2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar. esracığım çok heyecanlandım. duygulandım. en güzel tarafı sağlı bi şekilde zeynep lal e kavuşacak olman. dualarım sizinle

yesicam ya nerdesin sen,sılam ve sen olmayınca gözüm yolda kalıyor..
hele bu gece daha bi gözledim valla..
uyku falan kalmadı,stres yapmıyorum,sakinim ama insan ister istemez heyecanlanıyor..
allahım sağlık versin,kuzucuğum küvöze falan ihtiyaç duymasın inşallah..yoksa ayı yogi olmuş,kilosu normal doğum kilosuna erişmiş:roflol::roflol:

ay canım valla kaçmış gözümden,kaynana dedikodusu yapmaktan görmemişim:jeyyar:
inşallah çözmüştür afacan kordonu ama inan tek sorun o olsun..
dopplerin iyi çıktığı sürece no problem..
bilsem ki son haftaya kadar içimde kalacak benim zilli,muayenenin kapısında yatarımdelikafadulden
5 kere dolayan ve sağlıkla doğan varmış ya,gerisini sen düşün..
hatta halam söyledi,oğlu 2 kere dolamış ve normal doğumla doğmuşakannehir

kocişin elinden almak imkansız. çalışıyo bilg.da. yoksa aklım burda.
bilmiyordum kontrol olduğunu. dedim ya ben de heyecan yaptım. senden önce doğurmayı. bu tıfıl biliyosun teyzesi. :roflol:
bu arada aman canım yazık nazar etmeyelim yavrucuğun kilosuna. allahım esirgesin. sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz. herşeyde bi hayır vardır. allahtan durumu iyi. erkenden gelecem diye hazırlıkları tamamlamış bile

alatariel zaten şekeri tükürmüş hemşirenin suratınakaydirigubbakcemile3 bi daha hastanenin kapısından almıycaklar zavallıcığı.

:roflol::roflol::roflol:
aman sakın daha erken sizin:)))

ay doğru, zaten derdimiz başımızdan aşmış,bi de nazar olup delirtmesin beni maşallah valla
rabbim bilir işini,siz doğurana kadar ben 40 mevlütü yapcam galiba delikafaduldendelikafadulden
ya canım bugun de duydum,hep söylüyorlar işe yarıyor mu bilmem ama muz,yumurta ve bebe büsküvisi bebişe kilo aldırıyormuş,bi denesene,tıfılımın sağlığı en önemlisi ama ne bileyim biraz tombiş olmazzsa sen daha çok dalga geçeceksin oğluşla:)))

kocana da söyle,biz seni özlüyoruz,eve iş getirmesindelikafadulden

sıla da kaynanasıyla özlem gideriyor galiba bugun:)))))
black birden kayboldu,zaten hher gece sakın gitmeyin diyip önce kendi gidiyor:))))))))))

canım ya inşallah görürüz güzel günlerini. tecrübeli anayım diye havanı atarsın artık zemuszemus

buarada muz bebe büsküvisi ve yumurtayı karıştırmdan yiyosun de mi :roflol:

canım ya inşallah görürüz güzel günlerini. tecrübeli anayım diye havanı atarsın artık zemuszemus

buarada muz bebe büsküvisi ve yumurtayı karıştırmdan yiyosun de mi :roflol:

ya yemin ederim yazdığımı okuyunca dedim ki ne iğrenç bi karışım olur bu:roflol::roflol::roflol:

size engiiin tecrübelerimi anlatırım,bilmişliğimden yanıma yanaşılmaz artık :roflol::roflol:

bence bebiş diyo ki benim şekerim falan yokkkk rahat bırakın beni yaffsempatiksalakcinni

aynen,çocuk doğcam nerdeyse hala şeker tarıyor bunlar diye yapıyordelikafaduldendelikafadulden

hadi uyuşuklar... kociş içerden yat uyu diye bağırıyoo. gidecem ama dön dur yatakta offfff

kız berrak senin bebiş 40 haftayı geçip de çıkmazsa şaşma emi,kesin okeye dönüyordur:)))))))))))

valla ya başka yolu yok mu ya mahvoldu kızcağız. bi de paspasçılar :roflol:

yatmak lazım,geç olmuş..
bn de gidip kitap falan okuyayım bari..
yarın gel ama tamam mı?
kaç gündür özlettin,telafi için mesaini arttırman lazım:)))))

kız berrak senin bebiş 40 haftayı geçip de çıkmazsa şaşma emi,kesin okeye dönüyordur:)))))))))))

:roflol:

yok da ben şeyden korkuyorum. berrak sancılanacak ama 101 oynuyo kalkamıycak bitene kadar yoksa ceza yer. yavrum okey masalarında doğacak:roflol:

yatmak lazım,geç olmuş..
bn de gidip kitap falan okuyayım bari..
yarın gel ama tamam mı?
kaç gündür özlettin,telafi için mesaini arttırman lazım:)))))

kapatalım bu gece topiği. yarın açarız tükanı. bi yandan da ütü yaparız artık. bugün akşama kadar yattım resmen. yatmaktan yoruldum ya. tatlı rüyalar canım. zeynepciğim sana da tatlı rüyalar kuzum, yaramaz kuzumkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…