2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blacksiya nst için erken değilmi 34. haftadan itibaren bakılıo diye biliorum?

bilmiyorum canım benim doktor bakmaya basladı şimdi bir hafta nst bir hafta ultrasona bakıcaz dedi 12 sinden sonra..

canımmmmmmm inannnmıyorum Mayıs annelerine de gidersin sen artık =)=)

şaka bir yana suyun azalmasına üzüldüm ama bebişinin kg iyi ise problem yok ben 31 haftalık bir bebekmişim 1.800 gr doğmusum şimdi 1.80'im :=))))

Allah hayırlısını versin tek oyle dua et canım benim

hayırlısı olsun canım.allah sağlıklı shhatli kucagına almayı nasip etsin.ne zaman gelirse gelsin. ama birazcık daha dursun yaramazlık yapmasınn

Hayırlısı olsun canım ne zaman olursada saglıkla al kucagına inşallah

canım hayırlısı olsun sağlıklı gelsinde erken gelsin bebişin:teselli: benim arkadaşım gibi olmuş durumun ama ek önlemler alıo sende anladığım kadarıyla..allah muhtaç etmesin ama hastaneden haber varmı iileştirme yapılmışmı yenidoğan ünitesinde iice araştırsaydın.. bu arada benimde muayenem p.tesi günü saat altıda canımkaydirigubbakcemile5

içime su serptin canım benim,1800gr 1.80 oluyorsa oo süpermişopuyorumnanaktan
hayırlısı diyorum ben de,allahım sağlık sıhhat versin de erken olsa da razıyız..
tek endişem ciğer gelişimi için erken haftamız..iğnemizi olduk,inşallah şifa olur kuzuma..
doktoruma koşulsuz güveniyorum,içim çok rahat,en baştan beri ne derse harfiyen uyguladık,şimdi de o ne derse yapıyoruz..doktorum akrabam olsa bu kadar samimi olurdu..adam benden çok telaşlandı bugunsempatiksalakcinni
eşim de eli ayağı titreyerek beni teselli etmeye çalışıyordusempatiksalakcinni
anestezi uzmanıyla da tanıştım..
işin ehli insanlara emanetim diye midir nedir bi cesaret geldi bana

arkadaşlar birsey soracam karınlarınız nasıl cok büyükmü gören ne diyo benim herkes karnın ne kadar küçük ben senin gibiyken kapıdan gecmiyordum doktora sordunmu gelişiminde bir problem varmı diyen bile oldu huzursuz oluyorum sürekli karnıma bakıyorum küçükmü diye sizce neden

hayırlısı olsun canım.allah sağlıklı shhatli kucagına almayı nasip etsin.ne zaman gelirse gelsin. ama birazcık daha dursun yaramazlık yapmasınn
amin canım,tek derdimiz birazcık daha içerde kalması..
Hayırlısı olsun canım ne zaman olursada saglıkla al kucagına inşallah
amin,inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz..

betülüm hayırlısı diyoruz artık,elimizden geleni yapıyoruz..
arkadaşının durumuna döndü hakkaten..onda da önlem için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı sanırım..bu kan sulandırıcı iğne de onun durumuna uygun değildi demek,yoksa ona da verirdi mutlaka..muayenehanede mi muayenen,saat altıda hastanede değildir sanırım..

canım gercekten ben de 3 gün kuvezde durmusum ki 27 yıl öncesi bir de şimdiki teknolojiye bak için rahat olsun bir de ennn önemlisi doktorun sana bu güveni verdiyse hiç korkma gerisi Allahtan...

benimki kocaman oldu gecenlerde biri doğuma az kaldı galiba dedi bozuntuya vermedim evetr dedim :)))))))

canım bunları takma ltfn kafana her hamile ayrı bir bireydir ayrı bir bünyedir..

benim ilk 5 ay kimse inanmadı hamiş olduguma bu ay kocaman oldu..
için geniştir belki senin

valla hiç üzülme benimde karnım cok belli değil.gelişimi de normal. doktor iç karnın geniş senin diyor.sadece 6.5 kilo aldım . gelişimi normalse hiç üzülmee

bilmiyorum ya daha kontrolüme bir hafta var ama merak ediyorum kilosu saglıgı iyimi of

valla hiç üzülme benimde karnım cok belli değil.gelişimi de normal. doktor iç karnın geniş senin diyor.sadece 6.5 kilo aldım . gelişimi normalse hiç üzülmee

canım 48le hamile kaldım suan 65 kiloyum hayatımda 50 kiloyu hiç gecmemiştim 29 haftalıkken 1.300 kilosu dedi simdi cok merak ediyorum

canım şükürler olsun yinede kilosu gelişimi ii kuzucuğun arkadaşım baya sorun yaşadı ama bak şimdi bebişi sağlıklı mutlu kucağında:ecrin_bebek: allah hepimizin yardmıcısı olsun:Saruboceq: ewt o da ciğer geliştirici iğne vuruldu ama bir kez vurulmuştu..muaynehanede olucam canım sen?

sidelyam hiç takma kafana,önemli olan bebeğin sağlığı..
bende bi göbek var benden iki dk önce köşeyi dönüyor ama bak suyum az,kızımın boynunda kordon var..
yani bunlar dert edilecek şeyler değil..
kurban olayım bana bakıp şükredin len halinize:)))

ay canım hamilelik psikolojisi işte kafaya takmaya dert arıyo insan inşallah hepimiz sag salim kavusuruz az kaldıkça stres yasıyo insan

çok şükür canım,allah nazardan saklasın
ben de muayenehanede olcam ama p.tesi çok yoğunmuş,her saat dolu,akşam8e randevu verdi dide hanım..yine denkgelemicez galiba
senin niye muayenehane,bi sorun yoktur inşallah:Saruboceq:
bu arada anestezi uzmanı kenan beyle tanıştım bugun,acaip şeker,esprili falan bi doktor :)

esraa kız kilosu iyi ise tez zamanda toparlanır hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım hamilelik psikolojisi işte kafaya takmaya dert arıyo insan inşallah hepimiz sag salim kavusuruz az kaldıkça stres yasıyo insan

stresini doğumdan sonraya sakla o zaman,bebeğini de stres yapma klava:klava:
bebişleri stres yapanların kafasını kırarım valla :mymeka:
ben şu durumda bile kızımı düşünüp rahat davranıyorsam sana rahat batmasın:roflol:

sidelyam benimde karnım normale göre küçük aynı senin gibi banada soruolar gelişimi normal mi diye sinir oluorum insanı korkutuolar ya hatta bi ara komplekse girdim doktoruma sordum falan sonuçta bebişin gelişimi normal önemli olanda o boşver koca göbekli olupta napıcaksın:roflol: ama anlıorum seni gıcık bi durum ben sırf bu yüzden yedimde yedim fazladan kilo aldım o yüzden 53le başladım şimdi 66yım:kedi:

evet gayet gıcık bir durum insanların tepkisi beni tedirgin ediyo ben senden daha cok kilo aldım

berrak sen nasıl sadece 6.5 kilo aldın ya süpersinvereliniortak vitamin falan kullanmıomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…