2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz allahtan senede 2 defa görüşüyoruz tekirdağda oturuyorlar.. telefondan yetio sağ olsun her gün her gün ne konusuyorlar çok merak ediyorum ya
allahım ne güzel uzakta işte,benimki dibimizden ev aldı::jeyyar: telefondan da yeter gerçi o kadında var o potansiyelkötükedihüso

okudum canım hatta ben de sana hangi kitap diye yazmıştım.

benim doğum yapacağım memleket öle asortik şeylere karşı. yoksa güzel olurd
:roflol::roflol:

işte anneciğin kaç km uzaktan düşünür,erene ciciler yollar da dibindeki kaynanan düşünmezklava: anneciğinin ellerine sağlık,güzel günlerde giysin oğluşumuz..
oğlunu özlemiştir o sizi naapsın kadın sempatiksalakcinni
yarın bakalım gene ne sahtekarlıklar bekliyor bizi:)))
kız kadın ultrason çıktısından kendine benzetiyor kızımı:roflol::roflol:
benim saçlar düz,eşimin düz,bakalım saçları bana benzeyip düz mü olacak diyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
boyu uzun olacak babannesi giibi falan diyo:roflol::roflol:

bana 15 liraya bi masa örtüsü almıştı,1,5 yıldır her geldiğinde benim aldığım örtü mü bu diyo her örtüye:)))
daha neler neler:))
kızıma bikaç parça kıyafet aldı ömür boyu sorar bunlar benim aldıklarım mı diye:))))))))

yok gııııııııııı bismillah kızlar için önerdim hoşuma gitti ama erkek anasının dikkatini çektisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sedef yanında decoder taşı. şu suratları çözmek için şart oldu

niyeki gıııııııı anlamadın mısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canim hadi dinlet yat sen iyi gecelerr opuyorumnanaktan
Kaynana muhabbeti hic bitmez merak etme senn delikafadulden

aa yesica muhabbetin ortasında nereye:))
hadi yat bari,eziyet etme kendine..

sılam benim bi fikrim var,her geceyi birinin kaynanasına ayıralım,herkes döksün içini,nasıl fikir delikafaduldendelikafadulden

sedef valla ilk yardım gibisin ))))

biraz öyleyim heran lazım olabilirim o yüzden biyere giderken koca tekerlekli valizi kendim için dolduruyom hani lazım olur diye fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

, blacksiya beril nasıl gııııııııı madem asel den vazgeçtin:icecream::icecream::icecream:

Esra sanki benim kananayi anlattin kis okudukca guldum ayni benimkisi diye :roflol:
Bosuna dememisler al birini vur otekine diye al benim kaynanayi vur seninkine canimm :roflol:

kitap çıkaralım gelirinide hayır kurumuna verelim:tomato::tomato::tomato:

aa yesica muhabbetin ortasında nereye:))
hadi yat bari,eziyet etme kendine..

sılam benim bi fikrim var,her geceyi birinin kaynanasına ayıralım,herkes döksün içini,nasıl fikir delikafaduldendelikafadulden

heee hergün bi kaynanayı uyutmayalım çın çın çın ettirelimmm :roflol: beni kaynanam sabaha kadar horluyo. ama her sabah ay gece döndüm durdum uyumadım diyo. neden ya kafamçokkarıştı

anaam ben ce günahlarını alıpda hafiflemesinler dedkodu yapıyok gıııııııııııı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sılam benim bi fikrim var,her geceyi birinin kaynanasına ayıralım,herkes döksün içini,nasıl fikir [/B][/COLOR]
Kizz kaynanalari yaristiralim bakalim en cadi kaynana kiminn delikafaduldendelikafadulden
sizinki biterse benimkinebaşlarız. ben de de var bi valiz tozlu kaynana dedikodusu sempatiksalakcinni

Tamam o zaman herkes hergun bi kaynana hikayesini anlatsinnn yarin basliyalimmm bakalim kimin kaynanasi daha cadolozzzzzzkötükedihüso

kızlar hastahaneye evlilik cüzdanını götürmeyi unutmayın:icecream::icecream:

ben uyuyorum ama yarın kaynana sevenler topiği açıp yılın en yağcı gelini seçilecem.. hepinizi öpeim canlarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…