2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım bol su içmen lazım.peki doktor ne diyor? kordonu açma ihtimali yok mu?

kızlar malum benim zilli de kolyeli,iki kat dolamıştı tekini açtı o yüzden açabiliyor bu yaramazlar:)
normal doğuma engel başka birşey yoksa ve normal olsun istiyorsan bekleyebilirsin sonuna kadar..

kızlar malum benim zilli de kolyeli,iki kat dolamıştı tekini açtı o yüzden açabiliyor bu yaramazlar:)
normal doğuma engel başka birşey yoksa ve normal olsun istiyorsan bekleyebilirsin sonuna kadar..

evet şimdiden kolye takmaya meraklılar bu süslüler bayanssulusmile herşeyin hayırlısı hepimiz için inşallah

opuyorumnanaktan hoşbuldumm canımm:)
ama bana sefa demeyin ya,kayınvalidemin adı sefa o yüzden tüylerim diken diken oluyor :roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden kıs Allah iyiliğini versin güldürdün benii.alemsin walla.o zaman düzeltiyorum hoşgeldin sevinç getirdin yerimseniben yerimseniben yerimseniben

delikafadulden delikafadulden kıs Allah iyiliğini versin güldürdün benii.alemsin walla.o zaman düzeltiyorum hoşgeldin sevinç getirdin yerimseniben yerimseniben yerimseniben

hah valla ağzına sağlık,şimdi oldu:roflol::roflol:
oğlu sefasını sürmüş,bana cefası kaldı kadının delikafaduldendelikafadulden

şakkıdı niye ki sempatiksalakcinni

anlatmaya kalkarsam güzin abla köşesi olur :))))))))

şöyle özetleyeyim;
ondan daha sinsi ve yapmacık bi insan daha yoktur yeryüzünde kötükedihüso

black canım prenses hareket etti mi?
içime kurt düşürdün valla..
çikolata falan yiyip soluna yat,tepinince de bi haber ver lütfen..

AMİN CANIMMMM :Saruboceq: çok saol evet bol bol dinleniyorıum artık kendimi yormamaya çalışıyorum .

Bu arada canım geçmiş olsun üzüldüm aman sende dikkat et dinlen uzat ayaklarını çokta ayatkta kalma.kordon dolanması neden oluyor acaba canım bende çok duyuyorum bu tür şeyleri nasıl beceriyor bu cimcimeler bunu başarmayı bilmiyorumkismile

hımmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni anladım ben seni canım
e torunu hakkında neler söylüyo torun sevgisi belki değiştirir onu kız belli mi olur sırnaşık şey

Ben anlatsam kaçarsınız heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa neden hepsi böle gıcık olmak zorundalr yaa evlenene kadar canımızı çıkardılar evlendikten onra kuzu ne anladım ben bu işten iki dakka yanından ayrılmaya kalmıyor hemen koçişime şikayet ediyor beni kaydirigubbakcemile3 yüzüme karşı bişeyi yok ama ölesi daha kötü belanın arkadan geleni daha kalleşçe oluyor.:gitme:

ben medicalparka gidiyorum canım AHMET YILMAZ doktorum zübeydede epidural doğum varmı canım hep merak etmişimdir*

evet canım var arkadaşım oldu hatta çok memnun
geçen hafta da bir başka arkadaşım oldu epidural Ahmet YILMAZ'a o da gayet iyi
önemli olan doktorun zaten ona güveniyorsan sorun yok hihoyyyt

Bu arada epiduralden sonra sırt ve baş ağrısının çok yoğun olduğunu da söylediler aklında olsun
Ben genel anestezi istedim çünkü heyecanlanırım ve heyecenlanmaman lazım dedi doktorum bana tansiyon şeker yükselmemesi açısından önemliymiş ben de kendimi biliyorum heyecan yaparım kesin eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…