iyi geceler kızlar. esracığım çok heyecanlandım. duygulandım. en güzel tarafı sağlı bi şekilde zeynep lal e kavuşacak olman. dualarım sizinle
kesinlikle çok şanslıyızkaydirigubbakcemile5 napim canım insan yinede tereddüt edio inşallah kordonu çözmüştürde bende anca rahatlarım artık:Saruboceq: bide muayenehane her anlamda daha farklı ilgi,alaka olsun daha ayrıntılı bakılıo falan dolayısıyla daha çok tatmin edio insanı..dün ben sana yazmıştım aslında muayenem olduğunu gözünden kaçtı sanırım, neyse önemli değil.. inşallah sende sorunsuzca ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq: bu olaya bide ii tarafından bakmak lazım erkenden kavuşucaksın bebişine:ecrin_bebek:
yesicam ya nerdesin sen,sılam ve sen olmayınca gözüm yolda kalıyor..
hele bu gece daha bi gözledim valla..
uyku falan kalmadı,stres yapmıyorum,sakinim ama insan ister istemez heyecanlanıyor..
allahım sağlık versin,kuzucuğum küvöze falan ihtiyaç duymasın inşallah..yoksa ayı yogi olmuş,kilosu normal doğum kilosuna erişmiş:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:kocişin elinden almak imkansız. çalışıyo bilg.da. yoksa aklım burda.
bilmiyordum kontrol olduğunu. dedim ya ben de heyecan yaptım. senden önce doğurmayı. bu tıfıl biliyosun teyzesi. :roflol:
bu arada aman canım yazık nazar etmeyelim yavrucuğun kilosuna. allahım esirgesin.sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz. herşeyde bi hayır vardır. allahtan durumu iyi. erkenden gelecem diye hazırlıkları tamamlamış bile
:roflol::roflol::roflol:
aman sakın daha erken sizin:)))
ay doğru, zaten derdimiz başımızdan aşmış,bi de nazar olup delirtmesin beni maşallah valla
rabbim bilir işini,siz doğurana kadar ben 40 mevlütü yapcam galiba delikafaduldendelikafadulden
ya canım bugun de duydum,hep söylüyorlar işe yarıyor mu bilmem ama muz,yumurta ve bebe büsküvisi bebişe kilo aldırıyormuş,bi denesene,tıfılımın sağlığı en önemlisi ama ne bileyim biraz tombiş olmazzsa sen daha çok dalga geçeceksin oğluşla:)))
kocana da söyle,biz seni özlüyoruz,eve iş getirmesindelikafadulden
alatariel ikidir yapıyor bunu,sonunda kovacaklar hastaneden:))))))))))
sıla da kaynanasıyla özlem gideriyor galiba bugun:)))))
black birden kayboldu,zaten hher gece sakın gitmeyin diyip önce kendi gidiyor:))))))))))
canım ya inşallah görürüz güzel günlerini. tecrübeli anayım diye havanı atarsın artık zemuszemus
buarada muz bebe büsküvisi ve yumurtayı karıştırmdan yiyosun de mi :roflol:
bence bebiş diyo ki benim şekerim falan yokkkk rahat bırakın beni yaffsempatiksalakcinni
ya yemin ederim yazdığımı okuyunca dedim ki ne iğrenç bi karışım olur bu:roflol::roflol::roflol:
size engiiin tecrübelerimi anlatırım,bilmişliğimden yanıma yanaşılmaz artık :roflol::roflol:[/B][/COLOR]
aynen,çocuk doğcam nerdeyse hala şeker tarıyor bunlar diye yapıyordelikafaduldendelikafadulden
kız berrak senin bebiş 40 haftayı geçip de çıkmazsa şaşma emi,kesin okeye dönüyordur:)))))))))))
yatmak lazım,geç olmuş..
bn de gidip kitap falan okuyayım bari..
yarın gel ama tamam mı?
kaç gündür özlettin,telafi için mesaini arttırman lazım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?