2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kizlar nasilsiniz?
hic gecmise gitmeden size bir link yolluyorum
oto koltuguna bakarmisiniz.
http://www.albeebaby.com/graco-spree-travel-system-barcelona-bluegrass.html
rengini pembis filan secmedim,belki ikincisi erkek olur diye. :)

hoşgeldin leyla,oto koltuğu da puset de çok güzel..en azından bizim gördüğümüz modellerden,renklerden farklı :))))) güle güle kullanın inşallah..
renk konusunda sana kesinlikle katılıyorum hem ikinci çocuk için hem de kız diye herşeyinin pembe olmasına gerek yok..

bi de canım, sonsuzhayal arkadaşımız için kapsama alanı dışına yazdı dün pat diye,bi yanlışlık falan olmuş olmasın,çok merak ettik..sen bilirsin belki?

ben ütüyü blac in masasına bağlıyorum.. elektrik ona yazsın :umursamaz:

hehehhe yazsın yazsın bu sıra ben nasıl olsa kocişin cebine incir ağacı dikiyorum :))) canın sağ olsunnnnnnnnnnnnnn

canım ya ben de sade şeylerden yanayım ve çok beğendim. ama blac in de dediği gibi esraya sormak lazım. biliyosun oto sanayi sitesinde çalışıyo :roflol:

ben araba alırsam siyah gri gibi düşünüyorum oto sanayi esracım fikrin nedir ??

:roflol::roflol::roflol::lepi:

canım güzele benziyor bence de 2. bebişleri düşünmek lazım..

anladıgım kadaarıyla özellikleri de normal
gerçi bu konularda esra konusmalı topiğimizin uzmanı o :)

canım ya ben de sade şeylerden yanayım ve çok beğendim. ama blac in de dediği gibi esraya sormak lazım. biliyosun oto sanayi sitesinde çalışıyo :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cadılarrrr klava:

ben ütüyü blac in masasına bağlıyorum.. elektrik ona yazsın :umursamaz:

nasıl bildim amadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
adamın cebine incir ağacı dikiyorsun :)))))))

siyah gri renk olarak çok güzel ama sıcakta felaket ısınıyor,görümcemin oğlununki siyahtı,yazın izmirde çok ısınıyordu araba..ben de normal hayatta siyah ve beyaz dışında renk tanımayan biri olarak cesaret edemedim :))))))
hani aklında olsun diye söylüyorum bir oto sanayici olarak :roflol::roflol::roflol::roflol:

oyyy zeynebimin elleri yüzü de makine yağı olmuştur. yalamak yutmak lazım şimdi

bu arada soran arkadasıma söyleyeyım eski hazıran anneleri haziran anneleri 2010 baslıgı adında baska bir paylaşım sitesinde topik acmıslar ben öyle duymustum

canım güzele benziyor bence de 2. bebişleri düşünmek lazım..

anladıgım kadaarıyla özellikleri de normal
gerçi bu konularda esra konusmalı topiğimizin uzmanı o :)

begendiginize sevindim.aksam esim gelsin onla da bi bakalim,ama ben begendiysem garanti o da begenicek zevklerimiz neredeyse ayni.
esra begendiyse sorun yok :))))
sonsuzhayal arkadasimizdan haberim yok.ama arastirayim bi.niye oyle yazmis ki...gerekirse yetkililere sorarim...
neyse kizlar benim kacmam lazim.aksama dugune gidecem hic istemesem de sunet dugunu hem deee.offf biktim yaa gecen hafta,bu hafta bitmiyor :)) dugunlerde doguracam kizimi en sonda :)))

walla bravo ben düşünemedim canım ya ciddiyim :)

sana boşuna uzman dememiş yesicacım :)))))))))))))))))))))))

bende onaylıyorum artıkınnnnnnnnnnnnn

ahhh eskiden öyleymiş. orda burda doğarmış bebekler. benim anneannem çok gezemiş ondan biliyorum. bi de ebelik yaparmış çok onun anıları kafamçokkarıştı

kızlarrr banada 1 saat musade kahvaltımı hazırlayayım artık birazda ütü yapayım gelicemmmmm ev zaten allaha emanet olduuuuuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…