2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam ama koçişinin ne suçu var kızzz yazık onla aranı bozma onlar için :teselli:

ay hepsi mi aynı bunların
ben aylarca sokmadım eve,hatta evlerine de gitmedim,hep dışarda buluşup yemek yiyip vedalaştık aylarca,baktım eşim ve kayınpederim çok üzülüyor kıyamadım çağırdım bi gün ama üstünden 3ay geçti:)))))))))) tabi doktor yat dedi diye gelmiyorlar,biz de gidip yiyip içip geliyoruz..yalandan sevgi gösterileri eşliğinde bikaç saat geçiyor..
bi de yakınımızdan ev aldılar,karar verdim iyi davranıp kullancam onu kötükedihüso
öğrendi artık beni kızdırırsa oğlunu göremeyeceğini hele bi de torun geliyor,süründürürüm valla kötükedihüso

yok yok yapmıyorum artık bak 3 gündür ütüler bile bekliyor ayyyyyyy
beklesin ütü,ev işi..
hiçbirşey içindeki prensesten önemli değil:CüvCüv:

aman aman onların yüzünden yuvalarımızı bozacak değiliz naniknanik oh bebişlerimiz de geliyor artık onlar düşünsün kim takar ki artık onları hıııh lülülülülülü

ay evet elimiz güçleniyor,artık onlar düşünsün haklısın valla :teytey:

bazen yazmak söylemekten daha kolay oluyor sen bence yaz içinden iyi gelenlei ama biraz da yumuşak olsun kocanın görebileeği bir yere koy sende o anlarda evde ol bak bu değişik bişey ve iyi gelecek bu tartışmadan sonra istersen bi dene derim olumunekankayizsmile

tamam ama koçişinin ne suçu var kızzz yazık onla aranı bozma onlar için :teselli:

evet bir denemediğim o kaldı bu gidişle son care onu yapabilirim ama bende konusmuyorum mecbur kalmadıkca şımarmasın artık erkekler cabuk sımarıyor..

neyse kızlar yeter moral bozmayayımmmmmm kaçç gundur aynı muhabbet topık amacını aştı :):):):):)):):):))))))))

ay inanmıyorum black ohaoldumsmile
eşinin huyunu sen biliyorsun,pişman olduğunu belli edersen koz olabilir onun için..
sen de sinirlenince ağzından çıkanı duymuyorsun anlaşılan,bende öyleyim,en kötüsünü söylerim sonra da pişman olurum:kedi:

kendi aile olcak farkında degıl hala annesi babası deli ediyor beni ne yapayım.. ailesini çok sevsin tabi de bu kadar gözüme sokmasın
kendi çocuğunu kucağına alınca değişir herşey :jeyyar:

melis sen black ne cadı bilmiyor musundelikafadulden
özür bekler bi de üstüne :roflol:

aman ya bi kere davet ettimmide yüz buluyorlar devamlı gelmek istiyorlar yüz vermemek lazım bunlara ya bide bi geliyorlar erkenden gece 11e kadar oturyorlar ya biz sizinle bu kadar saat oturmak zorundamıyız ne kadar düşüncesizler ikide bir esniyoruz anca kalkıyolar bide kayınpedewr benim bi ufak puf var ona ayaklarını uzatıyor sanki kendi evinde deli oluyorum geçen sakladım pufu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay bilirim o sahte sevgi gösterilerni ya hiç yapma daha iyi dimi ama sanki onlardan sevgi isteyenn var :umursamaz: :umursamaz:

evet canım yok fazla medicalparka gidiyorum ben canım sen nereye gidiyosun

ben acıbademe gidiyorum fakat bu ay dr değiştircem .geç kaldık malesef ama mecbur şimdi çekirge dorukta sevil paker varmış onu düşünüyorum

evet bir denemediğim o kaldı bu gidişle son care onu yapabilirim ama bende konusmuyorum mecbur kalmadıkca şımarmasın artık erkekler cabuk sımarıyor..

bunu da not olarak eklersin bu günlerini iyi değerlendisin bbeiş gelince annene şımarırsın artık diye sempatiksalakcinni

ben acıbademe gidiyorum fakat bu ay dr değiştircem .geç kaldık malesef ama mecbur şimdi çekirge dorukta sevil paker varmış onu düşünüyorum

aaaa neden değiştiryorsun canım hayırdır evet biraz geç kalmışşsın ama zararın neresinden dönersen kardır boşver

Allahım bayılıyorum sana Esracım ya Allah güldürsüünnnn :))

yok kararlıyım yeni taktik geliştirdim eskiden kociş diye diye koşardım peşinden şimdi soğuk bir kadın olucam tepkisiz dün mesela eskisi gibi olamayız dedi laf attı bana baktım yüzüne kesinlikle dedim mosmor oldu :)))))))))))

aaaa neden değiştiryorsun canım hayırdır evet biraz geç kalmışşsın ama zararın neresinden dönersen kardır boşver

canım son anda özel sigortamızın kazıgını yedik 2000 küsür fark istiolar.yeterince para ödenıo zaten.eşimin hatası iyi araştırmadı şimdi de fazla gelıo bize malum bebeğinde ihtiyaçları

canım son anda özel sigortamızın kazıgını yedik 2000 küsür fark istiolar.yeterince para ödenıo zaten.eşimin hatası iyi araştırmadı şimdi de fazla gelıo bize malum bebeğinde ihtiyaçları

evet canım ya oraya verilen paraya da yazık onun yerine bebişin ihtiyaçlarını karşılarsınız hiç olmassa

ay bu kadar olur,benim kayınvalidmler de sabahtan gelip akşam gidiyorlar,biz gitsek 2saat kalırız en fazla..ben mecbur muyum koca günü onlarla geçirmeye!!
buldum onun çözümünü,otobüslerde ziyan olmayın diyorum,eşim gidiyor almaya öyle olunca istediğim saatte getiriyor kötükedihüso
arabaları yok allahtan,yoksa eyvah eyvahtı:))) çok sosyetikler ama araba almaya gelince kıyamazlar paraya,cimriliklerinin tek sevdiğim tarafı bu:))))))))))
naapcaz kız biz bunlarlaCADIARZU

hayatım hergün en az bi kere bi hayır duası ediyoruz birbirimize :roflol::roflol::roflol:
bu diyaloglarınıza kopuyorum ben:))))))
bu tartışmaları bile öyle anlatıyorsun ki hem üzülüyorum hem gülüyorum kendimle çelişiyorum sayenedelikafaduldendelikafadulden
soğuk kadın olcam derken buz tutmayın aman,iyi koru o dengeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…