2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese İyi Akşamlar
Kızlar sancının yukardan gelmesi nasıl oluyor anlamadım. Mide tarafından mı?

hoşbulduk canım. nasılsın nasıl gidiyo maşallahhhhh 35. haftandasın canım

benim bugün nefesim iyice tıkanmaya başladı kızlar. derin nefes alamıyorum hiç. daral geliyo öyle oluncada. göbeğimde ağrıyo iyice büyüyo yumurcak büyüdükçe iyice geriliyo vallaaaa

benim bugün nefesim iyice tıkanmaya başladı kızlar. derin nefes alamıyorum hiç. daral geliyo öyle oluncada. göbeğimde ağrıyo iyice büyüyo yumurcak büyüdükçe iyice geriliyo vallaaaa

ayy sorma ben de çok daralmaya başladım artık bazen uykudan uyanıyorum tıkanıp
2 kilo olmuş nerdeyse. 1950 gram... kocaman oldular valla tıkıyolar bi de bizim bebeğin gelişimi 4 hafta öndeymiş. kilosu ve boyu

hoşbulduk canım. nasılsın nasıl gidiyo maşallahhhhh 35. haftandasın canım
iyilik canım,karpuz gibi yatıyorum:))
35 olduk valla,geçiyor zaman..
önümüzdeki p.tesi doğum tarihimiz belli olcak,ilk haziran bebişi geliyor yani:))

canım öyle daralınca sakın nefesine konsantre olma,hemen başka bişi düşün,öyle yapınca geçer..
bir de burnundan nefes al ama ciğerine değil karnına doğru..sonra ağzından ver..
seminerde doğum koçu öğretmişti,çok işe yarıyor..

ayy sorma ben de çok daralmaya başladım artık bazen uykudan uyanıyorum tıkanıp
2 kilo olmuş nerdeyse. 1950 gram... kocaman oldular valla tıkıyolar bi de bizim bebeğin gelişimi 4 hafta öndeymiş. kilosu ve boyu

kız sus söyleyip durma,yavrumuzu nazar etcen,hem burası herkese açık,sadece teyzeleri okumuyor ki..
nazar ederler kuzucuğu..
maşallah maşallah..

sılaaaa eğer bu sefer de aşağıda görünüp sonra kaybolursan göstercem gününüklava:

uykumu hele dün gece kaç kere kalktım kalktım oturdum yatınca rahatsız oluyorum artık. 5 dede uyandım sabah inşallah günler sorunsuz bir şekilde su gibi akıp geçiverir şu kadar ay geçti ama sanki önümüzdeki 1 ay hiç geçmeyecek gibi geliyo bana

vallahi ben 2.hamileliğim çok farklı bu ya ilki acemiliğe geldi anamadım bunda çok çabuk hastalanıyorum
inşallah baldırlarımacayip ağrıyo vallahi

Herkese İyi Akşamlar
Kızlar sancının yukardan gelmesi nasıl oluyor anlamadım. Mide tarafından mı?

kasıklarım sancıyodu kasıkta iltahap olduğu için ağrırmış karnın üst tarafından gelirmiş günde 8 defa kramp tarzı sancı normalmiş doğuma hazırlık için

hadi bende aksine şimdi dikkat ettimde ağzımdan almaya çalışıyorum nefesi yaw. nefesime konsantre olduğumda kendi kalp atışlarımı bile kulaklarımda duyuyorum dediğin gidi ilgmi dağıtsam iyi olur

ben de hep oturuyom kociiş dalga geçiyo

hakkat yatağın yanına bir sandalye atacam bekçi gibi sandalyede uyuklayacam artıkın kocişin koruması olurum kaydirigubbakcemile3

ben yatak başlığına yaslanıp uyuyom oturur durumda kocişin canı çıktı uyandırıp yatırmaktan sıkışıp uyanıyom. oturup uyuyakalıyom

ben yastıkları göbrğ,m,n altına bacagımın arasına bir tane de kolumun altına koyup uyuyorum :))

bende bir kalın battaniyem var onu göbeğimin altından beri bacaklarımın arasına alıp uyuyorum üstümede hiç bişi örtemiyorum yanıyorum adeta gece üşütecem bu gidişle ama ne yapayım

benimde gece kalkmam felaket oluyor yastıkları ayıklayıp cıkıyorum yataktan yuvarlanarak =)

sonra da geri geldigimde tekrar yerleştıriyorummm :)))

sılaaaa eğer bu sefer de aşağıda görünüp sonra kaybolursan göstercem gününüklava:

Oyyy biri beni anmis ama o gorunen ben degilimki delikafadulden
Ayy ben kac gundur ugrayamiyorum malum kayinvalidem geldi aksama kadar ondayim sonrada eve pestilim cikmis bi sekilde gelip yatiyorum ama aklim hep sizde ya.Önceden ne guzel saaalerc topikte olurdum ama kadin geldi geleli rahat vermiyoki anacim bilgisayar acmaya hic firsat yokkk kötükedihüso
Geceleri Arada gelip okuyom yazdiklarinizi ama simdi sohbete dalarsam cikamam diye bisey yazmiyorum hemen yatiyomm bilmiyorumkismile
Suan bile oyle cok ayaklarim agriyoki zonkluyo resmennn :kedi:
Simdi bile cikiyodumki esranin sopalarini gördum bi aciklama yapim dedim eyvahedigeldismile
Hepinizi cok seviyorum canlarim simdi gene uyku basti cikiyorumm iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…