2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeni yerler yeni başlangıçlar her zaman güzeldir canım yep yeni bir sanstır hiç korkma benceeeeeeee

tabiki öyle esracim.birbirimizin halinden ancak biz anlariz,ne durumdayiz,neler hissediyoruz bunlari ayni anda yasiyoruz.birbirimizin duasinada cok ihtiyacimiz var.yaaa bende dedim sana erken doganlar maasallah kapi gibi oluyor.bunlari birlikte,birbirimize verdigimiz destekle atlatacagiz canim.az bir zaman sonra bizim veletlerin hallerini konusur olacagiz.o günler yakin.sadece sen pozitif olmaya calis.dualarimiz seninle.

Yok be canim ne gozun aydini bu karidan bana fizanda bile rahat olmaz o ne yapar yapar yine bi sekilde yolunu bulur yamanir bizee :mymeka:

mecbur kaliyorsun canim.ben öyle kendimi zorlamiyacagim,yapacagim tek is koli.asil isler tasindiktan sonra benim.

canım ben o kadar cok tasındım ki off offf hiç sorma kabaca sayarsak son 5 senede 8 defa..

ve cogunda yalnızdım ve bel fıtıgım vardı :)4 ünde zaten bekardım diğer 4 ünde de eşim calısıyordu eve zaten yorgun geliyordu

çok zor bilirim tasınması da sonrası da cok rica ediyorum pişman olacagın hareketler yapma hele de birilerine kızıp ani hareketler hiç yapma..

arkadaslarını aileni birilerini sevsen de sevmesende cagır bence

yeni yerler yeni başlangıçlar her zaman güzeldir canım yep yeni bir sanstır hiç korkma benceeeeeeee

Canimm ya insallah dedigin gibi olur bilmiyorumkismile

He canlarim unutmadan simdiden bi su sisesine yasin okutun onu bi yere ayirin.Dogum aninda sancilar geldikce yudum yudum icin dogum sancisini kolaylastir insallahh :Saruboceq:

Yok be canim ne gozun aydini bu karidan bana fizanda bile rahat olmaz o ne yapar yapar yine bi sekilde yolunu bulur yamanir bizee :mymeka:

ya niye böyle bu kaynanalar bilmiyorum ya yazık walla umarım bizlerde böyle olmayız offf benımkıne dert sarmıs cocugun sacları acık renk olsaymıs midem yanmazmıs midem yanıyor ya bana benzicekmiş sacları koyu olcakmıs yani.. offffffffffff bir gün Allahtan korkmasam evire cevire dövücem kadını derdine bak!
benim ödüm kopuyor sağlığına bir şey olmasın diye..

Canimm ya insallah dedigin gibi olur bilmiyorumkismile

He canlarim unutmadan simdiden bi su sisesine yasin okutun onu bi yere ayirin.Dogum aninda sancilar geldikce yudum yudum icin dogum sancisini kolaylastir insallahh :Saruboceq:

ay canım iyi ki hatırlattın ayrıca bunu ben de yapmayı düşünüyorum.

ay allahım çok güldüm,bu gece çok formda gördüm seni sılacım,kırdın geçirdin valla:))))))))))))))

canım burda bulduğum enerjiyi çok seviyorum..aman allah nazardan saklasın,birbirimize cidden destek oluyoruz
zaten polyannayımdır sizden aldığım güçle duble polyanna oldum:)))
kuzucuklarımızı da berber büyütürüz inşallah..

doğurayım da size tecrübeli anne ayakları yapayım ama demi:))))))))

sen çocugu bize yollamaya kalkmayasın aglıyo buuu acıkıyor buuuuuuuu diye :))

hahahahahahahahaha,demek koyu renkmiş saçları :))))))
senin kaynananın gözleri 4 boyutlu ultrasonun bile görmediğini görüyor desene:)))))))))
eskiler saçlı olursa mide yanar der ama bu renk ayrımını ilk kez duydum:))))))

