benimde gece kalkmam felaket oluyor yastıkları ayıklayıp cıkıyorum yataktan yuvarlanarak =)
sonra da geri geldigimde tekrar yerleştıriyorummm :)))
oooh sedefim de gelmiş :asigim:
Oyyy biri beni anmis ama o gorunen ben degilimki delikafadulden
Ayy ben kac gundur ugrayamiyorum malum kayinvalidem geldi aksama kadar ondayim sonrada eve pestilim cikmis bi sekilde gelip yatiyorum ama aklim hep sizde ya.Önceden ne guzel saaalerc topikte olurdum ama kadin geldi geleli rahat vermiyoki anacim bilgisayar acmaya hic firsat yokkk kötükedihüso
Geceleri Arada gelip okuyom yazdiklarinizi ama simdi sohbete dalarsam cikamam diye bisey yazmiyorum hemen yatiyomm bilmiyorumkismile
Suan bile oyle cok ayaklarim agriyoki zonkluyo resmennn :kedi:
Simdi bile cikiyodumki esranin sopalarini gördum bi aciklama yapim dedim eyvahedigeldismile
Hepinizi cok seviyorum canlarim simdi gene uyku basti cikiyorumm iyi gecelerrr opuyorumnanaktan
selamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekilden şekile giriyoruz vallaaakaydirigubbakcemile3
kızlar ben yatıyom:a015::a015::a015::a015::a015:
hanelere bakıyom ben kanald de
yatıyosannn iyigeceleeeeer ben meyve yicem
bende baka baka izler uyurum ülennnnnnnnnnnn iyigeceler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar başım ağrıyor benimm..
bugun atşim çıktı diye ateş parol içtim,ilaç hakkımı da kullandım..
evde dönüp duruyorum kaç dakikadır..
sıla gelmiş,kaçırdım ama okudum mazereti geçerliymiş:)
betülüm mesajını şimdi gördüm,mailime bakcam hemen:)
black'cim annenlerle çay keyfi de yaptın,biz gurbet ellerde anca kamerada buluşuyoruz..arabeske bağladım:))
off başımmmmmafoldumben
canım ya üzüldüm başının ağrımasına:teselli: ılık bi duş al istersen ii gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?