slm kızlar 2 gün oldu evime döneli yol baya yordu beni dün temizlik falan öldüm çamaşır bide kızım durmaz tatil sendromundan anca çıkıyo napsın anane babane şımarttı iyice okul var yarım gün allahtan
bu gün sabah acayip bi miğde bulantısıyla uyandım nefes alamadım karnım arıdı dr a gitti öğleden sonra ben zannettim idrarda çıkan protein yüzünden zehirleniyom sandım panikledim dr tahlil falan idrar yolu enfeksiyonu ileri derecedde imiş ilaç fitil falan verdi hala ara ara midem bolanıyo kasıklarım ağrıyo arada sancıyo ben o sancıları erken doğum sandım meğerse doğum sancısı yukardan gelir dedi dr kasıktan deilmiş haziran 20 de sezeryan olucam inşallah hayırlısı olsun hepimize az kaldı inşallah bu arada miniğimin kilosu 1 700 dedi dr 31 hatalık oldu
bacaklarıma sabahları şiddetli kramp giriyodu onun içinde magnezyum verdi
hoşgeldin canım..
aman dikkat et kendine,yesica da söylemiş, bolca su iç,ilaçlarını da alınca geçer inşallah..
bebişine de maşallah
kramplar için magnesyum mucize gibi gelecek,çok işe yarıyor çünkü..
pilin bitmiş olacak zaten gelsen bile:))))))
selam canım,hoşgeldinn a.s.
benim bugün nefesim iyice tıkanmaya başladı kızlar. derin nefes alamıyorum hiç. daral geliyo öyle oluncada. göbeğimde ağrıyo iyice büyüyo yumurcak büyüdükçe iyice geriliyo vallaaaa
slm kızlarrrrrrrrr
iyilik canım,karpuz gibi yatıyorum:))hoşbulduk canım. nasılsın nasıl gidiyo maşallahhhhh 35. haftandasın canım
canım öyle daralınca sakın nefesine konsantre olma,hemen başka bişi düşün,öyle yapınca geçer..benim bugün nefesim iyice tıkanmaya başladı kızlar. derin nefes alamıyorum hiç. daral geliyo öyle oluncada. göbeğimde ağrıyo iyice büyüyo yumurcak büyüdükçe iyice geriliyo vallaaaa
ayy sorma ben de çok daralmaya başladım artık bazen uykudan uyanıyorum tıkanıp
2 kilo olmuş nerdeyse. 1950 gram... kocaman oldular valla tıkıyolarbi de bizim bebeğin gelişimi 4 hafta öndeymiş. kilosu ve boyu
hoşgeldin canım zemuszemus
ayy sorma ben de çok daralmaya başladım artık bazen uykudan uyanıyorum tıkanıp
2 kilo olmuş nerdeyse. 1950 gram... kocaman oldular valla tıkıyolarbi de bizim bebeğin gelişimi 4 hafta öndeymiş. kilosu ve boyu
vallahi ben 2.hamileliğim çok farklı bu ya ilki acemiliğe geldi anamadım bunda çok çabuk hastalanıyorumhoşgeldiniz bebişinle. çok geçmiş olsun. bol su iç bende de sürekli sistit var tekrarlayıp durur. bi de beslenmene dikkat et.bağışıklık sistemini kuvvetlendir. bulantı da yapar o gıcık hastalık. bu arada sancının yukardan geldiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende zemuszemus
canım maşallah bebişimiz büyümüş. allah nazardan saklasın.
inşallah baldırlarımacayip ağrıyo vallahihoşgeldin canım..
aman dikkat et kendine,yesica da söylemiş, bolca su iç,ilaçlarını da alınca geçer inşallah..
bebişine de maşallah
kramplar için magnesyum mucize gibi gelecek,çok işe yarıyor çünkü..
[]
Herkese İyi Akşamlar
Kızlar sancının yukardan gelmesi nasıl oluyor anlamadım. Mide tarafından mı?
iyilik canım,karpuz gibi yatıyorum:))
35 olduk valla,geçiyor zaman..
önümüzdeki p.tesi doğum tarihimiz belli olcak,ilk haziran bebişi geliyor yani:))
canım öyle daralınca sakın nefesine konsantre olma,hemen başka bişi düşün,öyle yapınca geçer..
bir de burnundan nefes al ama ciğerine değil karnına doğru..sonra ağzından ver..
seminerde doğum koçu öğretmişti,çok işe yarıyor..
kız sus söyleyip durma,yavrumuzu nazar etcen,hem burası herkese açık,sadece teyzeleri okumuyor ki..
nazar ederler kuzucuğu..
maşallah maşallah..
uykumu hele dün gece kaç kere kalktım kalktım oturdum yatınca rahatsız oluyorum artık. 5 dede uyandım sabah inşallah günler sorunsuz bir şekilde su gibi akıp geçiverir şu kadar ay geçti ama sanki önümüzdeki 1 ay hiç geçmeyecek gibi geliyo bana
ben de hep oturuyom kociiş dalga geçiyo
hakkat yatağın yanına bir sandalye atacam bekçi gibi sandalyede uyuklayacam artıkın kocişin koruması olurum kaydirigubbakcemile3
ben yatak başlığına yaslanıp uyuyom oturur durumdakocişin canı çıktı uyandırıp yatırmaktan sıkışıp uyanıyom. oturup uyuyakalıyom
ben yastıkları göbrğ,m,n altına bacagımın arasına bir tane de kolumun altına koyup uyuyorum :))
sılaaaa eğer bu sefer de aşağıda görünüp sonra kaybolursan göstercem gününüklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?