2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa evet unutmuşum yazmayı,önlük ve ağız mendili de koydum:)
atlet yaz günü çekilmez diye düşündüm,şimdi bile sıcak basıyor beni:))
battaniye de hastane çıkışında var dediğin gibi..
kapı süsünü götürmeyeyim bari,görmüştüm bişi asıyorlar kapıya:)
emzirme yastığı almadım,çok büyük geldi gözüme,kocaman şey bi yere de taşınmaz..
küçük olan yerine de kullanabileceğim küçük yastıklarım var diye almadım..
humana çay da çok işe yarıyormuş aslında almak lazım,iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile5
sende durum nedir?

heyoooo hihoyyythihoyyyt
çok teşekkür ederiz yesica teyzemiz de beğenmiş :dance:
sizin dolaptan ne haber? gelmedi mi hala?
bi de annenleri görünce bizi unuttun,biz çok özledik seni:gitme:

moral icin tesekkurler kizlar....coksagolun.
deminden beri cevap yazmak istiyorum ama site hata veriyordu onunla ugrasiyordum.
benim cikmam lazim cok uykum var gorusuruz yarin insallah.opuyorum hepinizi ve minislerinizi.
Allaha emanet olun...opuyorumnanaktan

hoşbuldum.blacksiya kitapla ilgili 1-2 şey var yazacağım demiştin

canım yazdım aslında ama suan esimde kitap elinden bıraksın tekrar okuyacagım ama aklımda kalanı yazayım

Bebekleriniz ağladığında asla onları kaderine bırakıp yalnız olduklarını hissettirmeyin.. Hissederler.. Ağlamasına terk edilen bebekler ileride duygusal sorunlar yaşayabilir.. Sorununa çözüm arayın örnek; Gece uyku vaktı geldiğinde kucağınıza alıştırmayın sonra alıstıgında da neden beşiğini sevmiyor demeyin her uyku vakti geldiğinde kucagınızda pış pışlarsanız o da alısır suç sizin..

ama cocugum şımarmasın ağlar ağlar susar asla deme hakkınız yok buna dunyada hiç bir annenin hakkı yok..

beşinde dokunun yanında oldugunuzu hissettirin vs..

bizim de olacak doğum fotoğrafçımız ama yine de bulunsun makinamız,2 gün hastanedeyiz,kızımın ilk günlerini çekmek lazım,fotoğrafçı kaç tane çekecek ki dimisempatiksalakcinni

annen doğum öncesi pozitif enerji gezisi yapıyor desene,doğum ve sonrasında ihtiyacı olacak anneannelerindelikafadulden

eşim doğuma girecek hatta benden hevesli,imkanı olsa doğurur da valla :roflol::roflol:

yok kıs su bile dökmedim arkalarından kaydirigubbakcemile3 fırsat bulamadım bi türlü. bugün kurdular dolabı. havalansın yerleştieyim çekicem fotoları. bu arada ütüler yapılmadı hepsi bana kaldı. nasıl olacak bilmem. bari hastane çetasını hazırlayabilseydim. ama daha ben pijama gecelik falan da alamadım :çok üzgünüm:

yesicaaaaaaa
anlat kaç gündür neler yaptın,oğluşumuz nasıl?
geçmişi okuyarak zaman kaybetme,ben özetleyeyim sana;
hepimiz kaynanamızdan nefret ediyoruz,doğum çantası hazırlama telaşındayız:roflol::roflol:
en önemlisi de black hala kocasına kapris yapıyor ama helvasını yapmadı iyi haber de bu:roflol::roflol:

hadi lenn kaybolmayın dediğin gece en önce sen yatıyorsun :dilcikar:

yok bu gece sizinleyyimmmm :))))
sabah doktora gidicem ya siz uyandırırsınız artık beni :))

canım Allah kavustursunnnn
fotolarıda bekliyoruuuzz ama

kaynana mı kötükedihüso

az beklesem cvp yazmışsın ama işte merak:))
dolabınız hayırlı olsun,mobilyalarınızı sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah..
fotoğrafları bekliyoruz dört gözle..
ütüleri kız kardeşine kakalamazsan ikramiye sana vurur tabi:)
olur hayatım hepsi,yavaş yavaş yaparsın..
gcelik de var bi yerde kısmetin ondan bulamıyorsun bi türlü..
hepsi bi günlük iş,hiç sıkma canını..

Esra kısaca bülten geçtii yesicacım
evet kotu kızlar olduk bu sıra özellikle de bennnnnnnnnnnn

ben hatırlatarım randevuyu bana güven sempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

yok bu gece sizinleyyimmmm :))))
sabah doktora gidicem ya siz uyandırırsınız artık beni :))

canım Allah kavustursunnnn
fotolarıda bekliyoruuuzz ama

aman diyim saatini kur,hatta kalkamama ihtimalin varsa yat şimdiden sempatiksalakcinni

kaynana mı kötükedihüso
aynen kötükedihüso

ben hatırlatarım randevuyu bana güven sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…