2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım var arkadaşım oldu hatta çok memnun
geçen hafta da bir başka arkadaşım oldu epidural Ahmet YILMAZ'a o da gayet iyi
önemli olan doktorun zaten ona güveniyorsan sorun yok hihoyyyt

yok canım ben doktoruma güveniyorum zübeydede epidurel doğum yapma şansı öle bi olanak varmı diye soruyorumm nasıl sen memnunmusun zübeydeden bilmiyorumkismile malumm anlattılanlar pek iç açıcı değil

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yaaa bende yaparım heyecan vallahi aslında eşim sezeryanda olsa epidural ol diyor çünki narkozdançabuk çıkamıyorum ben çok zorlanıyoum bide kusarak atıyorum ama nasıl dayanıcam beni orda keselerken ayy düşünmesi bile ürkütüyorr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

blacksiyacım yerimseniben neden sezeryan soruna cevap yazdım okudunmu?

canım okudum da cevap yazamadım masallah bugun hızlısınız.. :)

black canım prenses hareket etti mi?
içime kurt düşürdün valla..
çikolata falan yiyip soluna yat,tepinince de bi haber ver lütfen..

canım cicim hareket edior ama o kadar az ve yavas ki anlatamam

bilg. basından kalkmıstım baska bir kargom daha geldi gıda kalemi almıstım :) onlar geldi

sağolasın canım,yatmaktan çürüdüm ama napalım herşey kuzularımız için:)
kordon dolanmasının bi sebebi yok canım,tamamen içerdekilerin yaramazlığının eseriklava:

hımmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni anladım ben seni canım
e torunu hakkında neler söylüyo torun sevgisi belki değiştirir onu kız belli mi olur sırnaşık şey
dedim ya sinsidir benim kayınvalidem,görsen bu kadın sana tapıyor dersin..torununu dört gözle bekliyor hatta ultrason çıktılarına bakıp kendine benzetiyor :roflol::roflol::roflol:
4boyutlu resme bakıp ağzı gözleri aynı babası dedi,nasıl anladıysa:)))
sonra döndü,alnının genişliği de sana çekmiş dedi:)))))işin ilginci bizim alınlar dar diye şikayetçiyizdir:)))))))) boyu da uzun olacak babaannesi gibi diyor:))))
ben de burnunun büyüklüğü de sizin tarafa çekmiş dedim:roflol::roflol::roflol:

tabi bunlar komik olanlar,yoksa çok fenadır..eşim inanmıyordu önceleri çünkü hep yalnızken lafı sokup biri varken canım bitanem diyip sarılıyordu:))))))

benimki onu yapamıyor çünkü eşim yemiyor artık..tek silahı ağlamak,mutlu olun siz ben seni görmesem de olur oğlum diye ağlıyor!!
ay anlamıyorum oğlu mutluysa niye susup oturmazlar bunlar..
onun yüzünden ayrılsak kazandıkları zafer mi olacak sanki!!

canım ben 2 defa genel aneztesi oldum hiç sorun yasamadım.. Genelde sigara içenler ve bunyesine göre cok anestezi verilenler kusuyor doktorunu uyarırsan ayarını yapar

yiyorum canım ya dr normal görüyor yani öyle demek zorunda kalıyor beni üzmemek için.

yok canım ben doktoruma güveniyorum zübeydede epidurel doğum yapma şansı öle bi olanak varmı diye soruyorumm nasıl sen memnunmusun zübeydeden bilmiyorumkismile malumm anlattılanlar pek iç açıcı değil

benim hastaneyle işim olmadı tahliller dışında doktoun muayenehanesine gidiyorum
ama bn olumsuz birşey yaşamadım açıkçası arkadaşlarımın çoğu da zübeydede yaptılar doğumlarını onlardan da bişey duymadım olumsuz anlamda. ya sonuçta bu ülkede böyle arkadaşım parayı bastırıp özel muayenehanesine gidiyosan doktorun o zaman hastanede de sana farklı yaklaşıyolar açıkçası ben o nedenle dışardan özeline gittim doktorumun
a.s

oh iyi bari rahatladımopuyorumnanaktan
temizlik yap,ortalığı sil süpür o zaman hareket eder klava:klava:klava:
yoruyorsun prensesi sonra vay efendim niye yavaşladıklava:klava:
gıda kalemini koy kenara yat dinlen lütfen..

kızlar kaynana muhabbeti actınız da..

