2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğuştan kumarbaz olacak desene:))))))))
ben de aylarca faceookta çiftlikle uğraştım benimki de çiftçi olcam derse şaşmam,zate uyku seti falan da çiftlik desenli:))))))))))

sen ütü masasıyla pcyi bitiştir,hem oyalanmış olursun hem ütü aradan çıkar:))
çok öpüyoruz sizi,allah rahatlık versin canımopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar a.s.
henüz kahvaltımıi yapmadım. ama çok merak ettim sonsuzu. baktım yine yok. ne oldu sonsuzcuğum yanlışlıkla yapılan bişey varsa durumu kk yönetimine ilet lütfen.

günaydın gece kuşları :)

sonsuz hala yokmu

birde bu topikte bir çok arkadaş vardı sanırım ceza aldılar olar hiç gelmeyecekmi süresizmi banlandılar tam doğum yaklaşırken ne güzel doğum hikayelkeri okuyacaktık belki geri gelirler

günaydın kızlar.aranıza yeni katılanlardanım aslında sızı takıp edıyıorum ama yazamıyorum işyerınde aksamda kocıs pc basından kalkmıyor

günaydın canım. gece ben kapattım ha bi de esra vardı, sabah ben açtım. ama hala yok kimsecikler.

günaydın kızlar.aranıza yeni katılanlardanım aslında sızı takıp edıyıorum ama yazamıyorum işyerınde aksamda kocıs pc basından kalkmıyor

izne ayrılır ayrılmaz yoğun bişekilde bekleriz canım. hoşgeldin aramıza a.s.

günaydın canlar opuyorumnanaktan
gece 4e kadar uyku tutmadı,sabah da 8de uyandım,zor zahmet uyudum geri ama o da 10:30 a kadar sürdü:)))
açlıktan ölüyorum ama şu demir ilacı yüzünden beklemek zorundayımcokacimcoook

ooo hoşgeldiniz ben de tam ütü masasını pc ye bağlıyodumm :roflol:

canım günaydınnnnnnn nasılsınız bayanlarrrrr

dün net koptu nedense bir daha da girmedim yattım uyudum

bugun evden cıkmıcam artık ütülere girişmem lazım hala!!!!!! :))

hadi leyn sattın gene bizi delikafadulden
hemen ütüyü bağla bilgisayara,yesica ile voltran bile oluşturabilirsiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…