2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ya ilk bebeginse son ana kadar bekle derim.Belki dogum pozisyonuna girer bebegin.Ilki sezeryan oldumu ikinci zaten sezeryan oluyo buyuk ihtimalle.
Ben ilk hamileligimde bekledim 41 haftalik olmustum nerdeyse sancim geldi hersey normalken bebegin esi dogum kanalini tikamis hemen acil sezeryana aldilar cok uzulmustum.
Bundada bu sefer ben istiyorum nasilsa ilki sezeryan diye.Bide ilki gibi sona ana kadar bekleyipte yine sezeryan olursam buyuk hayal kirikligi yasarimmboshayallersmile

Burasi suoer oldu ya sen bi akc gun ugra bida ayrilamassin zatenn kaydirigubbakcemile3
Simdi kimsecikler yok sessiz bizim cadilar uyansinn o zaman gör senn burayi hihoyyyt

Bende diyom bu kiss online gozukuyo niye cevap vermiyo meger basina gelcekleri okuyomuss kaydirigubbakcemile3 Kis simdiden okuyup gozunu korkutma az kaldi gercegini yasican zatenn sempatiksalakcinni
Hem bakarsin senin kizin uslu olur uzmez annesini canimm her bebek ayri ayri unutma bunu :ecrin_bebek:
Ben naspicam bakalim 2 oglusla biri yatar biri kalkar silada bakarr artik ikisi bir uyucakta bende yatabilcemmi diyeee bilmiyorumkismile

yaşarsa ilk bebeğim olacak 4. hamileliğim..önceki normal doğumdu..baştan beri yatıyorum birde sonuna kadar beklemek değil sağlıkla bir an önce kavuşmak istiyorum...
ya bide ben merkeze 1 saat uzaklıktayım normalden bu nedenle çok korkuyorum ya yetişemezsem hastaneye diye...valla iyice ödlek oldum ...bebek etkilenip ödlek olmasa bari:)))

anacım gece kuşu olmuşunuz..benimde hergün gece 2-3,5 arası hortlak gibi kalkıyorum sizin yanınıza geleyim bari...:)))

yakında görücez hanyayı konyayı ..:))inşallah uslu bebişler olurlar....
senin oğlun kaç yaşında araları az mı?

Canim inssallah bunu saglikla kucagina almak nasip olurr :Saruboceq:
Kiss asil geceleri doluyo burasi dun ben yattigimda 3 e geliyodu saat.Geceleri mutlaka gel uykusuz gecelerin tek ilaci bu topikk kaydirigubbakcemile3

bebekler doğunca gece uykusuzluğuna alışkın olucaz desenize...:))

günaydın güzellikleropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum..
Hosgeldin canimm sanada hayirli cumalarr a.s.
yakında görücez hanyayı konyayı ..:))inşallah uslu bebişler olurlar....
senin oğlun kaç yaşında araları az mı?

Canim oglusuum haziran ayinda tam 3 bucuk yasinda olucak.Yas aralari az degil ama oglumun uyku duzeni bozuk biraz bilmiyorumkismile

sılacım allah kolaylık versin sana..evde 3 erkek zor...
2 kere kaynana olucan:))aklinialirimsmile

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
Gunaydin canim hosgeldin a.s.
Kis topige bile esrayla anlasipmi geliyonuz ayni zamanda kaydirigubbakcemile3
Sizin bebislerin göbegide bir kesilir bu gidislee delikafadulden

Canim zaten biz simdiden antreman yapiyoz bebisler dogunca zorlanmiyalim diyee :roflol:

sılacım allah kolaylık versin sana..evde 3 erkek zor...
2 kere kaynana olucan:))aklinialirimsmile

Evet canimm ya 3 erkegin arkasini toplamakla gecicek ömrümsempatiksalakcinni
Hele 2 kere kaynana olmak daha zorr aklinialirimsmile

Sedef hosgeldin canim hayirli cumalar a.s.
Konusamadik 2-3 gundur nasilsin basak nasi kac disi oldu sempatiksalakcinni

en çatlak göbüşten annişlere günaydın a.s.

ben hemen olaya dalayım eşim sabah göbüşü görünce ayyy yazık dedi bana acıdı resmen çatlakları görünce. 1/ 100000 ölçekli harita gibiyim.

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

günaydın betülümmopuyorumnanaktan

mehtapcım sen de hoşgeldina.s.
ne işin var kız senin başka topiklerdeklava:
ben de mayıs annesi olcam ama topiğimi asla bırakmamopuyorumnanaktan

Hosgeldin canimm sanada hayirli cumalarr a.s.

Canim oglusuum haziran ayinda tam 3 bucuk yasinda olucak.Yas aralari az degil ama oglumun uyku duzeni bozuk biraz bilmiyorumkismile

sizde durum ne bilmiyorum ama gece kaçta yatarsam yatayım 3-4 saat sonra cin gibi kalkıyorum,sonra tekrar uyumak için sayfalarca kitap okuyorum ama sonrasında en fazla 3-4 saat daha uyuyorum..
rabbim şimdiden alıştırıyor bünyeyi diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…