stresini doğumdan sonraya sakla o zaman,bebeğini de stres yapmaklava: klava:
bebişleri stres yapanların kafasını kırarım valla :mymeka:
ben şu durumda bile kızımı düşünüp rahat davranıyorsam sana rahat batmasın:roflol:
çok şükür canım,allah nazardan saklasın
ben de muayenehanede olcam ama p.tesi çok yoğunmuş,her saat dolu,akşam8e randevu verdi dide hanım..yine denkgelemicez galiba
senin niye muayenehane,bi sorun yoktur inşallah:Saruboceq:
bu arada anestezi uzmanı kenan beyle tanıştım bugun,acaip şeker,esprili falan bi doktor :)
kızlar ben yatıyorum iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
iyi geceler canım bende yatıyorum şimdiii
herkesi öptummmmm
berrak sen nasıl sadece 6.5 kilo aldın ya süpersinvereliniortak vitamin falan kullanmıomusun?
52 kilo ile hamile kaldım suan 58.5 kiloyum.aksine o kadar cok yiyiyorumki anlatamam. ama ilk aylarda cok kustum. kilom sabitti.4 aydan sonra kilo almaya basladım. normalde de cok su içerim doktorum bol su iççeksin dedi.sadece bol su içiyorum aksam saat 9 dan sonra sadece süt içiyorum.bunun dısında ne bulursam yiyiyorum. abur cubur benim kadar yiyen yoktur herhalde. ama normalde de cok yiyip kilo almayanlardanım :))
inşallah sedefim..esraa kız kilosu iyi ise tez zamanda toparlanır hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:yaa denk gelseydi ne ii olurdu.. yok canım işte bu kordon dolanması beni huylandırdığı için muaynehaneye devam ediorum..ewt söylemiştim ya kenan bey süpermiş ekipteki en ii kişi oymuş:dance:
sedef ve black nereye yaaa:a015:
iyi akşamlar kızlar
saate baksana kız resimlerine bidaha baktım bişeyler yazdım resimler çok güzel içimi açtı şimdide yatmaya gidiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:a015::a015::a015::a015::a015:
harika çok şanslısın:lepi: vitamin ne kullanıosun peki? kan hapı ek olarak kalsiyum magnezyum falan almıo musun? çok mu sordum:) ben elevit yüzünden hızlı bi şekilde kilo aldımda o yüzden soruorum canım..
hakkaten denkgelse süper olurdu:çok üzgünüm:
kendini zorla strese sokma,kordon dolanması tehlikeli değil,önemli olan suyun miktarı..
inşallah sorunsuzca gider de zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın oğluşumuzu:Saruboceq:
kenan beyi sevdim,zaten tolga beyin ekibinde olması güvenmem için yeterlikaydirigubbakcemile3
hele dide hanım var ya bayılıyorum yaa,nasıl bi şekerliktir ondaki..
mine hanım da öyle,banu hanım da..
hepsi her eve lazım türden..
valla betülüm çok şanslıyız doktordan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?