koyun can kasap et derdinde iştekötükedihüso

Bi bilsem canim niye böyle olduklarini :uhm:
Aklim almiyo yaptiklarini mantigim almiyo ama iste basimizda buyuk eslerimizin annesi diye katlaniyoruz rabbim akil fikir versin ne diyimm :Saruboceq:
Tabi sana benzicek sen tasiyosun onu aylarca karninda kime benzicek baska.
Izinden geldigi gun ultroson fotosunu gösterdim erenim bunun burnu buyuk bu sana benzicek herhalde mertimin burnu babasi gibi kucucuk dedi.
Dusun daha dakka 1 gol 1 kadin 2 aya yakin suredir yoktun izinden gelmissin gelir gelmez laf sokup moral bozmanin ne alemi var simdi alsanaalsanasmile
Zaten cocuk cirkin olursa bana guzel olursa ogluna benzer kesin

anladim canim,dogumdan sonraya kalsin diyecegim fikir olarak ama bu seferde 2 ay kadar bir süreniz kaldigini söyledin.kölnde ev coktur aslinda ,dedigin gibi gezmek lazim.bayagida uzakmis size,hani git gel yapamazsinizda sürekli zor olur.bize gelirsin kiz ayipsinnnn,ben varim ya,sen bir tasin hele.kölnü cok begeniyorum ben türklerde cok ya hosuma gidiyor orasi.is imkanida cok.,bende esime diyorum insaallah birgün oraya tasiniriz diye.

ay allahım çok güldüm,bu gece çok formda gördüm seni sılacım,kırdın geçirdin valla:))))))))))))))

Canim konu kayinvalide oldumu benim formum hep yerinde olur zatenn :roflol:
Hep gul insallah rabbim hic aglatmasinn :Saruboceq:

bugun sohbet süper ama dün geceden uykusuzum,gözlerim yanıyor artık..
hepinizi seviyorum,çook öptüm sizi ve bebişlerimiziopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin canlar..

yarın kaybolmayın,özletmeyin klava:

sorma ya hatta 2 ay önce buraya geldiğinde doktora da bizle geldi 2 defa doktor kız dedikce yok yok erkek dedi adam diyor ki bak kız buda kızın malum yeri..

yok yok bana da oglum için 7 ay kız dediler 8 ay erkek dediler yıkıldım !!!!!!!!

kız bı kız dedi doktoru bile deli etti o kadar kibar adam döndü dedi ki hanfendi sen 20 yıl once üstüne üstlük eski ultrason aletleriyle muayene olmussun şimdi bizler 20 yıl daha ilerledik diye söylendi..

eve geldik yok yok erkeğe benziyo senin karnın dedi beni de delirtti

bende erkek de olsa kızda olsa evladım anne ne yapayım dedim

Eger evlerimiz arasinda cok mesefa olmassa gelirim tabi canim cok isterimm tanismayi seninle.
Iste mesafesi cok oldugu icin hala bulamadikya bi ev nasi olcak bilmiyomm hicc laelaelaelaelae
Herhalde 1 gun gidip bi eve karar verip gelmemiz lazimmm bilmiyorumkismile

hahaha bu kadar olur sılam ya aynısını benımki yaptı fotosunu görünce kafası yuvarlak seninki gibi mutlunun yuz hattı daha ince dedi ayyyyyyyyyyyyyyy sinirler yaaaaaaaa

iyi geceler canım bende rekor kırdım hamişlikten bu yana bu saatte pek kalmazdım

tatlı geldi muhabbet yarın görüşürüzzzzzzzz

bende yatarım birazdan şimdiden iyi geceler herkeseeeeeeeee

benimde daha ilk olacak.tabii kolay degil.sagol canim düsündügün icin zorlamam kendimi.tasima isini esimin arkadaslari yapacak.ailem burada degil malesef.olsa kimseyi aramam.kayinvalidem elinden ameliyat oldu o yapamaz zaten,görümcem gelecek bakalim.

Iyi geceler esram iyi bak kendinee opuyorumnanaktan
yavas yavas bende yatsam iyi olucak mert erken kalkiyo uykusuz kaliyorum sonra sabahlari benneyaptımki

Yuuuhhh yani pessssssssssssssssslaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…