2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler:) annen bize emanet canım gönder sen aklın kalmasın emin ellerdeopuyorumnanaktan

canımm cok tesekkurlerrrrr :)

:)))

Esracım şaka bir yana dediğim kurabiye kalıplarını bulamadım hala nette de hem pahalı hem de görmeden almak istemiyorum.

ve dediğim gibi bıktım kargo paralarından..

yarın toptancıları gezip küçük poşet, kurdele, lastikli urdele, silikon tabancası vs gibi dandini şeyler arayacağım

bir de abim bu yaz İspanyaya yerleşiyor :(((((((( sonunda 10 yıllık sevgilisiyle evlenicekler inş.. gerçi 2 defa düğünden döndüler ya .. damat veriyoruz hehehehe

abimde orda dükkan hem cafe tarzı hem hediyelik eşya tarzı acıp türk kahvesi lokum hediyelik esya satmayı planlıyor onun araştırmasını yapıcaz bakalım

iyi olur canim süt icmen,dogumdan sonrada devam edersin.sagol canimmm bende inan.dedigin gibi icim rahatladi.bir ev vardi haber bekliyoruz demistim ya,orayi cok istemistim ama olmadi.ama 2 ev gerisi oldu ayni yerde.iyikide istedigim yer degilde burasi olmus.darisi senin basina canim.

canım benim bizlerde ocak aneleriydik kasımda başladı bizim hatunlar ondan şaşırdım
[
Anacim bizim hatunlarda is yok tembel bunlar bende tabi kislar dogursaniza biran önce bakin millete 2 ay önceden pitir pitir cikarmislarr:roflol:
bende hiç içmedim güzelim kokuyor gibi geliyordu son aylarımda layt küçük sütleri keşfettim çok rahatlıkla onları tükettim
Artik geceleri de olsa icicem canim 1 bardakk boshayallersmile
leyn damadıma iyi baksana klava:
ben gelinine nasıl özenle bakıyorum:)
koca bardak sütün yanında bebe büsküvisi bile yiyorum her gece:)))[/B][/COLOR]
Kiss bu gidislen benim oglan senin kizin yaninda minicik kalcakk :roflol:
Seninkinin masallahi var anacimmm

OOOO ben cok sakiz cignedim hamileyken.Kaynanam hatta oglun kakali olcak cok sakiz cigneme deyip durdu kaydirigubbakcemile3
Simdi sen ev dedin esime bi posta laf soyledim cocuk dogcak daha ev bulamadik diye iyi hatirlatin kiss gece gecee iyi geldii :roflol:
Yaww bu herifin umursamazligi oldurcek benii 2 ay sonra evin anlasmasi bitiyo cikmamiz lazim ama nereye cikcaz ortada ev yokkii sempatiksalakcinni
Ohh hemde yakindanmis canim yeni evin kolay olur tasinmasi bebegin dogana kadar islerinde biter insallahh :Saruboceq:

eşin bu ay kargoya çalıştı zaten:)))
çok yorulmadan ve hamile olduğunu unutmadan gez ama tamam mı?
eline bi şişe su al,sakin sakin ara dandinilerini:))))))))

ispanya mııı,ay çok istiyorum görmeyi,oh ne güzel sana bi ev açıldı orda:)
mutluluklar diliyorum abine şimdiden..

bu sefer de kocanın helvası için kalıp mı bakcan naapcan???
tövbe allahım:)))))))))))

evet canım cadı gelecek bu gidişle,bakalım pzt belli olacak tarihimiz:)

esracimmm saglikla sihhatle gelsin.erken dogdugu icinde canini slkma sakin.hersey yolunda gidecek insaallah.hem erken doganlar büyüdüklerinde cok gelismis oluyorlar.enine boyuna.cok tanidigim var böyle.pt haberlerini bekliyoruz.

sılacım baktın ev işini halletmiyo seninki,toplan gel kız,bizim ev müsait,misafir yatak odamız da var:)
anasıyla birlikte bulup yerleştirsinlersempatiksalakcinni

teşekkürler canım Türkiye de buluşmak nasip olmazsa orada bulusuruz..

Gerçi ben liseyi bitirdiğimden beri yırtınıyorum yurt dısını gezeyim göreyim diye bir tek ben vize alamadım annem abim falan her yere gittiler beni bırakıp (((((((

abimler en son amerikadan vize istediler 4 günlük tur için 10 yıl vize verdiler adama klava:
offfffffffffff yarama bastınnnnnnnn

sılacım baktın ev işini halletmiyo seninki,toplan gel kız,bizim ev müsait,misafir yatak odamız da var:)

Hee oglani dogar dogmaz icguveysi yapalim diyon yani kaydirigubbakcemile3

bir şey merak ettim e şimdi zor olmayacak mı kızlar taşınmak tehlikeli olmasın..

