2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu nasıl çelişki ya anlamadım. doğuma alalım diyosun madem eve neden gönderiyosun. doğuma almasan da beklet gözetim altında

inanmıyorummmmm lmaz:
açılmana bakarken çocuğu da çıkarsaymış,o ne öyle elle muayene falanlmaz:
ay şoktayım resmen..

canim,nasil geldi suyun cokmuydu.insaallah hersey yolundadir.

Bende nereye kayboldu bu kiss gene diyodumm kaydirigubbakcemile3
Anacim sende bi varsin bi yoksunn ama ben simdi gidiyom tam yok oluyom.
Sabahtir oturuyom midem yine agriyo ayrica bogazlarimda sismis bugun laelaelaelaelae
Öpüyorum hepinizii iyi bakin kendinizee islere basliyayim yavas yavas opuyorumnanaktan

sılacım ordaki uygulamayı bilmiyorum ama eczaneden bi şişe gaviscon alsan şu mide sorunun bitecek..
o mide asidi boğazını da tahriş ediyor,hatta öksürük bile yapıyor..

Canim ya dinlen sakin ayaga falan kalkim deme ne bicim hastaneymis ya orasida bizim burda olsa hayatta birakmazlar eve kafamçokkarıştı
Bence ihmal etme bugunde kontrole git kendi doktorunaa boshayallersmile
katiliyorum,gecen hamilelik sekeri icin seminer vardi.bende gitmedim,benim dru aramis sikayet etmis,daha sonra notlarimi götürmeye gittigimdede bir ton surat yapti dr.niye gelmemisim falan.

cok gecmis olsun.bencede yat ve dinlen ayaga bile kalkma.hey Allahim ya,kabul etsen doguma alcaklar demek.hem su degilde nasil doguma aliyorlar sasilacak durum

ya hala şoktayım madem bu kızın açılması var niye yolladınız eve,suyunun geldiğine inanmadıysanız niye elle muayene ediyorsunuz?
allahım ya çok kızdım..
alatariell sen de gecikmeden kendi doktorunla görüş de rahat bi soluk alalım canım ya..

haklisin canim.pc acikta,ben tlfnla görüsüyorum,arada is yapiyorum arada buraya bakiyorum falan.tamam canim daha sonra grs.gecmis olsun dikkat et kendine c vitamini al.bu havalar adami hasta ediyor.biliyorsun burada havalar güzel bu sira,ona kanip,aldanmamak lazim.dikkat et.bende öpt sende kendine iyi bak

inanmıyorummmmm lmaz:
açılmana bakarken çocuğu da çıkarsaymış,o ne öyle elle muayene falanlmaz:
ay şoktayım resmen..
esracim benim her defasinda elle kontrol ediyor,gecen bunu soracaktim buradaki arkadaslara,muayenelerinizde bu uygulama varmi,her defasinda ilk önce,akinti kontrolü yapiyor.sonra elle muayene ediyor.benim dr

alatariell ultrasonla fılan da mı bakmadılar ya nasıl iş anlamadım hepsi de ayrı telden calmıs canım doktorunla gorussen ıyı olur

esracim benim her defasinda elle kontrol ediyor,gecen bunu soracaktim buradaki arkadaslara,muayenelerinizde bu uygulama varmi,her defasinda ilk önce,akinti kontrolü yapiyor.sonra elle muayene ediyor.benim dr

allah allah ilk kez duydum hayatım,ben hiç rastlamadım..
biliyosun pazartesi doğum tarihini belirleyecek doktorum ama daha bi kere bile elle muayene etmedi,hep ultrasonla bakıyor..
kaldı ki doğum belirtileri olmadan neden elle muayene ediyor doktorun? akıntın olup olmadığını sorsa söylersin zaten:)
gerçi bu işin eğitimini almış,uzman doktorlar tabii,bişi yapıyorsa seni ve bebeği tehlikeye atmaz,biz biraz pimpirikliyiz:)

bişey sorcam akıntı doğum belirtisimi oluyo doktor niye kontrol ediyor akıntıyı benden bu aralar ççok fazla geliyo cvplarsanız sevinirim

bu acil olduğu için eğer sizde sancılanıp doğuma girerseniz açılmış mı diye sürekli kontrol ediyolarmış hoş bende böyle olmadı yaa direk sezetryana aldılar siz dikkat edin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bişey sorcam akıntı doğum belirtisimi oluyo doktor niye kontrol ediyor akıntıyı benden bu aralar ççok fazla geliyo cvplarsanız sevinirim

canım bunu doktorunla konuşman daha doğru olur,yanlış yönlendirmiş olmayalım seni..
ama doğum belirtileri arasında duymadım..

tamam ama son zamanda yapılmıyor mu o muayene sedefim?

canım bunu doktorunla konuşman daha doğru olur,yanlış yönlendirmiş olmayalım seni..
ama doğum belirtileri arasında duymadım..

tamam ama son zamanda yapılmıyor mu o muayene sedefim?

şaşırmış gibisin kıız e bu erken doğarsa nasıl anlıycaklar açıdığını:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çatı muayenesi son iki haftada yapılır. aksi halde erken doğumu tetikleyebilir. ben araştırmalarım sonucu bunu bulmuştum. bu arada akıntının durumu ve cinsi çok önemli. akıntın enfeksiyon belirtisi diye kontrol ediyo olabilir. her nakadar akıntı hamileyken normal olabilse de, rengi ve kokusu dikkate alınır ve enfeksiyon durumu takip edilir. ama erken doğumun belirtisi diye daha önce duymamıştım, sanmıyorum ama tabiki doktoruna danışmalısın.

ben sancılandım belimi kesyolar sanki çok kötüydüm sancım vardı doktora gittim artık bebğim geliyodu bende hiç çatı muayenesi yapmadı doktor hanım cadoloz sonra muayene edince bebek gelince hemen doğuma alalım normal olcak dedi sonra bi allahın kulu gelipde açılma tamamlanmış mı bi bakalım demediler:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…