2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

leylacım hoşgeldin..
battaniye mutlaka işe yarar,hiç şüphen olmasın..
dün bi arkadaşımı ziyaret ettim 2 aylık bebeği var,en çok battaniye stokla çok lazım oluyor dedi..
büyük olan daha uzun vadede işine yarar,büyük al bence...

a.s.
canım mothercare seni zarara sokabilir çünkü çok güzel şeyler var :))
ama el kadar şeyler dünya para delikafadulden

Mutluyla küsüm ya hiç sorun değil canım kredi kartı bende kac gündür farkında bile değil :) bu zamana kadar manyak gibi biriktirdim adama verdim de ne oldu yaranamadım harcayan hatun görsün

bugun anneme gitmiş şirinlikler benden habersizzzzz yemek planlamıs

TİME TO REVENGE =)

hosgeldin canim.evet ilerde de kullaniriz diye buyugunu almak istiyorum.pembis rengini.
leylacım cumada senin kargonu yolluyorum canım

coksagol canim,sana da zahmet veriyorum ama kusura bakma yaa

fikirleriniz icin tesekkurler.insallah bu hafta gideyim de alayim,keske dun alsaydim.
evet ya yeni seyler de gelmis harika zibinlar filan var.bayildim ben.superdiler.

akşamın bombasını patlattın gene :roflol::roflol::roflol::roflol:

kizlar dualariniza ihtiyacim var.
Ben universite son siniftayim artik bitti 3 sinavim kaldi.7mayisa kadar o da bitecek.sonra diplomami alicam insallah.
ama cok onemli bir sinavim daha var.Mastir yapmak istiyorum ve pazar gunu sinavim var.gerci cok emin degilim belki de kazanamaya bilirim cunku hic calismadim.bunun icin gercekten sansa ihtiyacim var...dua edin benim icin insallah iyi gecer :Saruboceq:a

inş. canım kazanırsın tabiki dualarımız seninle ama sen stres yapma..

:lepi:

kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2

ooo kim gelmişşş opuyorumnanaktan
özledik canım ya hoşgeldinnna.s.

allah yardımcın olsun,bol şanslar..
stres yapma sakın,bebişi de germe sakınn

canım sen tamamsınalkisalkisalkis akayda hasta bezi gibi bişi veriolarmış bide kapı süsümüzde var fiyonk baby takıo:teytey: onun haricinde humana still tea falan düşünüo musun? birde emzirme sütyeninden çok atleti daha gerekli oluomuş ark.ımın söylediğine göre daha çok terleniomuş ve daha kullanışlıymış..bebiş için battaniye yazmamışsın ama sanırım hastane çıkışının içinde var..sonra gerekli olurmu bilmiorum ama bendeki listede ek olarak ağız mendili, emzirme yastığı ve önlük varzemuszemus

hoşbulduk esracığım dün bi girdim baktım oda muhabbeti yapılıyo. hemen zeynep lalciğimin albümüne koştum tabi sempatiksalakcinni ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım. yalnız o arada eşime de gösterdim. çok beğendik çokkkk. cıvıl cıvıl olmuş. sağlıkla büyüsün inşallahhh opuyorumnanaktan

leylacığım allah kolaylık versin sınavında

blac sen napıyosun iyi misin. kocişin helvasını yaptın mı bakimm

yesicaaaaaaaaaa hoş geldinnnnnnnnnnn

yok helvanın malzemelerini almaya basladım daha sen nasılsınnnnnn

bizim doğum fotografcımız olucak ama ben yine de fot. makinesi koyayım bizde cekeriz diyorum..

Gerçi şimdi annemde annemde cuma Mardin, hasankeyf vs.. gezisine gidiyor arkadaşlarıyla inş. başına bir iş gelmez oralarda

birde doğuma eşlerinizi sokmayı düşünüyor musunuz?ZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…