2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esranın kız şimaracak valla şimdiden peşimde bir sürü kişi var diye...esra da yazar şimdi valla bir kızı bin kişi ister biri alır...başlık paralarını görelim der..delikafadulden
Yok kis baslik parasimi kaldi ben karsiyim hem baslik parasina falan benden bi kurus cikmazz aklinialirimsmile
ay ne biliyim çok korktum

Canim peki ne yapman gerekiyomus simdi nolcakmiss uyarmadimi doktor :kedi:

canım zeyhatı biliyosun bak kaç haftadır açıklığı var ama yavrusu atlattı artık...benle o mucize yaratıyoruz neredeyse...
sende stres yapma..yat dinlen..bol su iç...
iğne yaptılar mı?ciğer geliştirici?
ay ben çok soru soruyorum....

sen daha kaçıncı haftandasın ki açılma olsun. ayy acaba dün çarşı pazar çok mu yoruldun. ne yapmak gerekiyomuş şimdi

yooo her zamanki hareketimden az hareket ettim hatta. 32 haftalığım ama bebek 34 haftalık gelişim olarak. valla canım anlamadım gitti. kendi doktorumun telefonu kapalıydı. yeni doktora da ulaşamadım. zeynep kamile gittik ellediler yokladılar bişey yok suyun gelirse yine gel dediler. suyumun geldiğine bile inanmadılar. öyle yatıyorum evde halsizim zaten sancım var

kızlar dün gece suyum geldi sabaha kadar hastanedeydik
böyle büyükçe bi bardak kadar. iki ayrı doktora mayne oldum açılma var dediler . bebek kanala girmiş dediler.
nasıl yaa akannehir
peki niye eve yolladılar seni?
bu haftada olabilirmiymiş?
doğum başlar bu ara falan dedi mi doktorun?

ben kaptım ben kaptımmm..
benim oğlum çok yakışıklı.....

ulen mehtap yok öyle geldiğin gün kız kapmaksempatiksalakcinni
çoktan verdim kızımı erenime :asigim:

yoook istemiyom ben şöyle bi düşününce. benim oğlumu ham yapar zeynebim. oyyy ben de onu yerim maşallah kuzuma kısmeti ne kadra açık kaydirigubbakcemile2

yogimle dalga geçme teyzesi :roflol::roflol::roflol:
zilli işte ,büyüyünce neler yapacak düşündükçe erkek evlat daha mı iyi acaba diyorum delikafadulden

esranın kız şimaracak valla şimdiden peşimde bir sürü kişi var diye...
esra da yazar şimdi valla bir kızı bin kişi ister biri alır...başlık paralarını görelim der..delikafadulden

allahım hepimizin çocuklarını kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın inşallah..

pek bi sorun var demediler. ama boşta küvez olsa doğuma alacak gibiydiler sanki. ağrım var diyorum hayır yok nst temiz diyolar şaştım kaldım çok kötü bi gece eşliğinde iğrenç bi sabah yaşıyorum

Canim ya dinlen sakin ayaga falan kalkim deme ne bicim hastaneymis ya orasida bizim burda olsa hayatta birakmazlar eve kafamçokkarıştı
Bence ihmal etme bugunde kontrole git kendi doktorunaa boshayallersmile

canım geçmiş olsun inş bişey olmaz yeni okudum bende allah yardımcın olsun dikkat et

yapmadılar :/ doğuma alalım falan diye konuştuklarını duydum ama. durun bi dakka ben doğuramam şimdi dedim. açılmam varmış biraz. anlamadım doğuma alalım diyolar. açılman var diyolar da ben suyum geldi diyince neden bana o su değildir diyolar
bacaklarımdan aşağı aktı hep foşş diye. geceliğim çarşaf falan sırılsıklam oldu. tamam bebeğin suyu neyse ne peki o. böyle sorunca da akıntı o diyo. salak mıyım ben suyla akıntıyı ayırt edemeyecem...

