2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kislar hemen daldim ama muhabbetin ortasina gelinim gelceni okuyunca dayanamadimm kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi geceler nasilsiniz bakalimm zemuszemus
Uyku tutmadi size bakim dedim midem acayip derecede yaniyoo :bbo:

canım dediğim gibi çok oluo belki ismi bile değişmiştir.. teklifin için tşkler canım çok isterim ama bu yaz pek yerimizden kımıldayamicaz gibi:1no2: ama olaki o taraflara yolum düşerse kesin uğrarım süper olur:dance:

Kislar hemen daldim ama muhabbetin ortasina gelinim gelceni okuyunca dayanamadimm kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi geceler nasilsiniz bakalimm zemuszemus
Uyku tutmadi size bakim dedim midem acayip derecede yaniyoo :bbo:

selam canımmmmm benide uyku tutmadı deli deli dolaşıyorummm

kızlarrrrr uykum bi varrrrrrrrrrr bi yokkkkkkkkk

Hosgeldin canim bak bende uyuyamadim geldim.
Öyle midem yaniyoki sormayin ya kafamçokkarıştı
Bu bende 3 gecedir var hele gecen gece midemde ne vara bosalttimm noluyo yaw bana anlamadim gitti :jeyyar:

sılammm,hoşgeldin,çok özledik seniiolumunekankayizsmile
yaa haberleri kaçırdın,bizim cadı erken gelecek:))
hayırlısı diyorum,mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip iyi düşünüyorum:)
pzt kopacak dananın kuyruğu..ne kadar kalsa kar tabi,iğneler falan oluyorum,son kozlarımızı kullanıyoruz,delik deşik oldum ama kızıma şifa olsun diye gık demiyorum:)

kaynanasını heyecan sardı anası naapsın:))
erenim nasıl,geliyor hatunu,söyle ona da:)))
mert nasıl,sen nasılsın?

Hosgeldin canim bak bende uyuyamadim geldim.
Öyle midem yaniyoki sormayin ya kafamçokkarıştı
Bu bende 3 gecedir var hele gecen gece midemde ne vara bosalttimm noluyo yaw bana anlamadim gitti :jeyyar:

o mide yanması da berbat dun ben öyleydim bugun yok şükürrrrr

süt falan iç bari azar azar

beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben

mide için süt içip yatmaya başladım da gece yanmaları bitti..ama hala baş ucumda gaviscon var:))
bu akşam facebookta sorun var,ekleme bile yaptırmıyor,yine güncelleniyor galiba..
sabah link atayım çünkü grubu ben kurdum beni bile tanımıyor sistem:)))

Canim ya bende cok özledim sizi.Kaynanadan o kadar bahsettikki o gece 2 gundur ayilamiyorum kendisinden.Kari utanmasa burda yatin dicek.1 bucuk aydir izindeya acisini cikartiyo iste olmadigi gunlerin.Sabah kahvaltida bi bulusuyoz aksam yatma saatine kadar bögggg geldi canim 2 gunde bana hic sormaa kafamçokkarıştı
Oyy canim ne guzel iste kizinin saligi yerindeyse ve erken gelmesi sakincali degilse erkenden kavuscan kizina.Bu haftada bitsin zaten kuveze girmesine bile gerek yok.
Demekki zeyneim anne ve babasi cok seviyoki onlara biran önce kavusmak icin acele ediyoo
Gercekten bende heycanlandim pazartesi belli olucani okuyunca insallah hayirlisi neyse o olur canim.
Bende carsamba gunu kontrolumd tekrar konuscam bakalim bizim doktor ne dicek dogumla ilgili bilmiyorumkismile
Mertimde cok iyi teyzesi sukur yavas yavas kiskanma belirtileri göstersede daha ortada eren bey olmadigi icin simdilik iyiyiz.
Midem felaket esrammm noluyo anlamadim 3 gunur.Simdi bile uykum var uyuyamiyorum mide agrisindaannnn sempatiksalakcinni

anaaaaaaaaaa yakaladim sizi.:lepi:uykunuz gelmedimi kizzzzzzzzz.gündüz yoktunuz gece kuslari

Oyy kanaryamm hosgeldinnn uyku varda uyuyamiyorumki midemmm midemmmmmmmmmm:kedi:

izmirliyiz böylede misafirperveriz:lepi:

:lepi: izmirliler ayrıdır canımmm :)

ok canım unutmazsan sevinirim yarın erken kalkarsam girerim ama yarın yine sokaklardayım deli deli şeyler var bulmam gereken offffff

noldukiiiiiiiiiiiiiiiiiii kim geliyor,esraaaaaaaa geliyormu yoksaaaa bebisinnnnn hayirlisi olsun.saglikla sihhatle gelsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…