allahım ne güzel uzakta işte,benimki dibimizden ev aldı::jeyyar: telefondan da yeter gerçi o kadında var o potansiyelkötükedihüsobiz allahtan senede 2 defa görüşüyoruz tekirdağda oturuyorlar.. telefondan yetio sağ olsun her gün her gün ne konusuyorlar çok merak ediyorum ya
:roflol::roflol:okudum canım hatta ben de sana hangi kitap diye yazmıştım.
benim doğum yapacağım memleket öle asortik şeylere karşı. yoksa güzel olurd
işte anneciğin kaç km uzaktan düşünür,erene ciciler yollar da dibindeki kaynanan düşünmezYaww seninki ayak mayak gonlunu aliyo gene.Keske yapmacikta olsa yapsa ona bile raziyim artikk laelaelaelaelae
Bizimkisi odun mubarek don don oturdu gitti aksam.E kizim nettin nasi gidiyo hamilelik agrin sizin varmi doktor ne dedi bebek nasi yok anacim yok bi kelime bile cikmiyo azindann :1ninca:
Yarina esrayla kaynanasinin hikayesini sabirsizlikla bekliyo olucamm kaydirigubbakcemile3
Aman be canim ben 5 yilda yasadiklarimi bi anlatmaya kalksam varya off offffflaelaelaelaelae
Anlatsam roman olur derlerya benimkisi gercekten roman olur senağlama
Ama ben rabbime havale ettim onu Allahim bildigi gibi yapsin diyorum artik boshayallersmile
Aynen benimkide öyle igne vurcak diye doktora bile gitmezz delikafadulden
Anlami cok guzell kimin icin kiss bu isimm bilmiyorumkismile
Senin ucuncuye isim mi ariyon yoksa kaydirigubbakcemile3
kızlarrr uykusuzluktan yaşlar akıyo gözümdenn
sonsuzhayal sormuştu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sedef yanında decoder taşı. şu suratları çözmek için şart oldu
Canim hadi dinlet yat sen iyi gecelerr opuyorumnanaktan
Kaynana muhabbeti hic bitmez merak etme senn delikafadulden
sedef valla ilk yardım gibisin))))
Canim hadi dinlet yat sen iyi gecelerr opuyorumnanaktan
Kaynana muhabbeti hic bitmez merak etme senn delikafadulden
işte anneciğin kaç km uzaktan düşünür,erene ciciler yollar da dibindeki kaynanan düşünmezklava: anneciğinin ellerine sağlık,güzel günlerde giysin oğluşumuz..
oğlunu özlemiştir o sizi naapsın kadın sempatiksalakcinni
yarın bakalım gene ne sahtekarlıklar bekliyor bizi:)))
kız kadın ultrason çıktısından kendine benzetiyor kızımı:roflol::roflol:
benim saçlar düz,eşimin düz,bakalım saçları bana benzeyip düz mü olacak diyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
boyu uzun olacak babannesi giibi falan diyo:roflol::roflol:
bana 15 liraya bi masa örtüsü almıştı,1,5 yıldır her geldiğinde benim aldığım örtü mü bu diyo her örtüye:)))
daha neler neler:))
kızıma bikaç parça kıyafet aldı ömür boyu sorar bunlar benim aldıklarım mı diye:))))))))
, blacksiya beril nasıl gııııııııı madem asel den vazgeçtin:icecream::icecream::icecream:
aa yesica muhabbetin ortasında nereye:))
hadi yat bari,eziyet etme kendine..
sılam benim bi fikrim var,her geceyi birinin kaynanasına ayıralım,herkes döksün içini,nasıl fikir delikafaduldendelikafadulden
Esra sanki benim kananayi anlattin kis okudukca guldum ayni benimkisi diye :roflol:
Bosuna dememisler al birini vur otekine diye al benim kaynanayi vur seninkine canimm :roflol:
kızlar bebişleri üzmeyin bakayım kaynana muhabetinle
Kizz kaynanalari yaristiralim bakalim en cadi kaynana kiminn delikafaduldendelikafaduldensılam benim bi fikrim var,her geceyi birinin kaynanasına ayıralım,herkes döksün içini,nasıl fikir [/B][/COLOR]
sizinki biterse benimkinebaşlarız. ben de de var bi valiz tozlu kaynana dedikodusu sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?