mide için süt içip yatmaya başladım da gece yanmaları bitti..ama hala baş ucumda gaviscon var:))
bu akşam facebookta sorun var,ekleme bile yaptırmıyor,yine güncelleniyor galiba..
sabah link atayım çünkü grubu ben kurdum beni bile tanımıyor sistem:)))
hosbulduk canimmmmmm.yaniyor demiii,su ic bol bol.nasilsin bu arad iyimisin,canimmmmCanim ya bende cok özledim sizi.Kaynanadan o kadar bahsettikki o gece 2 gundur ayilamiyorum kendisinden.Kari utanmasa burda yatin dicek.1 bucuk aydir izindeya acisini cikartiyo iste olmadigi gunlerin.Sabah kahvaltida bi bulusuyoz aksam yatma saatine kadar bögggg geldi canim 2 gunde bana hic sormaa kafamçokkarıştı
Oyy canim ne guzel iste kizinin saligi yerindeyse ve erken gelmesi sakincali degilse erkenden kavuscan kizina.Bu haftada bitsin zaten kuveze girmesine bile gerek yok.
Demekki zeyneim anne ve babasi cok seviyoki onlara biran önce kavusmak icin acele ediyoo
Gercekten bende heycanlandim pazartesi belli olucani okuyunca insallah hayirlisi neyse o olur canim.
Bende carsamba gunu kontrolumd tekrar konuscam bakalim bizim doktor ne dicek dogumla ilgili bilmiyorumkismile
Mertimde cok iyi teyzesi sukur yavas yavas kiskanma belirtileri göstersede daha ortada eren bey olmadigi icin simdilik iyiyiz.
Midem felaket esrammm noluyo anlamadim 3 gunur.Simdi bile uykum var uyuyamiyorum mide agrisindaannnn sempatiksalakcinni
Oyy kanaryamm hosgeldinnn uyku varda uyuyamiyorumki midemmm midemmmmmmmmmm:kedi:
:1hug:bende özlemisim sizi.bir kac gündür ugrayamadim.seni de özledik canım benimmm:1hug:
o mide yanması da berbat dun ben öyleydim bugun yok şükürrrrr
süt falan iç bari azar azar
mide için süt içip yatmaya başladım da gece yanmaları bitti..ama hala baş ucumda gaviscon var:))
Süt mü hamile kalali 1 litre sut belki icmisimdirsempatiksalakcinni
Ne bicim hamileyim ben ya hic duzgun beslenmiyorum kiziyorum kendime hep.Ne dogru durust saglikli biseyler yiyorum nede süt iciyorum:1no2:
Erenim Allaha emanet valla bilmiyorumkismile
Oyy bende egeliyim ya izmirli degilim ama dogma buyume Denizliliyimm olarmii bayanssulusmile:lepi: izmirliler ayrıdır canımmm :)
hosbulduk canimmmmmm.yaniyor demiii,su ic bol bol.nasilsin bu arad iyimisin,canimmmm
herkese ii geceler ii sohbetler:) esracım yarın görüşürüz canım benimopuyorumnanaktan
Oyy bende egeliyim ya izmirli degilim ama dogma buyume Denizliliyimm olarmii bayanssulusmile
acıpayamlı değilsen olurrrrrrrrrrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hemde nasi yaniyo canim hic sorma simdi esime dedim sut katiyo bana sagolsunboshayallersmile
Mide yanmasi disinda ve kayinvalidemin izninin bitip dönmesi disinda iyiyim canimmsempatiksalakcinni
Sen nasilsin kizimiz nasil bittimi eksikler yoksa alisverise devammi halaa
silacimmm niye icmedin sütünü,yogurt peynir,onlarla aran nasildi.ben hergün süt ictim,peyniride öyle hergün tükettim.aslinda bende balik pek yemedim,icim almadi bir türlü ama onun yerinede bol bol ceviz yedim.silacimmm bizim ev isi oldu.bu ayin sonunda tasiniyoruz.ben simdiden esyalari toplamaya basladim.cok ism var cokkkkkk:hulya:Süt mü hamile kalali 1 litre sut belki icmisimdirsempatiksalakcinni
Ne bicim hamileyim ben ya hic duzgun beslenmiyorum kiziyorum kendime hep.Ne dogru durust saglikli biseyler yiyorum nede süt iciyorum:1no2:
Canim ya bende cok özledim sizi.Kaynanadan o kadar bahsettikki o gece 2 gundur ayilamiyorum kendisinden.Kari utanmasa burda yatin dicek.1 bucuk aydir izindeya acisini cikartiyo iste olmadigi gunlerin.Sabah kahvaltida bi bulusuyoz aksam yatma saatine kadar bögggg geldi canim 2 gunde bana hic sormaa kafamçokkarıştı
Oyy canim ne guzel iste kizinin saligi yerindeyse ve erken gelmesi sakincali degilse erkenden kavuscan kizina.Bu haftada bitsin zaten kuveze girmesine bile gerek yok.
Demekki zeyneim anne ve babasi cok seviyoki onlara biran önce kavusmak icin acele ediyoo
Gercekten bende heycanlandim pazartesi belli olucani okuyunca insallah hayirlisi neyse o olur canim.
Bende carsamba gunu kontrolumd tekrar konuscam bakalim bizim doktor ne dicek dogumla ilgili bilmiyorumkismile
Mertimde cok iyi teyzesi sukur yavas yavas kiskanma belirtileri göstersede daha ortada eren bey olmadigi icin simdilik iyiyiz.
