kasıklarıma cok sancı girdi 2 hafta önce ultrasona girdim hemen meger kafasını oraya sokmus cadı..
benim tahmini doğum tarihi 28 hazirana geliyor canım.20 sinde alırım dedi.39.hafta oluyor galiba.yani son üç hafta kalahaziranın 1 ina kadar çalışmam lazım.sana tarih verdimi doktor ? bu arada özeldemi olacak? birde neden sezeryan olacak ? çokmu soru sordum :kedi:
ayy ne cimcime bunlar yaaaaaalmaz: bi çıksınlar poposunu ısırcam bu ne yaramazlık ya birde sadece so tarafımda var öle bi sancı olsa iki taraflı olur dimi ama bilmiyorumkismile
Hiçç telaşlama canım bu haftalardan sonra normal artık yavaşlaması hareketlernin ya bu arada benim ara ara sol kasığıma ağrı girip duruyıor ya kızlar çok korkuyorum cimcime erken gelicek diye sizde var kasıklarda ara ara sancı doktor nstye soktu geçen bu sancılar bu ayda normal dedi ama bak şimdi 2 dakkada bir giriyor eşimi arasammı
pamikcim yoktun ortalarda canım,nasılsın,baban nasıl oldu?kendiliğinden istemeside bişey esracım ben kaç ayda anca ikna ettim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım doktorun sağlıklı olduğunu söylediği sürece sakın takma kiloya..slm kızlar bugün dr a gittim 31+3 1300 grm ne yapcam bu kızımı ben ya kilo almıo(
canım inşallah uygulamada da işe yarar da melek gibi uyuyan,herşeyiyle kolay bi bebek olur prensesin..Selam kızlaarrrrrrrr nasılsınız netten aldıklarım geliyor yavas yavaş "Bebek bakımında mucize çözümler" kitabım geldi okumaya başladım bile buradan öneren arkadaşa çok teşekkürler gayet de akıcı ayrıca yanlıs bildiğim 2-3 şey buldum bile! :)) çok önemli notlarıda paylaşıcam sizinle..
aa cidden var mı öyle özellikle kilo aldıran şeyler? ben hergün bi muz yiyorum,gece de yatmadan bebe büsküvisi yiyorum sütle:))selam canım hoşğeldinn bu arada melisler çoğaldı hepside bursadan ne güzel bebişin kilo almasını istiyorsa gece kalkıp muz süt filan içmek iyi geliyormuş canım bide cici bebe ye karnın acıktıkça ne bilim meyvede çok kilo aldırır çoçıuklara derler
canım ben de eşimde kitap manyagı oldugumuz için alıstık gerci bende kaytarıyorum bazen ama ben okumazsam eşim okur o takıntılıdır o konuda..
Evet canım basladım şimdiden not almaya hoşbulduk bu arada :)
Bayanlar bir de benim kızım 3 gündür çok az hareket ediyor özellikle de bugun 3 defa falan hareket etti çok moralim bozuldu bir şey yoktur umarım. Allahtan yarın nst ye giriyorum bir gün daha sabredeyim ama ne yapsam kıpırdamadı
sancın tek taraflı ama bence telaşlanma ayrıca erken doğum riskin olsa doktorun söylerdi sana artık büyüdüle canım yaptıkları baskı da sancı da olucak sanırım seninki kasılma şu brickston hicks denilen kasılma. Bana da doktorım anlattı telaşlanmamam için olabilrmiş özellkle bu haftalardan sonra vücut kendisini doğuma hazırlıyormuş ama çok sık ve çok yoğun olursa ara mutlaka demişti ama senin öyle bir durum yok
bende sana soru sorayımmm sen neden sezeryan olmayı düşünüyorsun merak ettim?
canım benim ilk kızım 5 yaşında . sezeryanla dünyaya geldi.doktor rahimin dar olduğunu çok dikiş olacağını söyleyince (ee tabiii ilk olduğu için biraz doğum korkusuda var) ben doktoruma sezeryan istediğimi söyledim.o yüzden ikinci bebişte sezeryan olmak zorunda. sezeryandanda memnun kaldım.şikayet etmem.tabii ilk zamanlar ayağa kalkmak zor oluyo ama sonra geçiyor tabii.her iki doğumda zor. :ecrin_bebek:
benim tahmini doğum tarihi 28 hazirana geliyor canım.20 sinde alırım dedi.39.hafta oluyor galiba.yani son üç hafta kalahaziranın 1 ina kadar çalışmam lazım.sana tarih verdimi doktor ? bu arada özeldemi olacak? birde neden sezeryan olacak ? çokmu soru sordum :kedi:
41 yazmışım o 40 olucak yanlışlık olmuş
pamikcim yoktun ortalarda canım,nasılsın,baban nasıl oldu?
benim kocam bi garip zaten,normal doğum olursa istemem seni,senle mi uğraşcam diyodum ama sezeryan kesinleşti gibi ondan tamam gel diyorum,beni oyalamayı iyi beceriyor kan alınırken falan ondan işe yarayabilir:))))))
Evet canım yoktum babama üzüntümden iki gün kalkamadım yataktan çok strest yaptım sanırım bi mide bulantısı mide ekşimesi iki ğün çorba içebildim yemek filan yiyemedim ama şu anda çok iyi Babam ALLAHA şükür ALLAH onları başımdan eksit etmesin birden benim babamla aramda ayrı bir bağ var bilmiyorum çok kötü oldum o ameliyata girince.
Sezeryan kesinleştimi neden canım çocukla ilgili bi durmmu seninle ilgilimi bilmiyorumkismile
Evet canım yoktum babama üzüntümden iki gün kalkamadım yataktan çok strest yaptım sanırım bi mide bulantısı mide ekşimesi iki ğün çorba içebildim yemek filan yiyemedim ama şu anda çok iyi Babam ALLAHA şükür ALLAH onları başımdan eksit etmesin birden benim babamla aramda ayrı bir bağ var bilmiyorum çok kötü oldum o ameliyata girince.
Sezeryan kesinleştimi neden canım çocukla ilgili bi durmmu seninle ilgilimi bilmiyorumkismile
ben 39.hafta üzerinden hesapladım o nedenle 4 hafta gelicem 41 hafta üzerinden hesaplarsan 1 haftan yanıyor. Benim bebeişin kordonu boynunda kolyeli benim kız şimdiden süslü bayanssulusmile o nedenle doğum kanalına girmeden almak istiyor. Onunn için canım kaydirigubbakcemile2
Esraımmm hoş geldiiiiiiinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?