kız evi süpürünce helak oldu valla. pili bitti resmen. ben gidip dolaptaki balkabağına bekıyorum. bi umut bigün gecelik olacak. üflenmezse. pardon o karnıbahardıkaydirigubbakcemile3az beklesem cvp yazmışsın ama işte merak:))
dolabınız hayırlı olsun,mobilyalarınızı sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah..
fotoğrafları bekliyoruz dört gözle..
ütüleri kız kardeşine kakalamazsan ikramiye sana vurur tabi:)
olur hayatım hepsi,yavaş yavaş yaparsın..
gcelik de var bi yerde kısmetin ondan bulamıyorsun bi türlü..
hepsi bi günlük iş,hiç sıkma canını..
Esra kısaca bülten geçtii yesicacım
evet kotu kızlar olduk bu sıra özellikle de bennnnnnnnnnnn
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
aman diyim saatini kur,hatta kalkamama ihtimalin varsa yat şimdiden sempatiksalakcinni
aynen kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:
Slm kislar ben geldim a.s.
Cok yorgunum kayinvalidem turkiyeden dondu bugun kabus dolu gunler basliyo anlicaniz.1 bucuk aydir rahattim ama malesef geldi gene kötükedihüso
Aksama kadar yemek hazirla ev temizle derken canim cikti.Onlar geldi onlara servis yap ardindan cay merasimi ivir zivir derken bu saati ettim gene anlicaniz.
Deger bilen olsa barii laelaelaelaelae
Slm kislar ben geldim a.s.
Cok yorgunum kayinvalidem turkiyeden dondu bugun kabus dolu gunler basliyo anlicaniz.1 bucuk aydir rahattim ama malesef geldi gene kötükedihüso
Aksama kadar yemek hazirla ev temizle derken canim cikti.Onlar geldi onlara servis yap ardindan cay merasimi ivir zivir derken bu saati ettim gene anlicaniz.
hoşgeldin a.s.
artık kayınvalidenle takılırsınız kk ya :roflol:
Hee bi el atmadigi kk kaldiydi zati gelsinde azda burayi karistirsin demi :roflol:
Bilgisayar kullanmayi bilse kk da butun kayinvalideleri toplar hepimizi topa tutturur sempatiksalakcinni
kız evi süpürünce helak oldu valla. pili bitti resmen. ben gidip dolaptaki balkabağına bekıyorum. bi umut bigün gecelik olacak. üflenmezse. pardon o karnıbahardıkaydirigubbakcemile3
süper özetti gerçekten. ben de kötüyüm beni de alın aranızasempatiksalakcinni
oy oy hoşgeldin sılamm,muhabbetin üstün geldin valla,gün boyu kaynana nfreti vardı gündemde:roflol::roflol:Slm kislar ben geldim a.s.
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:kızlar benim kusurum kendime. hepinizinkini biliyorum yoksa. zaten ondan karışıyo ya aklım :roflol:
canım ben anladım ki annemden baska kimse deger bilmiyor o yüzden kasma kendini
ben cok domuz oldum aaa oek de bir yaranıyorum o zaman gerçi arkamdan ne söylüyorlar bilmiyorum de pek ii değildir eminim :roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileHee bi el atmadigi kk kaldiydi zati gelsinde azda burayi karistirsin demi :roflol:
Bilgisayar kullanmayi bilse kk da butun kayinvalideleri toplar hepimizi topa tutturur sempatiksalakcinni
Hee bi el atmadigi kk kaldiydi zati gelsinde azda burayi karistirsin demi :roflol:
sedefffff nerdesin kız sen
oy oy hoşgeldin sılamm,muhabbetin üstün geldin valla,gün boyu kaynana nfreti vardı gündemde:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Sanki bilmis gibi direkt kaynana konusu acmisim bende.
Yaw benimki geldi artik benden bolbol kaynana muhabbeti duyarsinizz-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?