iyigeceler,bizde seni canim.sen ve bebisin Allahima emanet olun.grssssssssbugun sohbet süper ama dün geceden uykusuzum,gözlerim yanıyor artık..
hepinizi seviyorum,çook öptüm sizi ve bebişlerimiziopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin canlar..
yarın kaybolmayın,özletmeyinklava:
hahaha bu kadar olur sılam ya aynısını benımki yaptı fotosunu görünce kafası yuvarlak seninki gibi mutlunun yuz hattı daha ince dedi ayyyyyyyyyyyyyyy sinirler yaaaaaaaa
insaallah canim bende isterim tanismayi.yok fazla olmaz herhalde,köln bize 35-40 dk.evt ancak öyle olur.gittiginizde halletmeniz lazim.canim fazlada uzatma arama isini,cünkü git gide agirlasacagiz biliyorsun.Eger evlerimiz arasinda cok mesefa olmassa gelirim tabi canim cok isterimm tanismayi seninle.
Iste mesafesi cok oldugu icin hala bulamadikya bi ev nasi olcak bilmiyomm hicc laelaelaelaelae
Herhalde 1 gun gidip bi eve karar verip gelmemiz lazimmm bilmiyorumkismile
iyigeceler canimmherkese iyi gecelerrr
bu arada çok haklısın sılam
iyigeceler canim,gec oldu bende yaticam artik.grsInanirim canim inanirim ben yasadiklarimdan sonra herkese inanirim artik.Bekarken duyunca hep suc kaynanalarda degilya gelinlerdede vardir hata diyodum.
Ama kendi basima gelince anladimm asil gercegi laelaelaelaelae
Aslinda suc kaynanalari tepemize cikaran eslerimizdee alsanaalsanasmile
Neyse kislar bende kaciyorumm iyi geceler hepinizee opuyorumnanaktan
sizde yatin artik gec oldu yarina gorusuruz insallahhh
selam kızlar nasıllar bebişler, benim oğlum çok iyi allaha şükür, dün kontrolumuz vardı, maşallahı var oğlumun 2450 gr olmuş, boyu da 47 cm hihoyyyt dr amcası atak yapmış oğlun dedi artık önden gidiyo dedi, 2 hafta önceydi bi önceki kontrolümüz maşallah baya büyümüş oğlum hihoyyyt hihoyyyt 750 gr almış boyu da 5 cm uzamış
selam kızlar nasıllar bebişler, benim oğlum çok iyi allaha şükür, dün kontrolumuz vardı, maşallahı var oğlumun 2450 gr olmuş, boyu da 47 cm hihoyyyt dr amcası atak yapmış oğlun dedi artık önden gidiyo dedi, 2 hafta önceydi bi önceki kontrolümüz maşallah baya büyümüş oğlum hihoyyyt hihoyyyt 750 gr almış boyu da 5 cm uzamış
herkese günaydinnnnnnnnnnnnn,
herkese merhabalarrr...
ben artık çoğunlukla mayıs sayfasındayım...baksanıza mayıs bebeklerinin çoğu nisanda geldi.:)))))))
maşallah yavrularınıza...
doğumla ilgili drlarınızla konuştunuz mu hiç?
Merhaba canim hosgeldin...
Kiss niye gittin mayis anneleri topigine ona bakarsan benimde mayis annesi olma ihtimalim yuksek sezeryan olma durumu var ama ben hala burdayim bak.
Bizide yokla arada madem sen hem mayis hem haziran annesi ol kaydirigubbakcemile3
Ben konustum doktorumla ilki sezeryan ikincide sezeryan olsun dedim bidaki randevuya konusuruz demisti.Carsamba gunu randevum var bakalim ne dicek kaydirigubbakcemile2
günaydinnn canim.esim kalkmisti.kahvalti hazirlayinca dayanamadim.bende kahvaltimi edeyim falan derken uykum kacti.bu siralarda da erken kalkiyorum,sanirim düsüncelerden dolayi,tasinma,dogum hazirlik hepsi kafamin icinde.dogru demi bugünleri cok ariyacagim,az önce konu okuyordum bunun hakkinda,bebeklerin annelerini nasil cildirttiklarini,gece uyumadiklarini,huysuzluk yaptiklarini,gazi,agrisi sancisi oldugunda sürekli agladiklarini,onunla birlikte annelerinde agladigini,uyku namina birsey olmadigini.bu konulara dalmisim.Allah yardimcimiz olsun.saglikla sihhatle gelsinlerde bunlara katlanacagiz bir sekilde.Gunaydin canimmmmmmm a.s.
Kiss benim oglus uyutmadi kalktim sen niye kalktin bu saatte:ecrin_bebek:
Bu gunlerin tadini cikar uykulara hasret kalcan bak demedi demee kaydirigubbakcemile3
önceki karismadan dolayimi kactin mehtapppp,arada burayida ihmal etme madem.aynisini bende diyorum esek sipasi :ecrin_bebek:bir gel o ayaklari bak ben ne yapiyorum diyorumkız burası karışınca kaçtım desem daha doğru..:))
ben bugün gidiyorum dr bakalım ne dicek..büyük ihtimal sezeryan benim..sıpam yan duruyodu ama şimdi ayakta duruyor sanki....doğsun alt tarafıma vuran ayaklarını ısırıcam...
aramızda 2 gün var...
uğruyorum buraya da pek yazmıyorum....gelirim artık sakinlemişken burası :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?