kız burası karışınca kaçtım desem daha doğru..:))
ben bugün gidiyorum dr bakalım ne dicek..büyük ihtimal sezeryan benim..sıpam yan duruyodu ama şimdi ayakta duruyor sanki....doğsun alt tarafıma vuran ayaklarını ısırıcam...
aramızda 2 gün var...
uğruyorum buraya da pek yazmıyorum....gelirim artık sakinlemişken burası :))))))))
günaydinnn canim.esim kalkmisti.kahvalti hazirlayinca dayanamadim.bende kahvaltimi edeyim falan derken uykum kacti.bu siralarda da erken kalkiyorum,sanirim düsüncelerden dolayi,tasinma,dogum hazirlik hepsi kafamin icinde.dogru demi bugünleri cok ariyacagim,az önce konu okuyordum bunun hakkinda,bebeklerin annelerini nasil cildirttiklarini,gece uyumadiklarini,huysuzluk yaptiklarini,gazi,agrisi sancisi oldugunda sürekli agladiklarini,onunla birlikte annelerinde agladigini,uyku namina birsey olmadigini.bu konulara dalmisim.Allah yardimcimiz olsun.saglikla sihhatle gelsinlerde bunlara katlanacagiz bir sekilde.
Canim ya ilk bebeginse son ana kadar bekle derim.Belki dogum pozisyonuna girer bebegin.Ilki sezeryan oldumu ikinci zaten sezeryan oluyo buyuk ihtimalle.
Ben ilk hamileligimde bekledim 41 haftalik olmustum nerdeyse sancim geldi hersey normalken bebegin esi dogum kanalini tikamis hemen acil sezeryana aldilar cok uzulmustum.
Bundada bu sefer ben istiyorum nasilsa ilki sezeryan diye.Bide ilki gibi sona ana kadar bekleyipte yine sezeryan olursam buyuk hayal kirikligi yasarimmboshayallersmile
Burasi suoer oldu ya sen bi akc gun ugra bida ayrilamassin zatenn kaydirigubbakcemile3
Simdi kimsecikler yok sessiz bizim cadilar uyansinn o zaman gör senn burayi hihoyyyt
Bende diyom bu kiss online gozukuyo niye cevap vermiyo meger basina gelcekleri okuyomuss kaydirigubbakcemile3 Kis simdiden okuyup gozunu korkutma az kaldi gercegini yasican zatenn sempatiksalakcinni
Hem bakarsin senin kizin uslu olur uzmez annesini canimm her bebek ayri ayri unutma bunu :ecrin_bebek:
Ben naspicam bakalim 2 oglusla biri yatar biri kalkar silada bakarr artik ikisi bir uyucakta bende yatabilcemmi diyeee bilmiyorumkismile
yaşarsa ilk bebeğim olacak 4. hamileliğim..önceki normal doğumdu..baştan beri yatıyorum birde sonuna kadar beklemek değil sağlıkla bir an önce kavuşmak istiyorum...
ya bide ben merkeze 1 saat uzaklıktayım normalden bu nedenle çok korkuyorum ya yetişemezsem hastaneye diye...valla iyice ödlek oldum ...bebek etkilenip ödlek olmasa bari:)))
anacım gece kuşu olmuşunuz..benimde hergün gece 2-3,5 arası hortlak gibi kalkıyorum sizin yanınıza geleyim bari...:)))
Hosgeldin canimm sanada hayirli cumalarr a.s.günaydın güzellikleropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum..
yakında görücez hanyayı konyayı ..:))inşallah uslu bebişler olurlar....
senin oğlun kaç yaşında araları az mı?
Gunaydin canim hosgeldin a.s.günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bebekler doğunca gece uykusuzluğuna alışkın olucaz desenize...:))
sılacım allah kolaylık versin sana..evde 3 erkek zor...
2 kere kaynana olucan:))aklinialirimsmile
Gunaydin canim hosgeldin a.s.
Kis topige bile esrayla anlasipmi geliyonuz ayni zamanda kaydirigubbakcemile3
Sizin bebislerin göbegide bir kesilir bu gidislee delikafadulden
Bende anlastilar sandim ayni anda gelincee :))):roflol: tamamıyla tesadüf:)) ii oldu ama:1hug:
günaydın kızlar
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
mehtapcım sen de hoşgeldina.s.bebekler doğunca gece uykusuzluğuna alışkın olucaz desenize...:))
Hosgeldin canimm sanada hayirli cumalarr a.s.
Canim oglusuum haziran ayinda tam 3 bucuk yasinda olucak.Yas aralari az degil ama oglumun uyku duzeni bozuk biraz bilmiyorumkismile
Gunaydin canim hosgeldin a.s.
Kis topige bile esrayla anlasipmi geliyonuz ayni zamanda kaydirigubbakcemile3
Sizin bebislerin göbegide bir kesilir bu gidislee delikafadulden
canım bizim bebişlerin göbeğini aynı doktor kesecek ondan böyle eş zamanlı girip çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3
Canim zaten biz simdiden antreman yapiyoz bebisler dogunca zorlanmiyalim diyee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?