ben küsüm ya kocişle 2 gün önce verdim veriştirdim anasına kadının yüzüne bir daha nasıl bakarım bilmiyorum ne varsa içimde söyledim annenler haddini bilsin ister sokarım ister sokmam cahil senin annende az zilli değil mikser gibi karıştırıyor ortalığı zaten leş gibi ter kokuyor onunda kaynanası onun (bilimum küfürler) canına okumus vs... ama neler neler.. offfffffffffff

gerçi kuş gibi oldum ya bilmem faturası ne zaman cıkıcak hanı bu yazdıklarım en hafifleri.. :kedi:

tamam işte canım aynı bizimki eşim yanımda iken bişey söylemiyuor o iki dakka hava almaya çıkıyor balkona hemen o ara bişey söylüyor benim moralimi bozuyor e tabi sonra anlatınca inanmıyor adamcağızda ahhh o timsah gözyaşları yokmuuuuuuuuu hep öle kandırıyorlar zaten ..klava: klava: ya ben artık sevmemek bi tarafa dursun midem bulanıyor gördüğümde ya öle çok merhametli biriyimdir ama bunlara karşı uacık sevgi kırıntısı bile kalmadı hep mecburiyet eşimi bukadar çok sevmesem eve bile sokmam ama işte :umursamaz: :umursamaz:

olsun ya gözünü aç kapa tamam işte benim gibi heyecanlanacağını düşünüyorsan hiç stres olma derim

yok yok yapmıyorum artık bak 3 gündür ütüler bile bekliyor ayyyyyyy

aman aman onların yüzünden yuvalarımızı bozacak değiliz naniknanik oh bebişlerimiz de geliyor artık onlar düşünsün kim takar ki artık onları hıııh lülülülülülü

nladım canım zaten özel hastaneye gitmekle aynı ücrete geliyor doktorun özeline gitmek hatta siz daha fazla veriyorsunuz memnunsan problem yok ben tahlildi muayne ücretidi ayda 100 ytlyi buluyor sende bi gidişte muayne olmak için veriyosu zaten aynı hesap ama en azından daha fazla ilgileniyordsur muaynanesinde

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ooh ağzına sağlık:))
ben de anasına kızıp oğlundan çıkarıyorum,aynen senin yaptığın gibi döküyorum içimi..
ay bi de yüzüne söylesem benden mutlusu olmaz herhalde:)))))
eşim önceleri küsüyordu ama artık alıştı,çok üzülüyorum öyle söyleme diyor:)

ama eğer kusmazsak da içimiz içimizi yer demi ama kötükedihüso

kızlar benimki çok anneci ben bas edemiyorum walla

kadın aglıyor en buyuk silahı o agladımı ben daha çok ağlıyorum..
annem sağ olsun benim birde arkamdaki en buyuk güç annem hakkından geliyor walla

senin kociş doğurmanı bekler hani bu halinle bişey demez de sonrasında ısırabilir bak her an alsanaalsanasmile

ayyyyyyyyyy ben çok ayıp ettim ama ilk defa bilmem nasıl olcak :)

felaket küfür ettim annesine ilk defa böyle tartıstık en son dedim ki bak ayagını denk al boşarım seni dönersin köyüne ay adam cok bozuk bana ya gerçi hiç alttan almıyorum özür dilemicekmisin benden dedi hiç oralı bile olmadım gerçi lafları öylediğime pişmanın ama yiğitliğe leke sürdürmüyorum kötükedihüso

canım ben 2 defa genel aneztesi oldum hiç sorun yasamadım.. Genelde sigara içenler ve bunyesine göre cok anestezi verilenler kusuyor doktorunu uyarırsan ayarını yapar

ya canım sorma iki kez oldum ameliyat ikisindede kustum annemde oldu annemde kusarak atıyor sanırım bünye ile alakalı dediğin gibi bilmiyorum hemen atamıyorum vucudumdan narkozu o yüzden ya ağlarım çıktığımda yada inlerim zor geçer ameliyatlarım yani ikincisindede narkozcya söylemiştim zorlanıyorum narkozdan çıkarken filan diye ama bi fark olmadı o yüzden narkozculardan nefret ediyorummmmmmmmm :mymeka: :mymeka: :mymeka: klava: klava: ama dedğin gibi o sıralar sigara kullanıyordum :kedi: hamile kaldığımdan beridir bıraktım acaba dahamı kolay geçiçek bu sefer ne bilim ama annem sigarada içmiyor onunda öle zor geçiuor :sm_confused:

pamik prenses sen hangi hastaneye gidiosun canım bu arada 3 müz hemşeriyiz bursalı pek yok sanıyordum haziran annelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…