doğumdan sonra falan olmuyor mu

esracimmm saglikla sihhatle gelsin.erken dogdugu icinde canini slkma sakin.hersey yolunda gidecek insaallah.hem erken doganlar büyüdüklerinde cok gelismis oluyorlar.enine boyuna.cok tanidigim var böyle.pt haberlerini bekliyoruz.

burda hepimiz birbirimize o kadar dua ediyoruz ki çok mutlu oluyorum,hepimiz en içten halimize güzel şeyler diliyoruz ya gözlerim doluyor..
inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin..
allahın izniyle herşey yolunda gidecek,kızım erkenci ama napalım,kısmet:)
black 1800gr doğmuş şimdi boyu 1.80 miş,dün söyledi,artık kim korkar erken doğumdan:))

ay Allah emi gece gece beni güldürdün.kiz adama ne catiyon,haklisin canim aslinda.2 ayin kalmis bak,ha deyince hemen bulunmuyor biliyorsun.yarindan itibaren bakin canim.netten in mobilien scout 24-den sende ara oradan da bulunuyor.yada wohnungssuche den ara.ben hergün bakiyordum.

bir şey merak ettim e şimdi zor olmayacak mı kızlar taşınmak tehlikeli olmasın..

doğumdan sonra falan olmuyor mu

Canim benim dogumdan sonrasina kaliyo zaten tasinmam.Oglusla bir daha zor olcak aslinda ama mecbur.Altinci ayin sonuna kadar bu evin sözlesmesi yerimize girecek kiraci bile belli simdiden 7 inci ayda ev bulup cikmam sartboshayallersmile

Of ayrica bide benim kaynana derdi var.Simdi biz kaynanaylan 10 dk mesafeli yerde duruyoz.Ama tasinirsak 2 saat uzak mesefaye gidicez.Cunki esimin isyeri baska sehre tasiniyo.
Ve benim ana kuzusu kocam hala annesine tasincamizi söyleyemedi duysa kiyametler kopacakkk -tatlicadiarzu-

kızlar ben kocar ben çocuklu bir hatunum benim bebe uyurken uyuyayım kendinizi yormayın ve üzmeyin içinizdeki inçiler çok degerli

kız biz de tur düzenleyelim,benim de içimde uhdedir,edirne sınırını aşsam yeter:)))))))

Hee oglani dogar dogmaz icguveysi yapalim diyon yani kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gece gece güldürdün canım yaa:)))))))))

Kiss az bile sen ev buldum yazinca birden tepem atti basladim saymaya ama simdi kacti odadan sayamiyom gelsin devam :roflol:

Canim arabamizin bi elden gecmesi lazim onu bekliyoruz o dedigin sitelere kac aydir bakiyorum ama gidip gormedikten sonra bi anlami yokki.
Köln ede biz 2 saatten fazla uzagiz termin yapip 1 gunde 4-5 ev gezmemiz lazim nasil olcak bende bilmiyorum yaa bilmiyorumkismile
Hic bilmedigim bi sehre tasincam ve kimsecikler olmucak tanidigim korkuyorum aslinda :gitme:

anammm bayaa hareketli günler bekliyo desene,anası duyunca neler olacak merak ettim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
zırt pırt gelemez uzak olursa ama gelince de kalabilir uzaktan geldi diye kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben kocar ben çocuklu bir hatunum benim bebe uyurken uyuyayım kendinizi yormayın ve üzmeyin içinizdeki inçiler çok degerli
güle güle böcük,iyi uykularopuyorumnanaktan

Iyi geceler canim öp oglusunu tombis yanaklarindan benim icinn opuyorumnanaktan

amin canım eminimki zeynep lal'imiz hemencecik ayak uyduracak annesine..
ayrıca fotograflardan da görürsün canım tosun gibiyimbir hiççç korkun olmasınnnnn :))))
buralara eklemiştim düğün fotolarımızı link bulursam atarım
ve samimi söylüyorum eski iş yerinde anne babası çok iri ya da uzun olmayıp 7 aylık 8 aylık 1.800 kg 1700 kg doğan 3-4 kişi tanıyordum tay gibiydik walla :))

ok canım ben hamişke tasıncaksınız sandım da endişelendim
gözünnnnnn cokkkkkk aydın walla 2 saat uzaklık bile inan çok fark eder..
inş. gönlüne göre bir ev bulursunuz..
kaynananın yüzüne iyi bak o an :))))))))))

iyi gecelerrrrrrrrr canım

Dur sen asil hikayeler bundan sonra baslicak benden.Burdayken kalma muhabbeti yoktu iste orda olsak o gelcek bizde kalcak biz gelcez onda kalcazz igggggggggggg
Tam dizi olduk ya silanin kocasi annesine gercekleri aciklicakmi,annesi gercekleri duyunca ne tepki vercek,Peki sila dogumdan sonra neler yasicakk :roflol:
Hepsi cok yakinda bu topiktee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…