anladım canım bol su içmen lazım.peki doktor ne diyor? kordonu açma ihtimali yok mu?
ben 39.hafta üzerinden hesapladım o nedenle 4 hafta gelicem 41 hafta üzerinden hesaplarsan 1 haftan yanıyor. Benim bebeişin kordonu boynunda kolyeli benim kız şimdiden süslü bayanssulusmile o nedenle doğum kanalına girmeden almak istiyor. Onunn için canım kaydirigubbakcemile2
anladım canım bol su içmen lazım.peki doktor ne diyor? kordonu açma ihtimali yok mu?
kordon boynun üstünde ama dolanmış değil. Normal doğum olursa bebek döneceği için dolanma ihtimali varmış o nedenle sezeryan olucaz inşallah hihoyyyt
hoşgeldin sefa getirdin esraaa
kızlar malum benim zilli de kolyeli,iki kat dolamıştı tekini açtı o yüzden açabiliyor bu yaramazlar:)
normal doğuma engel başka birşey yoksa ve normal olsun istiyorsan bekleyebilirsin sonuna kadar..
opuyorumnanaktan hoşbuldumm canımm:)
ama bana sefa demeyin ya,kayınvalidemin adı sefa o yüzden tüylerim diken diken oluyor :roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan hoşbuldumm canımm:)
ama bana sefa demeyin ya,kayınvalidemin adı sefa o yüzden tüylerim diken diken oluyor :roflol::roflol::roflol:
anladım canım...hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alır koklarsın inşallah bebeğini
delikafadulden delikafadulden kıs Allah iyiliğini versin güldürdün benii.alemsin walla.o zaman düzeltiyorum hoşgeldin sevinç getirdin yerimseniben yerimseniben yerimseniben
şakkıdı niye ki sempatiksalakcinni
bak o kadar stres yapıp kuzucuğunu da strese sokmaya gerek yokmuş,baban maşallah çok iyiymiş..allah şifalar versin,hemen toparlansın inşallah..
kızların babaları çok kıymetlidir tamam ama allah dermansız dert vermesin canım benim.. sen de bebişini düşün ve stresle geçirdiğin günleri telafi et lütfen..bol bol ye,dinlen,şımart kendini ve bebeğini..
benim yaramaz kızım kordonu boynuna doladığı için ve suyum çok az olduğu için normal doğum şansım kalmadı malesef,çok istiyordum ama kısmet..
önemli olan sağlık tabii,kızım sağlıklı olsun gerisi sorun değil..
hah valla ağzına sağlık,şimdi oldu:roflol::roflol:
oğlu sefasını sürmüş,bana cefası kaldı kadının delikafaduldendelikafadulden
anlatmaya kalkarsam güzin abla köşesi olur :))))))))
şöyle özetleyeyim;
ondan daha sinsi ve yapmacık bi insan daha yoktur yeryüzünde kötükedihüso
41 yazmışım o 40 olucak yanlışlık olmuş
Melisssssssssssssssssss hangi hastane hangi doktora gittiğini yazmadın canım
hah valla ağzına sağlık,şimdi oldu:roflol::roflol:
oğlu sefasını sürmüş,bana cefası kaldı kadının delikafaduldendelikafadulden
anlatmaya kalkarsam güzin abla köşesi olur :))))))))
şöyle özetleyeyim;
ondan daha sinsi ve yapmacık bi insan daha yoktur yeryüzünde kötükedihüso
aa canım benim kusura bakma ben onu görmemişim ya :kedi:
Necdet Kırker benim doktorum canım zübeydeden
sen kime gidiyorsun
ben medicalparka gidiyorum canım AHMET YILMAZ doktorum zübeydede epidural doğum varmı canım hep merak etmişimdir*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?