Kaynanan aniyodur seni gelinim bitanecik diyee kaydirigubbakcemile3sağ kulağım yanıyor cokkk fenaaaaaaaa
şu kaynanaları şuraya bari sokmayınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniklava: klava: klava: klava: klava: klava:
burda içimizi dökünce biraz rahatlıyoruz,say dök kaynanana, seve seve eşlik ederiz:roflol::roflol:
biz yarın akşam yemeğe gitcez kayınvalideme,kayınvalide ne be,kaynanama sempatiksalakcinni bakalım yarının macerası ne olacak..gene sahte sevgi gösterilerimizi yapcaz :))))
bugun oğluyla konuşuyor akşam,esram ne istiyormuş,güzel kızım ne isterse yapayım diyor..allahım tanımasam yerim yani bu ayaklarıdelikafaduldendelikafadulden
eeeeeeeeeee kızlar sustunuz ama ya benim yazdıgım kitaptan bölümü okudunuz muuuuuuu
eşleri dğuma sokmayı düşünüyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadı ama kacıncı sorusummmmmmmmm
esra sen hariç canım :)
eeeeeeeeeee kızlar sustunuz ama ya benim yazdıgım kitaptan bölümü okudunuz muuuuuuu
eşleri dğuma sokmayı düşünüyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadı ama kacıncı sorusummmmmmmmm
Sedef bu smilaylar olmasa sen derdini nasi anlatcan bilmiyom hicc :roflol:
Anacim 2 satir bisi yazda ondan sonra gulcenmi aglicanmi ne koycaksan koy oraa kaydirigubbakcemile3
Kaynanan aniyodur seni gelinim bitanecik diyee kaydirigubbakcemile3
ya ama gercekten arkadaşlarına falan beni bir anlatıyor ben bile sasırıyorum kendime :roflol::roflol:
Olurmu kiss kaynanalar olmasa kocislerimiz olmazdi aklinialirimsmile
Onlarsiz bi hayat dusunemiyorum ben sempatiksalakcinni
Bundan sonra benden bol bol sila ve kaynanasi hikayeleri dinlersinizz :roflol:
Ne kitabi canim ben kacirmisim o kismi yada yokken yazmissin:uhm:
Benim esim doguma giremez igne gördumu bile tansiyonu yukselir cunki.Aslinsa isterim yanimda olsun ama huyunu biliyorum asla dayanamaz.Birak doguma girmeye disardan ses duymaya bile daynamaz benimkisi bilmiyorumkismile
Yaww seninki ayak mayak gonlunu aliyo gene.Keske yapmacikta olsa yapsa ona bile raziyim artikk laelaelaelaelaeburda içimizi dökünce biraz rahatlıyoruz,say dök kaynanana, seve seve eşlik ederiz:roflol::roflol:
biz yarın akşam yemeğe gitcez kayınvalideme,kayınvalide ne be,kaynanama sempatiksalakcinni bakalım yarının macerası ne olacak..gene sahte sevgi gösterilerimizi yapcaz :))))
bugun oğluyla konuşuyor akşam,esram ne istiyormuş,güzel kızım ne isterse yapayım diyor..allahım tanımasam yerim yani bu ayaklarıdelikafaduldendelikafadulden
kızlarrr uykusuzluktan yaşlar akıyo gözümdenn
canım birisi sordu da kitapdan bölüm yazacaktın diye de 2 defa yazdım ama kim sordu hatırlayamadım o yüzden sordum canım ya
canım birisi sordu da kitapdan bölüm yazacaktın diye de 2 defa yazdım ama kim sordu hatırlayamadım o yüzden sordum canım ya
klava:yasakkelimeyasakkelime :)))
kıyamam canımm ben sana yat bariiiiiii =) =)
Aman be canim ben 5 yilda yasadiklarimi bi anlatmaya kalksam varya off offffflaelaelaelaelaewalla bende öyle deyip önceleri cok seviyordum kadını baktım ben sevdikce kaynanalık yapmaya basladı çok ezdi basta bende sus sus
ben 8 ay tekirdagda yasadım oraya gelin gittim orda cok iyiydi her şey belim sakatlanınca yapamadık orda bir de maddi durum azdı orda izmire geldik o zamandan sonra değişmişti hamile kalınca iyice ters döndü..
o sakat belimle tekirdagda 2 ev tasıdım ordan sonra da izmire etti 3 hep :tomato:tek basıma bir defa gelmedi koli yapmaya tek basıma koliledim koca evi 8 ay boyunca 3 defa
Aynen benimkide öyle igne vurcak diye doktora bile gitmezz delikafaduldenbenimki benim doğuma girseydi 100 de 100 bayılırdı kan görmeye
Anlami cok guzell kimin icin kiss bu isimm bilmiyorumkismileberil ismi nasıl kızlar:icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?