2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağ kulağım yanıyor cokkk fenaaaaaaaa
Kaynanan aniyodur seni gelinim bitanecik diyee kaydirigubbakcemile3

Olurmu kiss kaynanalar olmasa kocislerimiz olmazdi aklinialirimsmile
Onlarsiz bi hayat dusunemiyorum ben sempatiksalakcinni
Bundan sonra benden bol bol sila ve kaynanasi hikayeleri dinlersinizz :roflol:

biz allahtan senede 2 defa görüşüyoruz tekirdağda oturuyorlar.. telefondan yetio sağ olsun her gün her gün ne konusuyorlar çok merak ediyorum ya

okudum canım hatta ben de sana hangi kitap diye yazmıştım.

benim doğum yapacağım memleket öle asortik şeylere karşı. yoksa güzel olurd

eeeeeeeeeee kızlar sustunuz ama ya benim yazdıgım kitaptan bölümü okudunuz muuuuuuu
eşleri dğuma sokmayı düşünüyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadı ama kacıncı sorusummmmmmmmm

Ne kitabi canim ben kacirmisim o kismi yada yokken yazmissin:uhm:
Benim esim doguma giremez igne gördumu bile tansiyonu yukselir cunki.Aslinsa isterim yanimda olsun ama huyunu biliyorum asla dayanamaz.Birak doguma girmeye disardan ses duymaya bile daynamaz benimkisi bilmiyorumkismile

Sedef bu smilaylar olmasa sen derdini nasi anlatcan bilmiyom hicc :roflol:
Anacim 2 satir bisi yazda ondan sonra gulcenmi aglicanmi ne koycaksan koy oraa kaydirigubbakcemile3

:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU:kahve:

walla bende öyle deyip önceleri cok seviyordum kadını baktım ben sevdikce kaynanalık yapmaya basladı çok ezdi basta bende sus sus

ben 8 ay tekirdagda yasadım oraya gelin gittim orda cok iyiydi her şey belim sakatlanınca yapamadık orda bir de maddi durum azdı orda izmire geldik o zamandan sonra değişmişti hamile kalınca iyice ters döndü..

o sakat belimle tekirdagda 2 ev tasıdım ordan sonra da izmire etti 3 hep :tomato:tek basıma bir defa gelmedi koli yapmaya tek basıma koliledim koca evi 8 ay boyunca 3 defa

benimki benim doğuma girseydi 100 de 100 bayılırdı kan görmeye dayanamıyoakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Yaww seninki ayak mayak gonlunu aliyo gene.Keske yapmacikta olsa yapsa ona bile raziyim artikk laelaelaelaelae
Bizimkisi odun mubarek don don oturdu gitti aksam.E kizim nettin nasi gidiyo hamilelik agrin sizin varmi doktor ne dedi bebek nasi yok anacim yok bi kelime bile cikmiyo azindann :1ninca:
Yarina esrayla kaynanasinin hikayesini sabirsizlikla bekliyo olucamm kaydirigubbakcemile3

canım birisi sordu da kitapdan bölüm yazacaktın diye de 2 defa yazdım ama kim sordu hatırlayamadım o yüzden sordum canım ya

kızlar elinizi verin başak ısırsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım birisi sordu da kitapdan bölüm yazacaktın diye de 2 defa yazdım ama kim sordu hatırlayamadım o yüzden sordum canım ya

sonsuzhayal sormuştu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

esracım ben bi çıkıp bi giriorum kusura bakma kocişle paslaşıoruzda:) canım ben tam gaz hazırlıklara devam annemide ben yaparım kalanları diye gönderdim ama pişman oldum valla yıka ütüle bitmek bilmedi mübarek:1no2: daha doğum çantamı hazırlicam:çok üzgünüm: bu arada oda takımlarımız benzio birazkaydirigubbakcemile5 benimkide düz beyaz yalnız kulplarını değiştiricem güzel bişey bulursam bakalım..birde gardrobunda ve oyuncak dolabında tülleri var onlarıda perdenin tülüyle aynı yapim diorum..anlayacağın benim işim bitmez:) kontrolümde p.tesi bakalım heyecanla bekliorum..senin ne zaman? bebiş doğum pozisyonu aldı mı canım?

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Aman be canim ben 5 yilda yasadiklarimi bi anlatmaya kalksam varya off offffflaelaelaelaelae
Anlatsam roman olur derlerya benimkisi gercekten roman olur senağlama
Ama ben rabbime havale ettim onu Allahim bildigi gibi yapsin diyorum artik boshayallersmile

benimki benim doğuma girseydi 100 de 100 bayılırdı kan görmeye
Aynen benimkide öyle igne vurcak diye doktora bile gitmezz delikafadulden
beril ismi nasıl kızlar:icecream::icecream:
Anlami cok guzell kimin icin kiss bu isimm bilmiyorumkismile
Senin ucuncuye isim mi ariyon yoksa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…