evet canım var arkadaşım oldu hatta çok memnun
geçen hafta da bir başka arkadaşım oldu epidural Ahmet YILMAZ'a o da gayet iyi
önemli olan doktorun zaten ona güveniyorsan sorun yok hihoyyyt
Bu arada epiduralden sonra sırt ve baş ağrısının çok yoğun olduğunu da söylediler aklında olsun
Ben genel anestezi istedim çünkü heyecanlanırım ve heyecenlanmaman lazım dedi doktorum bana tansiyon şeker yükselmemesi açısından önemliymiş ben de kendimi biliyorum heyecan yaparım kesin eyvahedigeldismile
blacksiyacım yerimseniben neden sezeryan soruna cevap yazdım okudunmu?
black canım prenses hareket etti mi?
içime kurt düşürdün valla..
çikolata falan yiyip soluna yat,tepinince de bi haber ver lütfen..
AMİN CANIMMMM :Saruboceq: çok saol evet bol bol dinleniyorıum artık kendimi yormamaya çalışıyorum .
Bu arada canım geçmiş olsun üzüldüm aman sende dikkat et dinlen uzat ayaklarını çokta ayatkta kalma.kordon dolanması neden oluyor acaba canım bende çok duyuyorum bu tür şeyleri nasıl beceriyor bu cimcimeler bunu başarmayı bilmiyorumkismile
dedim ya sinsidir benim kayınvalidem,görsen bu kadın sana tapıyor dersin..torununu dört gözle bekliyor hatta ultrason çıktılarına bakıp kendine benzetiyor :roflol::roflol::roflol:hımmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni anladım ben seni canım
e torunu hakkında neler söylüyo torun sevgisi belki değiştirir onu kız belli mi olur sırnaşık şey
Ben anlatsam kaçarsınız heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa neden hepsi böle gıcık olmak zorundalr yaa evlenene kadar canımızı çıkardılar evlendikten onra kuzu ne anladım ben bu işten iki dakka yanından ayrılmaya kalmıyor hemen koçişime şikayet ediyor beni kaydirigubbakcemile3 yüzüme karşı bişeyi yok ama ölesi daha kötü belanın arkadan geleni daha kalleşçe oluyor.:gitme:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yaaa bende yaparım heyecan vallahi aslında eşim sezeryanda olsa epidural ol diyor çünki narkozdançabuk çıkamıyorum ben çok zorlanıyoum bide kusarak atıyorum ama nasıl dayanıcam beni orda keselerken ayy düşünmesi bile ürkütüyorr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
selam canım hoşğeldinn bu arada melisler çoğaldı hepside bursadan ne güzel bebişin kilo almasını istiyorsa gece kalkıp muz süt filan içmek iyi geliyormuş canım bide cici bebe ye karnın acıktıkça ne bilim meyvede çok kilo aldırır çoçıuklara derler
yok canım ben doktoruma güveniyorum zübeydede epidurel doğum yapma şansı öle bi olanak varmı diye soruyorumm nasıl sen memnunmusun zübeydeden bilmiyorumkismile malumm anlattılanlar pek iç açıcı değil
canım okudum da cevap yazamadım masallah bugun hızlısınız.. :)
canım cicim hareket edior ama o kadar az ve yavas ki anlatamam
bilg. basından kalkmıstım baska bir kargom daha geldi gıda kalemi almıstım :) onlar geldi
sağolasın canım,yatmaktan çürüdüm ama napalım herşey kuzularımız için:)
kordon dolanmasının bi sebebi yok canım,tamamen içerdekilerin yaramazlığının eseriklava:
dedim ya sinsidir benim kayınvalidem,görsen bu kadın sana tapıyor dersin..torununu dört gözle bekliyor hatta ultrason çıktılarına bakıp kendine benzetiyor :roflol::roflol::roflol:
4boyutlu resme bakıp ağzı gözleri aynı babası dedi,nasıl anladıysa:)))
sonra döndü,alnının genişliği de sana çekmiş dedi:)))))işin ilginci bizim alınlar dar diye şikayetçiyizdir:)))))))) boyu da uzun olacak babaannesi gibi diyor:))))
ben de burnunun büyüklüğü de sizin tarafa çekmiş dedim:roflol::roflol::roflol:
tabi bunlar komik olanlar,yoksa çok fenadır..eşim inanmıyordu önceleri çünkü hep yalnızken lafı sokup biri varken canım bitanem diyip sarılıyordu:))))))
benimki onu yapamıyor çünkü eşim yemiyor artık..tek silahı ağlamak,mutlu olun siz ben seni görmesem de olur oğlum diye ağlıyor!!
ay anlamıyorum oğlu mutluysa niye susup oturmazlar bunlar..
onun yüzünden ayrılsak kazandıkları zafer mi olacak sanki!!
