2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün gece suyum geldi sabaha kadar hastanedeydik
böyle büyükçe bi bardak kadar. iki ayrı doktora mayne oldum açılma var dediler . bebek kanala girmiş dediler.

aaaaaaaaaaaaaaa yapma yaaaaaa nazara mı geldin çok üzüldüm şaşırdım allaha emanet bebişinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

alatariell nolcak şimdi yaaaaaaaaaaa çok üzüldüm inankibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar dün gece suyum geldi sabaha kadar hastanedeydik
böyle büyükçe bi bardak kadar. iki ayrı doktora mayne oldum açılma var dediler . bebek kanala girmiş dediler.

AAA canim ya peki niye olmuss durup dururken bisey demedimi doktorlar.
Hem niye hastaneye yatirmadilar seni ya aniden bosalirsa butun suyun evde bence hastanede yatip gozetim altinda olman en iyisii boshayallersmile

ee normal bi durummuymuş bu. bende panik atak var alıştıra alıştıra yaz

ay ne biliyim çok korktum

Esraa sen cevap ver sunlaraa yoksa benim elimden bi kaza cikacakk klava:

esranın kız şimaracak valla şimdiden peşimde bir sürü kişi var diye...
esra da yazar şimdi valla bir kızı bin kişi ister biri alır...başlık paralarını görelim der..delikafadulden

yoook istemiyom ben şöyle bi düşününce. benim oğlumu ham yapar zeynebim. oyyy ben de onu yerim maşallah kuzuma kısmeti ne kadra açık kaydirigubbakcemile2

Insallah ömür boyu hep acik olur kismetii :Saruboceq:
Kiss benim oglandanda buyuk zeynep artik dogunca diyet falan yapar zayiflatirizzkaydirigubbakcemile3
eee anasi aksama kadar yan gel osman der yatarsa tabi öyle olurr :roflol:

dr ne dedi ne yapılacak..yatak istirahati mi verdi? progestan nidilat falan verdi mi?

pek bi sorun var demediler. ama boşta küvez olsa doğuma alacak gibiydiler sanki. ağrım var diyorum hayır yok nst temiz diyolar şaştım kaldım çok kötü bi gece eşliğinde iğrenç bi sabah yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…