Insallah ömür boyu hep acik olur kismetii :Saruboceq:
Kiss benim oglandanda buyuk zeynep artik dogunca diyet falan yapar zayiflatirizzkaydirigubbakcemile3
eee anasi aksama kadar yan gel osman der yatarsa tabi öyle olurr :roflol:
aminn:Saruboceq:
aslında zamanını beklemeyecek diye sevinmeli miyim diyorum yoksa eve bi forklift almak gerekecekti:)))))))))

pek bi sorun var demediler. ama boşta küvez olsa doğuma alacak gibiydiler sanki. ağrım var diyorum hayır yok nst temiz diyolar şaştım kaldım çok kötü bi gece eşliğinde iğrenç bi sabah yaşıyorum
geçmiş olsun canım,cuma mübarek saat,allahım inşallah herşey yolunda gider..

Canim ya dinlen sakin ayaga falan kalkim deme ne bicim hastaneymis ya orasida bizim burda olsa hayatta birakmazlar eve kafamçokkarıştı
Bence ihmal etme bugunde kontrole git kendi doktorunaa boshayallersmile
ben de anlamadım sılacım,nasıl eve yollarlar yaa..

ay öyle saçmalık olurmu resmen suyun gelmiş nasıl doktorlar bunlar akıntı öylemi gelimuş manyakmı bunlar ya ya üzüldüm şimdi nereye gidyosun hangi hastaneye

Hosgeldin canim a.s.
Yaa ne bicim yermis orasi inanamiyorum yanii pes dogrusu.
Canim kendi doktorunu ara anlat durumunu kontrole gitt boshayallersmile
ulen mehtap yok öyle geldiğin gün kız kapmaksempatiksalakcinni
çoktan verdim kızımı erenime :asigim:
allahım hepimizin çocuklarını kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Hehh konus dunurum ya daha bugun geldi elimden almaya kalmiyo gelinimi aklinialirimsmile.
Insallah canim insallah rabbim evlat acisi yasatmasinnn :Saruboceq:

hemen kendi doktoruna gitmelisin görüşmelisin canım..
ciğer gelişimi için iğne yapıp önlem alıyorlar olası erken doğum için.
ne kadar erken önlem alırsan o kadar iyi olur..
hani illa doğum başlar demiyoruz ama doktorunla görüş hiç vakit kaybetme hem de..

hoşbulduk canım

ay öyle saçmalık olurmu resmen suyun gelmiş nasıl doktorlar bunlar akıntı öylemi gelimuş manyakmı bunlar ya ya üzüldüm şimdi nereye gidyosun hangi hastaneye

kızılayda öner beye gidiyorum kendisi süperdir ama dün gece ulaşamadık. doğum için hospitalium düşünmüştük hatta gündüz gittim muayne oldum. orda da tülay hanımdı ama gece ona da ulaşamadık...
sonra hospitaliuma gittik erkek bi doktor vardı gencecik. hart diye soktu elini açılmama bakmış sözde. çok acıdı canım hiç bişey yok merak etmeyin dedi. bizim içimiz rahat etmedi zeynep kamile de gittik bi görnmeye. orda da doğuma almaya kalktılar

Ayy inanamiyorum ya sen yazdikca hayretler icinde okuyorum yazdiklarini.Ne gunlere kimlerin eline kaldik bebegimizinde kendimizinde sagligi böyle cahillerin elinde istelaelaelaelaelae
Canim bidaha sakin o hastaneye gitme hatta o hastanede dogum yapicak falan varsa hemen yeni hastane bulsun kendinee :sinifsinif:

aminn:Saruboceq:
aslında zamanını beklemeyecek diye sevinmeli miyim diyorum yoksa eve bi forklift almak gerekecekti:)))))))))

Bence tam zamaninda dogucak zeynebim :ecrin_bebek:
Hem ne dalga geciyon kiss gelinimle ben ona özel ucak gönderir yine yollarim eve sen merak etmee kaydirigubbakcemile3

sorma canim,basima gelecekleri okuyordum dedigin gibi.insaallah belki icine dogmustur,bende esimde cok usluymusuz,insaallah bize ceker.bu arada gitmemistim burdaydim,telde annemle görüsüyordum.evt asil senin isin zor,birde babalari ettimi sana 3.Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…