Midem felaket esrammm noluyo anlamadim 3 gunur.Simdi bile uykum var uyuyamiyorum mide agrisindaannnn sempatiksalakcinni
kaynanayla geçen iki saat bile yetiyor bana,seni tahmin bile edemiyorum,allahım yardımcı olsun:)
mertim kıskançlığa başladıysa kardeşinin olacağı gerçeğiyle yüzleşmiş demektir,güzel haber:) erenim de iyi,sen de iyisin aman maşallah..
zeyno da iyi olsun,küvöz falan gerekmesin inşallah..
bu kadar iğne bi işe yarar diye umuyorum:)
içerde kalması riskli hale gelmeye başladığı için doğması daha sağlıklı gibi görünüyor..
hayırlısı..
süt içince midem ağrırdı eskiden şimdi yanmaya iyi geliyor,hamilelik garip şey:)
hayatım mide şurubu vermedi mi doktorun..gaviscon diye bi şurup var içtiğin dakika geçiriyor..eğer şurup yoksa soda-muz ya da sütü dene..soda da çok işe yarıyor..
sakın mayalı bişi yeme,azdırıyor çünkü..
Oyy kanaryamm hosgeldinnn uyku varda uyuyamiyorumki midemmm midemmmmmmmmmm:kedi:
:lepi: izmirliler ayrıdır canımmm :)
ok canım unutmazsan sevinirim yarın erken kalkarsam girerim ama yarın yine sokaklardayım deli deli şeyler var bulmam gereken offffff
noldukiiiiiiiiiiiiiiiiiii kim geliyor,esraaaaaaaa geliyormu yoksaaaa bebisinnnnn hayirlisi olsun.saglikla sihhatle gelsin insaallah.
Haklisin canim ya beni ne kadar sopalasan azdir valla bilmiyorumkismilekendin için değil bebişin için içmelisin benim doktorum son 2 aydır 2 bardak süte cıkardı gözümden yas gele gele içiyorum bazen..klava:
sade içemiyorsan sütü ıvır zıvırla karıstır iç ben öyle yapıyorum
herkese ii geceler ii sohbetler:)
iyi geceler hemşommmmmmmm =)
canım benim bizlerde ocak aneleriydik kasımda başladı bizim hatunlar ondan şaşırdımYok canim nerde daha nisan ayi bitmedi kiz biz haziran ayi annesiyizz
evet şekerim opuyorumnanaktan sıcak ve güzel hatunlarızdaizmirliyiz böylede misafirperveriz:lepi:
Haklisin canim ya beni ne kadar sopalasan azdir valla bilmiyorumkismile
Bundan sonra her gece yatmadan 1 bardak sut iciyommm :lepi:
bende hiç içmedim güzelim kokuyor gibi geliyordu son aylarımda layt küçük sütleri keşfettim çok rahatlıkla onları tükettim
iyi geceler betülüm,görüşürüz yarın öpüyorummmherkese ii geceler ii sohbetler:) esracım yarın görüşürüz canım benimopuyorumnanaktan
leyn damadıma iyi baksanaSüt mü hamile kalali 1 litre sut belki icmisimdirsempatiksalakcinni
klava: klava:
klava: klava: klava:
kendin için değil bebişin için içmelisin benim doktorum son 2 aydır 2 bardak süte cıkardı gözümden yas gele gele içiyorum bazen..klava:
sade içemiyorsan sütü ıvır zıvırla karıstır iç ben öyle yapıyorum
suyuda bol bol icccccc canim.aslinda sakiz cignemekte iyi geliyor ama,hamileler cignermi bilemiyorum.ben hic cignemedim,katki maddeleri varya.cok sükür bende iyiyim canim ya,kosusturmacaya devam,benim islerim hep böyle olmustur silacim.evlenirken nasil baslarsan öyle gidermis ya,bendede hep kosusturmaca.deminde yazdim canim bu ayin sonunda tasinacagiz.cocuk odasini oraya kurulacak.cicileri bitti gibi.eksikler var tabi.ya senin.Allahtan uzak yere degil.simdiki oturdugum evin arkasi.tasinmasi kolay olacak yani.icime cok sindi bu ev.Allah yardimcin olsun canim.kayinvalidenden dolayi.kalsaydi orada hep.kesin dönüs yapmayi düsünmüyorlarmi.Oyy bende egeliyim ya izmirli degilim ama dogma buyume Denizliliyimm olarmii bayanssulusmile
Hemde nasi yaniyo canim hic sorma simdi esime dedim sut katiyo bana sagolsunboshayallersmile
Mide yanmasi disinda ve kayinvalidemin izninin bitip dönmesi disinda iyiyim canimmsempatiksalakcinni
Sen nasilsin kizimiz nasil bittimi eksikler yoksa alisverise devammi halaa
Yok kis acipayamli degilim dogma buyume denizli merkezdenzemuszemus:roflol::roflol::roflol:
Canim süt ve süt urunleriyle oldum olasi aram hic olmadi.Aslinda biliyorum yemem lazim ama aliskanlik iste gerci peynir yogurt arada yiyorum gene ama sut :jeyyar:silacimmm niye icmedin sütünü,yogurt peynir,onlarla aran nasildi.ben hergün süt ictim,peyniride öyle hergün tükettim.aslinda bende balik pek yemedim,icim almadi bir türlü ama onun yerinede bol bol ceviz yedim.silacimmm bizim ev isi oldu.bu ayin sonunda tasiniyoruz.ben simdiden esyalari toplamaya basladim.cok ism var cokkkkkk:hulya:
bende güzelim ama izmirli degilim,:uhm:bizim sehirimizde güzel,kizlarida güzeldirrrrrrrrrbayanssulusmilecanım benim bizlerde ocak aneleriydik kasımda başladı bizim hatunlar ondan şaşırdım
evet şekerim opuyorumnanaktan sıcak ve güzel hatunlarızda
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?