blacksiya nst için erken değilmi 34. haftadan itibaren bakılıo diye biliorum?
suyum temelli azalmış kızlar,35.haftayı doldurmamı bekliycez bu gidişle..
kızımın kilosu falan 41kere maşallah iyi,en büyük tesellimiz o zaten..
önümüzdeki p.tesi tekrar gitcez ve sıkı durun doğum tarihini belirleyecek doktorumuzsempatiksalakcinni
bugun yine ciğer geliştirici iğne oldum..
bir de kan sulandırıcı iğne verdi,hergün yapılcak..
işte son kozlarımızı kullanıyoruz dedi doktorumuz,içerde tuttuğumuz her gün kardır diye,herşeyi deniyor..
karpuz gibi yattım,en az üç lt su içtim ama yok,işe yaramadı..
mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyorum artık..
yani haftaya zeynep lal kucağımda olabilirsempatiksalakcinni
önümüzdeki p.tesi tekrar gitcez ve sıkı durun doğum tarihini belirleyecek doktorumuzsempatiksalakcinni
işte son kozlarımızı kullanıyoruz dedi doktorumuz,içerde tuttuğumuz her gün kardır diye,herşeyi deniyor..
canımmmmmmm inannnmıyorum Mayıs annelerine de gidersin sen artık =)=)
şaka bir yana suyun azalmasına üzüldüm ama bebişinin kg iyi ise problem yok ben 31 haftalık bir bebekmişim 1.800 gr doğmusum şimdi 1.80'im :=))))
Allah hayırlısını versin tek oyle dua et canım benim
amin canım,tek derdimiz birazcık daha içerde kalması..hayırlısı olsun canım.allah sağlıklı shhatli kucagına almayı nasip etsin.ne zaman gelirse gelsin. ama birazcık daha dursun yaramazlık yapmasınn
amin,inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz..Hayırlısı olsun canım ne zaman olursada saglıkla al kucagına inşallah
canım hayırlısı olsun sağlıklı gelsinde erken gelsin bebişin:teselli: benim arkadaşım gibi olmuş durumun ama ek önlemler alıo sende anladığım kadarıyla..allah muhtaç etmesin ama hastaneden haber varmı iileştirme yapılmışmı yenidoğan ünitesinde iice araştırsaydın.. bu arada benimde muayenem p.tesi günü saat altıda canımkaydirigubbakcemile5
içime su serptin canım benim,1800gr 1.80 oluyorsa oo süpermişopuyorumnanaktan
hayırlısı diyorum ben de,allahım sağlık sıhhat versin de erken olsa da razıyız..
tek endişem ciğer gelişimi için erken haftamız..iğnemizi olduk,inşallah şifa olur kuzuma..
doktoruma koşulsuz güveniyorum,içim çok rahat,en baştan beri ne derse harfiyen uyguladık,şimdi de o ne derse yapıyoruz..doktorum akrabam olsa bu kadar samimi olurdu..adam benden çok telaşlandı bugunsempatiksalakcinni
eşim de eli ayağı titreyerek beni teselli etmeye çalışıyordusempatiksalakcinni
anestezi uzmanıyla da tanıştım..
işin ehli insanlara emanetim diye midir nedir bi cesaret geldi bana[/B]
arkadaşlar birsey soracam karınlarınız nasıl cok büyükmü gören ne diyo benim herkes karnın ne kadar küçük ben senin gibiyken kapıdan gecmiyordum doktora sordunmu gelişiminde bir problem varmı diyen bile oldu huzursuz oluyorum sürekli karnıma bakıyorum küçükmü diye sizce neden
arkadaşlar birsey soracam karınlarınız nasıl cok büyükmü gören ne diyo benim herkes karnın ne kadar küçük ben senin gibiyken kapıdan gecmiyordum doktora sordunmu gelişiminde bir problem varmı diyen bile oldu huzursuz oluyorum sürekli karnıma bakıyorum küçükmü diye sizce neden
canım gercekten ben de 3 gün kuvezde durmusum ki 27 yıl öncesi bir de şimdiki teknolojiye bak için rahat olsun bir de ennn önemlisi doktorun sana bu güveni verdiyse hiç korkma gerisi Allahtan...
benimki kocaman oldu gecenlerde biri doğuma az kaldı galiba dedi bozuntuya vermedim evetr dedim :)))))))
canım bunları takma ltfn kafana her hamile ayrı bir bireydir ayrı bir bünyedir..
benim ilk 5 ay kimse inanmadı hamiş olduguma bu ay kocaman oldu..
için geniştir belki senin
valla hiç üzülme benimde karnım cok belli değil.gelişimi de normal. doktor iç karnın geniş senin diyor.sadece 6.5 kilo aldım . gelişimi normalse hiç üzülmee
betülüm hayırlısı diyoruz artık,elimizden geleni yapıyoruz..
arkadaşının durumuna döndü hakkaten..onda da önlem için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı sanırım..bu kan sulandırıcı iğne de onun durumuna uygun değildi demek,yoksa ona da verirdi mutlaka..muayenehanede mi muayenen,saat altıda hastanede değildir sanırım..
sidelyam hiç takma kafana,önemli olan bebeğin sağlığı..
bende bi göbek var benden iki dk önce köşeyi dönüyor ama bak suyum az,kızımın boynunda kordon var..
yani bunlar dert edilecek şeyler değil..
kurban olayım bana bakıp şükredin len halinize:)))
canım şükürler olsun yinede kilosu gelişimi ii kuzucuğunarkadaşım baya sorun yaşadı ama bak şimdi bebişi sağlıklı mutlu kucağında:ecrin_bebek: allah hepimizin yardmıcısı olsun:Saruboceq: ewt o da ciğer geliştirici iğne vuruldu ama bir kez vurulmuştu..muaynehanede olucam canım sen?
ay canım hamilelik psikolojisi işte kafaya takmaya dert arıyo insan inşallah hepimiz sag salim kavusuruz az kaldıkça stres yasıyo insan
sidelyam benimde karnım normale göre küçük aynı senin gibi banada soruolar gelişimi normal mi diye sinir oluorum insanı korkutuolar ya hatta bi ara komplekse girdim doktoruma sordum falan sonuçta bebişin gelişimi normal önemli olanda o boşver koca göbekli olupta napıcaksın:roflol: ama anlıorum seni gıcık bi durum ben sırf bu yüzden yedimde yedim fazladan kilo aldım o yüzden 53le başladım şimdi 66yım:kedi:
valla hiç üzülme benimde karnım cok belli değil.gelişimi de normal. doktor iç karnın geniş senin diyor.sadece 6.5 kilo aldım . gelişimi normalse hiç üzülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?