2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız evi süpürünce helak oldu valla. pili bitti resmen. ben gidip dolaptaki balkabağına bekıyorum. bi umut bigün gecelik olacak. üflenmezse. pardon o karnıbahardıkaydirigubbakcemile3
Esra kısaca bülten geçtii yesicacım
evet kotu kızlar olduk bu sıra özellikle de bennnnnnnnnnnn

süper özetti gerçekten. ben de kötüyüm beni de alın aranızasempatiksalakcinni

Slm kislar ben geldim a.s.

Cok yorgunum kayinvalidem turkiyeden dondu bugun kabus dolu gunler basliyo anlicaniz.1 bucuk aydir rahattim ama malesef geldi gene kötükedihüso
Aksama kadar yemek hazirla ev temizle derken canim cikti.Onlar geldi onlara servis yap ardindan cay merasimi ivir zivir derken bu saati ettim gene anlicaniz.
Deger bilen olsa barii laelaelaelaelae

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

aman diyim saatini kur,hatta kalkamama ihtimalin varsa yat şimdiden sempatiksalakcinni

aynen kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:

kızlar benim kusurum kendime. hepinizinkini biliyorum yoksa. zaten ondan karışıyo ya aklım :roflol:

hoşgeldin a.s.
artık kayınvalidenle takılırsınız kk ya :roflol:

canım ben anladım ki annemden baska kimse deger bilmiyor o yüzden kasma kendini

ben cok domuz oldum aaa oek de bir yaranıyorum o zaman gerçi arkamdan ne söylüyorlar bilmiyorum de pek ii değildir eminim :roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool:

hoşgeldin a.s.
artık kayınvalidenle takılırsınız kk ya :roflol:

Hee bi el atmadigi kk kaldiydi zati gelsinde azda burayi karistirsin demi :roflol:
Bilgisayar kullanmayi bilse kk da butun kayinvalideleri toplar hepimizi topa tutturur sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ilahi yesica çok güldüm:)))))

oy oy hoşgeldin sılamm,muhabbetin üstün geldin valla,gün boyu kaynana nfreti vardı gündemde:roflol::roflol:

kızlar benim kusurum kendime. hepinizinkini biliyorum yoksa. zaten ondan karışıyo ya aklım :roflol:
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Kiyamam anacim orlardan erenime neler örmus gondermis kayinvalideylen olumunekankayizsmileTaa kac km uzaklardan hala beni dusunuyo iste.Ama daha erenime bi corap almadi kayinvalidem laelaelaelaelae
Ikinci cocuklar cok garip oluyo ya erenime hic kiyamiyorum o yuzden.Sanki benden baska dusunen yok erenimi annnecimin orduklerini gorunce cok duygulandimm anneannesi de dusunmus erenimi dedimm :ecrin_bebek:

Benimkine ben neler yaptim yaranamadim canim gelinsen yaranamassin hic yorma kendini bosunaa sempatiksalakcinni

Hee bi el atmadigi kk kaldiydi zati gelsinde azda burayi karistirsin demi :roflol:
Bilgisayar kullanmayi bilse kk da butun kayinvalideleri toplar hepimizi topa tutturur sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol:
ay bugun herkes pek bi formda

sedefffff nerdesin kız sen

burdayımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

oy oy hoşgeldin sılamm,muhabbetin üstün geldin valla,gün boyu kaynana nfreti vardı gündemde:roflol::roflol:

Sanki bilmis gibi direkt kaynana konusu acmisim bende.
Yaw benimki geldi artik benden bolbol kaynana muhabbeti duyarsinizz-tatlicadiarzu-

şu kaynanaları şuraya bari sokmayınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniklava:klava:klava:klava:klava:klava:

Sedef bu smilaylar olmasa sen derdini nasi anlatcan bilmiyom hicc :roflol:
Anacim 2 satir bisi yazda ondan sonra gulcenmi aglicanmi ne koycaksan koy oraa kaydirigubbakcemile3

eeeeeeeeeee kızlar sustunuz ama ya benim yazdıgım kitaptan bölümü okudunuz muuuuuuu

eşleri dğuma sokmayı düşünüyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadı ama kacıncı sorusummmmmmmmm

esra sen hariç canım :)

Sanki bilmis gibi direkt kaynana konusu acmisim bende.
Yaw benimki geldi artik benden bolbol kaynana muhabbeti duyarsinizz-tatlicadiarzu-

burda içimizi dökünce biraz rahatlıyoruz,say dök kaynanana, seve seve eşlik ederiz:roflol::roflol:

biz yarın akşam yemeğe gitcez kayınvalideme,kayınvalide ne be,kaynanama sempatiksalakcinni bakalım yarının macerası ne olacak..gene sahte sevgi gösterilerimizi yapcaz :))))
bugun oğluyla konuşuyor akşam,esram ne istiyormuş,güzel kızım ne isterse yapayım diyor..allahım tanımasam yerim yani bu ayaklarıdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…