2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esraya bakıııınn kııııız fıııstııııkaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

oooh sedefim de gelmiş :asigim:

oyyyyyyyy canım dünürümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım hadi çok özletme kendiniiiiii

selamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşş gellldinnnnn

şekilden şekile giriyoruz vallaaakaydirigubbakcemile3

sorma canım ya deliksiz uykuyu özledimmmm de değer kızım içinnnnnnnn

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızın doğunca en deliksizinden uyursunaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilesositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

kendim yazıyom kendim okuyom o zaman bende kaçarımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hanelere bakıyom ben kanald de
yatıyosannn iyigeceleeeeer ben meyve yicem

bende baka baka izler uyurum ülennnnnnnnnnnn iyigeceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende baka baka izler uyurum ülennnnnnnnnnnn iyigeceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öpüyorum ben de seni bidenem iyi geceler üleeeen:asigimpuyorumnanaktan

kızlar başım ağrıyor benimm..
bugun atşim çıktı diye ateş parol içtim,ilaç hakkımı da kullandım..
evde dönüp duruyorum kaç dakikadır..
sıla gelmiş,kaçırdım ama okudum mazereti geçerliymiş:)
betülüm mesajını şimdi gördüm,mailime bakcam hemen:)
black'cim annenlerle çay keyfi de yaptın,biz gurbet ellerde anca kamerada buluşuyoruz..arabeske bağladım:))
off başımmmmmafoldumben

canım ya üzüldüm başının ağrımasına:teselli: ılık bi duş al istersen ii gelebilir..

canım ya üzüldüm başının ağrımasına:teselli: ılık bi duş al istersen ii gelebilir..

ay bende bi saç var,şimdi duş alsam yarım saat kurutmam lazım ona da üşendim:)
geçer birazdan..
aylardır ağrımamıştı,bugun parol içmemiş olsaydım içerdim anında keserdi ama içtim..
şaka maka ağrı kesici almaya almaya unutmuş bünyem,bi parol tüm dertlere deva oluyor:)))

sen naaptın,görümcen neler yaptı mı dmeliydim yoksa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…