herkeze merhaba kıslar hihoyyyt hihoyyyt
yesica nerelerdesin yaaa? nasılsın ? nası gidiyo??
herkeze merhaba kıslar hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin canım. annemler burdaydı. gelemedim bi türlü. ama iyiyim çok şükür. sen de iyisin demibayanssulusmile
hoş geldinnnn
canım sen tamamsınalkisalkisalkis akayda hasta bezi gibi bişi veriolarmış bide kapı süsümüzde var fiyonk baby takıo:teytey: onun haricinde humana still tea falan düşünüo musun? birde emzirme sütyeninden çok atleti daha gerekli oluomuş ark.ımın söylediğine göre daha çok terleniomuş ve daha kullanışlıymış..bebiş için battaniye yazmamışsın ama sanırım hastane çıkışının içinde var..sonra gerekli olurmu bilmiorum ama bendeki listede ek olarak ağız mendili, emzirme yastığı ve önlük varzemuszemus
hoşbulduk esracığım dün bi girdim baktım oda muhabbeti yapılıyo. hemen zeynep lalciğimin albümüne koştum tabi sempatiksalakcinni ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım. yalnız o arada eşime de gösterdim. çok beğendik çokkkk. cıvıl cıvıl olmuş. sağlıkla büyüsün inşallahhh opuyorumnanaktan
hoşbuldum.blacksiya kitapla ilgili 1-2 şey var yazacağım demiştin
bizim doğum fotografcımız olucak ama ben yine de fot. makinesi koyayım bizde cekeriz diyorum..
Gerçi şimdi annemde annemde cuma Mardin, hasankeyf vs.. gezisine gidiyor arkadaşlarıyla inş. başına bir iş gelmez oralarda
birde doğuma eşlerinizi sokmayı düşünüyor musunuz?ZZZZZZZ
bak kaybolmayın bu gece
aa evet unutmuşum yazmayı,önlük ve ağız mendili de koydum:)
atlet yaz günü çekilmez diye düşündüm,şimdi bile sıcak basıyor beni:))
battaniye de hastane çıkışında var dediğin gibi..
kapı süsünü götürmeyeyim bari,görmüştüm bişi asıyorlar kapıya:)
emzirme yastığı almadım,çok büyük geldi gözüme,kocaman şey bi yere de taşınmaz..
küçük olan yerine de kullanabileceğim küçük yastıklarım var diye almadım..
humana çay da çok işe yarıyormuş aslında almak lazım,iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile5
sende durum nedir?
heyoooo hihoyyythihoyyyt
çok teşekkür ederiz yesica teyzemiz de beğenmiş :dance:
sizin dolaptan ne haber? gelmedi mi hala?
bi de annenleri görünce bizi unuttun,biz çok özledik seni:gitme:
hadi lenn kaybolmayın dediğin gece en önce sen yatıyorsun :dilcikar:
yok kıs su bile dökmedim arkalarından kaydirigubbakcemile3 fırsat bulamadım bi türlü. bugün kurdular dolabı. havalansın yerleştieyim çekicem fotoları. bu arada ütüler yapılmadı hepsi bana kaldı. nasıl olacak bilmem. bari hastane çetasını hazırlayabilseydim. ama daha ben pijama gecelik falan da alamadım :çok üzgünüm:
yesicaaaaaaa
anlat kaç gündür neler yaptın,oğluşumuz nasıl?
geçmişi okuyarak zaman kaybetme,ben özetleyeyim sana;
hepimiz kaynanamızdan nefret ediyoruz,doğum çantası hazırlama telaşındayız:roflol::roflol:
en önemlisi de black hala kocasına kapris yapıyor ama helvasını yapmadı iyi haber de bu:roflol::roflol:
yok bu gece sizinleyyimmmm :))))
sabah doktora gidicem ya siz uyandırırsınız artık beni :))
canım Allah kavustursunnnn
fotolarıda bekliyoruuuzz ama
yok kıs su bile dökmedim arkalarından kaydirigubbakcemile3 fırsat bulamadım bi türlü. bugün kurdular dolabı. havalansın yerleştieyim çekicem fotoları. bu arada ütüler yapılmadı hepsi bana kaldı. nasıl olacak bilmem. bari hastane çetasını hazırlayabilseydim. ama daha ben pijama gecelik falan da alamadım :çok üzgünüm:
ben hatırlatarım randevuyu bana güven sempatiksalakcinni
yok bu gece sizinleyyimmmm :))))
sabah doktora gidicem ya siz uyandırırsınız artık beni :))
canım Allah kavustursunnnn
fotolarıda bekliyoruuuzz ama
aynen kötükedihüsokaynana mı kötükedihüso
ben hatırlatarım randevuyu bana güven sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?