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yaaa bende yaparım heyecan vallahi aslında eşim sezeryanda olsa epidural ol diyor çünki narkozdançabuk çıkamıyorum ben çok zorlanıyoum bide kusarak atıyorum ama nasıl dayanıcam beni orda keselerken ayy düşünmesi bile ürkütüyorr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
oh iyi bari rahatladımopuyorumnanaktan
temizlik yap,ortalığı sil süpür o zaman hareket ederklava: klava: klava:
yoruyorsun prensesi sonra vay efendim niye yavaşladıklava: klava:
gıda kalemini koy kenara yat dinlen lütfen..
sağolasın canım,yatmaktan çürüdüm ama napalım herşey kuzularımız için:)
kordon dolanmasının bi sebebi yok canım,tamamen içerdekilerin yaramazlığının eseriklava:
dedim ya sinsidir benim kayınvalidem,görsen bu kadın sana tapıyor dersin..torununu dört gözle bekliyor hatta ultrason çıktılarına bakıp kendine benzetiyor :roflol::roflol::roflol:
4boyutlu resme bakıp ağzı gözleri aynı babası dedi,nasıl anladıysa:)))
sonra döndü,alnının genişliği de sana çekmiş dedi:)))))işin ilginci bizim alınlar dar diye şikayetçiyizdir:)))))))) boyu da uzun olacak babaannesi gibi diyor:))))
ben de burnunun büyüklüğü de sizin tarafa çekmiş dedim:roflol::roflol::roflol:
tabi bunlar komik olanlar,yoksa çok fenadır..eşim inanmıyordu önceleri çünkü hep yalnızken lafı sokup biri varken canım bitanem diyip sarılıyordu:))))))
benimki onu yapamıyor çünkü eşim yemiyor artık..tek silahı ağlamak,mutlu olun siz ben seni görmesem de olur oğlum diye ağlıyor!!
ay anlamıyorum oğlu mutluysa niye susup oturmazlar bunlar..
onun yüzünden ayrılsak kazandıkları zafer mi olacak sanki!!
benim hastaneyle işim olmadı tahliller dışında doktoun muayenehanesine gidiyorum
ama bn olumsuz birşey yaşamadım açıkçası arkadaşlarımın çoğu da zübeydede yaptılar doğumlarını onlardan da bişey duymadım olumsuz anlamda. ya sonuçta bu ülkede böyle arkadaşım parayı bastırıp özel muayenehanesine gidiyosan doktorun o zaman hastanede de sana farklı yaklaşıyolar açıkçası ben o nedenle dışardan özeline gittim doktorumun
a.s
kızlar kaynana muhabbeti actınız da..
ben küsüm ya kocişle 2 gün önce verdim veriştirdim anasına kadının yüzüne bir daha nasıl bakarım bilmiyorum ne varsa içimde söyledim annenler haddini bilsin ister sokarım ister sokmam cahil senin annende az zilli değil mikser gibi karıştırıyor ortalığı zaten leş gibi ter kokuyor onunda kaynanası onun (bilimum küfürler) canına okumus vs... ama neler neler.. offfffffffffff
gerçi kuş gibi oldum ya bilmem faturası ne zaman cıkıcak hanı bu yazdıklarım en hafifleri.. :kedi:
kızlar kaynana muhabbeti actınız da..
ben küsüm ya kocişle 2 gün önce verdim veriştirdim anasına kadının yüzüne bir daha nasıl bakarım bilmiyorum ne varsa içimde söyledim annenler haddini bilsin ister sokarım ister sokmam cahil senin annende az zilli değil mikser gibi karıştırıyor ortalığı zaten leş gibi ter kokuyor onunda kaynanası onun (bilimum küfürler) canına okumus vs... ama neler neler.. offfffffffffff
gerçi kuş gibi oldum ya bilmem faturası ne zaman cıkıcak hanı bu yazdıklarım en hafifleri.. :kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ooh ağzına sağlık:))
ben de anasına kızıp oğlundan çıkarıyorum,aynen senin yaptığın gibi döküyorum içimi..
ay bi de yüzüne söylesem benden mutlusu olmaz herhalde:)))))
eşim önceleri küsüyordu ama artık alıştı,çok üzülüyorum öyle söyleme diyor:)
ama eğer kusmazsak da içimiz içimizi yer demi ama kötükedihüso
canım ben 2 defa genel aneztesi oldum hiç sorun yasamadım.. Genelde sigara içenler ve bunyesine göre cok anestezi verilenler kusuyor doktorunu uyarırsan ayarını yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?