bol su içmek,çok tuzlu yememek ve ayaklarını yukarıya kaldırmak seni rahatlatır canım,geçmiş olsun..
ay bende bi saç var,şimdi duş alsam yarım saat kurutmam lazım ona da üşendim:)
geçer birazdan..
aylardır ağrımamıştı,bugun parol içmemiş olsaydım içerdim anında keserdi ama içtim..
şaka maka ağrı kesici almaya almaya unutmuş bünyem,bi parol tüm dertlere deva oluyor:)))
sen naaptın,görümcen neler yaptı mı dmeliydim yoksa:))))
sağol canım,hoşgeldin,nasısın ne var ne yok? oğlun nasıl ?gecmiş olsun hemşerim
mavilim tekrar geçmiş olsun,sen dinle bizi,herbirimiz yarım doktor olduk burda:)))))))))))teşekkürler...
ay allah razı olsun,tek başına olsan yorulurdun..aman boşver o zaman, bu sefer ii kurutamayıp daha fazla ağrıtmasın:) beraber yaptık canım:)) saolsun baya yardımı dokundu..sonra eniştemizde geldi yemek faslı falan 11 gibi gittiler..
hoş bulduk güzelim iyiyim
ogluşum çok iyi egede bahar var oglum baharını alıyor
canım anlına dilim dilim limon koy iyi geliyor
ay allah razı olsun,tek başına olsan yorulurdun..
çok uysal bi cümle kurdum yalnız şimdi farkettim:))))
bu arada mail attım bi bak istersen..
oy kurban olurum bahar alıyormuş oğluş:))
ankaraya bile geldi bahar,bizim oralara yaz geldi desen inanırım..
annem yaprak sarması yollamış,taze yapraklar çıkmış şok oldum:)))
başımın ağrısı geçmek üzere ama limonu duyduğum iyi oldu,bilmiyordum bunu..
babaannem patates koyardı hep,sarardı sonra:))))
yine yoruldum gerçi senin dediğin gibi yapamadım bidahaki sefere artıkkötükedihüso yoruluncada sırtımın ortası yanıo gibi acıo ya hamilelikte çıktı budabilmiyorumkismile bende sana attım canım:)
nerde be güzelim yaz bir gün bir güne uymuyor özellikleri akşamları rüzgar ve çok soguk oluyor
evet bizim bahcede asma var bende anneme sıksık yaptırıyorum sana ve kızına afiyet olsun
benim ogluşum asma yapraklarını seyretmeyi çok seviyor
dikiliye hayran oldu çoçuk deniz kokusunu duyunca birde kızları gördü arabasında hiç yatmadı ogecede tabiki deliksiz uyudu
ankara nasıl
senin dogum haziranın kacında nezaman buralara gelmeyi düşünüyorsun
burda olursam kızınla seni görmeye gelirim
esracım benim amcamlarında orda yazlığı var.. sanırım karavan kampıydı orda, denizin ortasından yol gibi bi kayalık geçio su boyundayken üzerine çıkıosun dizlerine inio üzeri kestanelerle kaplı falan orayı bilio musun canım?
dün ben iyi akşamlar deyip hemen cıktım öyüzden okumadım
sen ozaman şimdi pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorsundur herşeyin mevlam hayırlısını versin canım
şimdilik hazirana kadar burdayım o kesin uzarmı bilemiyorum eşim dönüş yapmazsa uzar dikiliye geldiginde burda olusam bende cok istiyorum seninle tanışmayı sende bizim köye gelirsin
esracım benim amcamlarında orda yazlığı var.. sanırım karavan kampıydı orda, denizin ortasından yol gibi bi kayalık geçio su boyundayken üzerine çıkıosun dizlerine inio üzeri kestanelerle kaplı falan orayı bilio musun canım?
sahildeki gazinoların hemen ilersinimi diyorsun
valla benim kız önümzdeki hafta gelebilir,ya da sonraki hafta..ama mayıs ortasını bulmaz sanırım..dün yazdım ama sen yoktun o zaman..
suyum çok azaldığı için erken doğacak,bu pzt gün verecek doktorumuz..
bi ay sonra da geliriz muhtemelen..40 mevlütümüzü orda yaparız..
ay ne güzel olur,bekleriz ziyaretimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?