canım son anda özel sigortamızın kazıgını yedik 2000 küsür fark istiolar.yeterince para ödenıo zaten.eşimin hatası iyi araştırmadı şimdi de fazla gelıo bize malum bebeğinde ihtiyaçları
ya keşke kayınvalidelerin bazıları böyle olmasa
insana şu hamile haliyle bari yapmasalar
benim kayınvalidem Allah var yukarda 2 senelik geliniyim
annem gibi hakkı çoktur bende Allah razı olsun hamililiğimin ilk zamanları bulantıdan yemek yapamazdım her akşam bana görüşcemle 3-4 çeşit yemek yollardı o kadar iyi geliyo ki öyle zamanlarda
eli de çok açık sağolsun annemle ikisi dayadı döşedi bebişimizin odasını hatta 40 mevlütünde giysin diye gelinlik bile almış kızıma aman inşallah nazar değmezçok iyiyiz anne kız gibi kızından ayırmaz beni çok tatlı dilli güler yüzlüdür ben de ona saygı sevgi hepsini yapıyorum elimden geldiğince ben şanslıyım bu konuda
ya keşke kayınvalidelerin bazıları böyle olmasa
insana şu hamile haliyle bari yapmasalar
benim kayınvalidem Allah var yukarda 2 senelik geliniyim
annem gibi hakkı çoktur bende Allah razı olsun hamililiğimin ilk zamanları bulantıdan yemek yapamazdım her akşam bana görüşcemle 3-4 çeşit yemek yollardı o kadar iyi geliyo ki öyle zamanlarda
eli de çok açık sağolsun annemle ikisi dayadı döşedi bebişimizin odasını hatta 40 mevlütünde giysin diye gelinlik bile almış kızıma aman inşallah nazar değmezçok iyiyiz anne kız gibi kızından ayırmaz beni çok tatlı dilli güler yüzlüdür ben de ona saygı sevgi hepsini yapıyorum elimden geldiğince ben şanslıyım bu konuda
ay bu kadar olur,benim kayınvalidmler de sabahtan gelip akşam gidiyorlar,biz gitsek 2saat kalırız en fazla..ben mecbur muyum koca günü onlarla geçirmeye!!
buldum onun çözümünü,otobüslerde ziyan olmayın diyorum,eşim gidiyor almaya öyle olunca istediğim saatte getiriyor kötükedihüso
arabaları yok allahtan,yoksa eyvah eyvahtı:))) çok sosyetikler ama araba almaya gelince kıyamazlar paraya,cimriliklerinin tek sevdiğim tarafı bu:))))))))))
naapcaz kız biz bunlarlaCADIARZU
hayatım hergün en az bi kere bi hayır duası ediyoruz birbirimize :roflol::roflol::roflol:
bu diyaloglarınıza kopuyorum ben:))))))
bu tartışmaları bile öyle anlatıyorsun ki hem üzülüyorum hem gülüyorum kendimle çelişiyorum sayenedelikafaduldendelikafadulden
soğuk kadın olcam derken buz tutmayın aman,iyi koru o dengeyi..
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar valla hepiniz birbirinizden tatlıymışsınız sizi tanıdığıma çoooook sevindim artık hep beraberiz kaynanalarınız gibi bir gelcem bidaha gitmicem -tatlicadiarzu-
bu arada masallah tabi canım sizi allah bozmasın :)
sedef nerlerdesiiiiiiinn
walla canım bende hamile kalmadan önce ana kız gibiydik millet sasırırdı cok da severdim eskiden !!
ne zaman hamile kaldım kadın cok degıştı anlayamdık yanı herkes de fark etti değişikliğini..
ben daha da iyi oluruz derken.. beter oldukkk
yo kkızlar cıkıyorum ben :=) konusmayayım bu konuları dedikce burda cenem düşüyor.. ayıp walla
neyse gideyim kitabımı okuyayom kızlar basınızı çok agrıtmadannnnnnnnn
öptümmm kocaman hepinizi teşekkürler canlarımmm :)))
walla canım bende hamile kalmadan önce ana kız gibiydik millet sasırırdı cok da severdim eskiden !!
ne zaman hamile kaldım kadın cok degıştı anlayamdık yanı herkes de fark etti değişikliğini..
ben daha da iyi oluruz derken.. beter oldukkk
allah yardımcı olsun canım ya,hakkaten torun gelince çıkmaz bunlar bizim evlerden..Senin Şansın Benim Şansızlığım canımyaaaa akannehir biizmkilerinin arabası var aksi gibi istedikleri saatte gidiyorlar o yüzden bizimde arabamız olmadığı için bizde onlara gittiğimizde otobüslerler eve dönemeyeceğimiz için onların bıraktığı zman gitmek zorunda kalıyuoruz hamile kaldığımdan beri kötükedihüso bizimkiklerinde sosyetik ama ayranı yok içmeye misali biizmk,iler kaydirigubbakcemile3 ya ne bilim napçaz canım torunda geliyor şimdi çıkmazlar biizden hiç kabus günler başlıyor anlayacağın :gitme:
:1hug:kızlar valla hepiniz birbirinizden tatlıymışsınız sizi tanıdığıma çoooook sevindim artık hep beraberiz kaynanalarınız gibi bir gelcem bidaha gitmicem -tatlicadiarzu-
eşim diyorum ya anneci felaket babadan da çok korkuyor eşşek kadar herif oldu..
hayatta soramaz.. bu sefer söyledim mesela geldi 10 gun kaldı bizde gündüz kakara kikiri aksam da bir surat astı eşim gelince eşimde beni cekti 3 gün odaya ne yaptın anneme diye
şaşırdım ama gercekten cok iyiyiz kadınla bir şey de yok
sonra ben odadan bir hışımla çıktım gittim kadının yanına anne niye böyle yapıyorsun söylesen gündüzleri geziyoruz gülüyoruz diye masus mu yapıyorsun dedim tık yok cevap vermedi kadın sonra oğlunu yanına istiyorsan al anne boşanırız sorun degıl ben oğlunu sevmiyorum eskisi gibi dedim masustan :))
kadın zorla yok boşanmanızı istemiyorum dedi bende carptım kapıyı cıktım evden tüm gece ağlamıs zırlamıs eşime.. eşimde gördü bunu niye gündüz iyiysen akşam surat asıyorsun anne dedi yok sana öyle geliyor oglum asmıyorum surat dedi..
sonra meger eşime demiş yüzüne söyleyemedim üzülddüm ffalan.. kadın entrika resmen ya
kızlar hepinize iyi akşamlar canlarım yarın görüşmek üzere çoook öpüldünüüüz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?