2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

küççük bi kahvaltı tepsisi koca bi koca bi hüsmen ağa ekmeği var elimde. sabaha kadar uyumadım . ki çoğumuz öyle. offff

Hosgeldin canimm a.s.

Kiss olsun onlar sana bebeginden hatira uzme kendini.boshayallersmile

günaydına.s. çatlak önleyici bişey kullanıo musun canım?

esracım şimdiden hazırlık yapıyorum..bebeişler doğunca transfer olucaz zaten topluca...zemuszemus

bu arada kızzz aynıyızzzz...gebelik haftası kertiği yapalım oğluşumla...söliyeyim boylu poslu yakışıklı oğlum var.....:))))))))))

önceki hamileliğmde benim suyum azar azar geliyordu sonra dr doğum hızlansın diye eliyle patlatmıştı foşşşşşş diye akmıştı bişey hissetmedim ama görünce korktum...sonra ağrı falan kalmamıştı ama ardından başlayan ağrı ile ikinci ıkınmada bebek gelmişti...ağrı falan kalmamıştı...

Sedef hosgeldin canim hayirli cumalar a.s.
Konusamadik 2-3 gundur nasilsin basak nasi kac disi oldu sempatiksalakcinni

hoşbuldum canım elini ver ısırsın anlarsın kaçtane olduğunu kız bitane çıktı şimdi yine çıkıyo devamı geliyo yani başağım kucağımda mutfağı temizledim başak uyuyo diye süpürge açmadım uyandı açıcam şimdi hanımefendi uyutmadı gözlerim yanıyo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: size maaşallah amma kaynatmışsınızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhepinize hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hosgeldin canimm a.s.

Kiss olsun onlar sana bebeginden hatira uzme kendini.boshayallersmile

hoşbulduk güzel anne. o zaman resmini çekeyim bu çatlakların :roflol:

günaydına.s. çatlak önleyici bişey kullanıo musun canım?

ilk zamanlar alpine premama kullanıyodum. sonra bebe yağına geçtim. canım zaten ergenlikte göğüslerim bacaklarım çatlamıştı. göbek de eklendi. 3 ü 1 arada oldu.

kızlar sizin hiç suyunuz geldi mi? böyle foş diye?

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: noldu gııı bi durummu varbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Evet canimm ya 3 erkegin arkasini toplamakla gecicek ömrümsempatiksalakcinni
Hele 2 kere kaynana olmak daha zorr aklinialirimsmile
tatlım senden kaynana olmaz,yapmazsın yani:)))

günaydın kızlar
günaydın fıstıkopuyorumnanaktan

günaydın çatlak göbüşlü güzel anne:1hug:
valla ben ağladım geçen akşam çünkü göbeğim tek taraflı çatlıyor,iğrenç olcak diyesempatiksalakcinni
eşim de çatlasan da patlasan da severim seni diyo,manyak sanki ben o beğenmez diye dert ediyorum sanıyorsempatiksalakcinni oysa ben kendim beğenmiyorum:roflol:
bebişlerimiz sağlıklı olsun da napalım yapacak birşey yok,malum o şemsiye açılmıyor yani :roflol::roflol::roflol:

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydınnnn,hoşgeldinn a.s.

günaydın canııımmopuyorumnanaktan yeni başladı bendede, kesinlikle alıştırıo resmen ya, ki ben deliksiz uyku uyuyan bi insanım şimdi sürekli bölünüo uykum ve uykuya dalmaktada güçlük çekiorum..uykuyu nasıl depolucaksakboshayallersmile

esra benim oğlan anasını düşünüyo insaflıymış yine. her yerimi homajen olarak çatlatmış sağolsun

Hopppp noluyo ordaa o benim gelimimmmmmklava:klava:klava:

canım benim annemin geldi evde hem de. korkudan altıma ediyodum 11 yaşındaydım. hastaneye gittiler. doğurdu zaten hemen. aman zavallı kardeşim mosmordu. inşallah suyumuz evde gelmez.

gelmemesi lazım normal bi durum yani öyle değilmi?ohaoldumsmile

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: noldu gııı bi durummu varbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar dün gece suyum geldi sabaha kadar hastanedeydik
böyle büyükçe bi bardak kadar. iki ayrı doktora mayne oldum açılma var dediler . bebek kanala girmiş dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…