2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle süt çok işe yarıomuş..bende hiç olmadı ama duydum:)
ii oldu facebooku sölediğin cebelleşip duruorum deminden beri sinir oldumklava:

hosbulduk canimmmmmm.yaniyor demiii,su ic bol bol.nasilsin bu arad iyimisin,canimmmm

o mide yanması da berbat dun ben öyleydim bugun yok şükürrrrr
süt falan iç bari azar azar

mide için süt içip yatmaya başladım da gece yanmaları bitti..ama hala baş ucumda gaviscon var:))

Süt mü hamile kalali 1 litre sut belki icmisimdirsempatiksalakcinni
Ne bicim hamileyim ben ya hic duzgun beslenmiyorum kiziyorum kendime hep.Ne dogru durust saglikli biseyler yiyorum nede süt iciyorum:1no2:
Erenim Allaha emanet valla bilmiyorumkismile

klava:klava:

klava:klava:klava:

kendin için değil bebişin için içmelisin benim doktorum son 2 aydır 2 bardak süte cıkardı gözümden yas gele gele içiyorum bazen.. klava:

sade içemiyorsan sütü ıvır zıvırla karıstır iç ben öyle yapıyorum

:lepi: izmirliler ayrıdır canımmm :)
Oyy bende egeliyim ya izmirli degilim ama dogma buyume Denizliliyimm olarmii bayanssulusmile

hosbulduk canimmmmmm.yaniyor demiii,su ic bol bol.nasilsin bu arad iyimisin,canimmmm

Hemde nasi yaniyo canim hic sorma simdi esime dedim sut katiyo bana sagolsunboshayallersmile
Mide yanmasi disinda ve kayinvalidemin izninin bitip dönmesi disinda iyiyim canimmsempatiksalakcinni
Sen nasilsin kizimiz nasil bittimi eksikler yoksa alisverise devammi halaa

:roflol::roflol::roflol:

silacimmm niye icmedin sütünü,yogurt peynir,onlarla aran nasildi.ben hergün süt ictim,peyniride öyle hergün tükettim.aslinda bende balik pek yemedim,icim almadi bir türlü ama onun yerinede bol bol ceviz yedim.silacimmm bizim ev isi oldu.bu ayin sonunda tasiniyoruz.ben simdiden esyalari toplamaya basladim.cok ism var cokkkkkk:hulya:

:lepi: izmirliler ayrıdır canımmm :)

ok canım unutmazsan sevinirim yarın erken kalkarsam girerim ama yarın yine sokaklardayım deli deli şeyler var bulmam gereken offffff

bu sefer de kocanın helvası için kalıp mı bakcan naapcan???
tövbe allahım:)))))))))))

noldukiiiiiiiiiiiiiiiiiii kim geliyor,esraaaaaaaa geliyormu yoksaaaa bebisinnnnn hayirlisi olsun.saglikla sihhatle gelsin insaallah.

evet canım cadı gelecek bu gidişle,bakalım pzt belli olacak tarihimiz:)

Haklisin canim ya beni ne kadar sopalasan azdir valla bilmiyorumkismile
Bundan sonra her gece yatmadan 1 bardak sut iciyommm :lepi:

herkese ii geceler ii sohbetler:)

Iyi geceler canim iyi bak kendineeopuyorumnanaktan

herkese ii geceler ii sohbetler:) esracım yarın görüşürüz canım benimopuyorumnanaktan
iyi geceler betülüm,görüşürüz yarın öpüyorummm

leyn damadıma iyi baksana klava:
ben gelinine nasıl özenle bakıyorum:)
koca bardak sütün yanında bebe büsküvisi bile yiyorum her gece:)))

sen de prensesimiizi sütsüz bırakma..
ben aylarca süt içemedim yerine ayran ve yoğurt tükettim..
illa süt olmasına gerek yok,muadili ayran -yoğurt tüketin ama bebişleri kalsiyumsuz bırakmayın..gerçi onlar sizden sömürür,kemikleriniz yumuşar sonra da:))

bu arada topik giderek egeliler topiği oluyor:)))))))))

suyuda bol bol icccccc canim.aslinda sakiz cignemekte iyi geliyor ama,hamileler cignermi bilemiyorum.ben hic cignemedim,katki maddeleri varya.cok sükür bende iyiyim canim ya,kosusturmacaya devam,benim islerim hep böyle olmustur silacim.evlenirken nasil baslarsan öyle gidermis ya,bendede hep kosusturmaca.deminde yazdim canim bu ayin sonunda tasinacagiz.cocuk odasini oraya kurulacak.cicileri bitti gibi.eksikler var tabi.ya senin.Allahtan uzak yere degil.simdiki oturdugum evin arkasi.tasinmasi kolay olacak yani.icime cok sindi bu ev.Allah yardimcin olsun canim.kayinvalidenden dolayi.kalsaydi orada hep.kesin dönüs yapmayi düsünmüyorlarmi.
kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
Yok kis acipayamli degilim dogma buyume denizli merkezdenzemuszemus
Acipayamlilara ne gicigin var kiss kaydirigubbakcemile3

Canim süt ve süt urunleriyle oldum olasi aram hic olmadi.Aslinda biliyorum yemem lazim ama aliskanlik iste gerci peynir yogurt arada yiyorum gene ama sut :jeyyar:
Ama söz verdim kendime artik her gece 1 bardak icicem son 1 aya kalada olsa boshayallersmile
Ev isinin olmasina cok sevindim canim ya hic degilse kafan rahatlamistir ev konusunda hihoyyyt
biz daha ev bakmaya bile gitmedik hic benim bu herifin umursamazligi deli edecek beni yumurta kuyruga gelcek o zaman bak sen bizee :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…