2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam tamam birsey demedim sakin sakinkafamçokkarıştı

kızlar ben yatıyorum iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

:çok üzgünüm:yaa denk gelseydi ne ii olurdu.. yok canım işte bu kordon dolanması beni huylandırdığı için muaynehaneye devam ediorum..ewt söylemiştim ya kenan bey süpermiş ekipteki en ii kişi oymuş:dance:

iyi geceler canım bende yatıyorum şimdiii

herkesi öptummmmm

iyigeceler tatlı rüyalar rabbim rahatlık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

berrak sen nasıl sadece 6.5 kilo aldın ya süpersinvereliniortak vitamin falan kullanmıomusun?

52 kilo ile hamile kaldım suan 58.5 kiloyum.aksine o kadar cok yiyiyorumki anlatamam. ama ilk aylarda cok kustum. kilom sabitti.4 aydan sonra kilo almaya basladım. normalde de cok su içerim doktorum bol su iççeksin dedi.sadece bol su içiyorum aksam saat 9 dan sonra sadece süt içiyorum.bunun dısında ne bulursam yiyiyorum. abur cubur benim kadar yiyen yoktur herhalde. ama normalde de cok yiyip kilo almayanlardanım :))

harika çok şanslısın:lepi: vitamin ne kullanıosun peki? kan hapı ek olarak kalsiyum magnezyum falan almıo musun? çok mu sordum:) ben elevit yüzünden hızlı bi şekilde kilo aldımda o yüzden soruorum canım..

esraa kız kilosu iyi ise tez zamanda toparlanır hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah sedefim..
ben sakinim de etrafımdaki herkes benden telaşlıdelikafadulden

hakkaten denkgelse süper olurdu:çok üzgünüm:
kendini zorla strese sokma,kordon dolanması tehlikeli değil,önemli olan suyun miktarı..
inşallah sorunsuzca gider de zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın oğluşumuzu:Saruboceq:
kenan beyi sevdim,zaten tolga beyin ekibinde olması güvenmem için yeterlikaydirigubbakcemile3
hele dide hanım var ya bayılıyorum yaa,nasıl bi şekerliktir ondaki..
mine hanım da öyle,banu hanım da..
hepsi her eve lazım türden..
valla betülüm çok şanslıyız doktordan yana

sedef ve black nereye yaaa:a015:

saate baksana kız resimlerine bidaha baktım bişeyler yazdım resimler çok güzel içimi açtı şimdide yatmaya gidiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:a015::a015::a015::a015::a015:

iyi akşamlar kızlar

ne akşamı gıııııııı gece oldusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gördüm sedefim,cevap yazarken de epey güldüm:)))
işportada satalım kız çorapları,ayvalık pazarına yunanlılara satar kazıklarız::))))))

sedef sonsuz ne oldu,geldi mi hiç,niye banlanmış?yanlışlık var o işte ya hadi bakalım

elevit kullanıyorum.ferrum fort ve magnezyum kullanıyorum canım.. yok canım sen kusura bakma aynı zamanda oyun oynuyorum hemen cevap yazamıyorum

kesinlikle çok şanslıyızkaydirigubbakcemile5 napim canım insan yinede tereddüt edio inşallah kordonu çözmüştürde bende anca rahatlarım artık:Saruboceq: bide muayenehane her anlamda daha farklı ilgi,alaka olsun daha ayrıntılı bakılıo falan dolayısıyla daha çok tatmin edio insanı..dün ben sana yazmıştım aslında muayenem olduğunu gözünden kaçtı sanırım, neyse önemli değil.. inşallah sende sorunsuzca ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq: bu olaya bide ii tarafından bakmak lazım erkenden kavuşucaksın bebişine:ecrin_bebek:

iyi geceler kızlar. esracığım çok heyecanlandım. duygulandım. en güzel tarafı sağlı bi şekilde zeynep lal e kavuşacak olman. dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…