kızılayda öner beye gidiyorum kendisi süperdir ama dün gece ulaşamadık. doğum için hospitalium düşünmüştük hatta gündüz gittim muayne oldum. orda da tülay hanımdı ama gece ona da ulaşamadık...
sonra hospitaliuma gittik erkek bi doktor vardı gencecik. hart diye soktu elini açılmama bakmış sözde. çok acıdı canımhiç bişey yok merak etmeyin dedi. bizim içimiz rahat etmedi zeynep kamile de gittik bi görnmeye. orda da doğuma almaya kalktılar
canim,nasil geldi suyun cokmuydu.insaallah hersey yolundadir.kızılayda öner beye gidiyorum kendisi süperdir ama dün gece ulaşamadık. doğum için hospitalium düşünmüştük hatta gündüz gittim muayne oldum. orda da tülay hanımdı ama gece ona da ulaşamadık...
sonra hospitaliuma gittik erkek bi doktor vardı gencecik. hart diye soktu elini açılmama bakmış sözde. çok acıdı canımhiç bişey yok merak etmeyin dedi. bizim içimiz rahat etmedi zeynep kamile de gittik bi görnmeye. orda da doğuma almaya kalktılar
sorma canim,basima gelecekleri okuyordum dedigin gibi.insaallah belki icine dogmustur,bende esimde cok usluymusuz,insaallah bize ceker.bu arada gitmemistim burdaydim,telde annemle görüsüyordum.evt asil senin isin zor,birde babalari ettimi sana 3.Allah yardimcin olsun.
katiliyorum,gecen hamilelik sekeri icin seminer vardi.bende gitmedim,benim dru aramis sikayet etmis,daha sonra notlarimi götürmeye gittigimdede bir ton surat yapti dr.niye gelmemisim falan.Canim ya dinlen sakin ayaga falan kalkim deme ne bicim hastaneymis ya orasida bizim burda olsa hayatta birakmazlar eve kafamçokkarıştı
Bence ihmal etme bugunde kontrole git kendi doktorunaa boshayallersmile
cok gecmis olsun.bencede yat ve dinlen ayaga bile kalkma.hey Allahim ya,kabul etsen doguma alcaklar demek.hem su degilde nasil doguma aliyorlar sasilacak durumyapmadılar :/ doğuma alalım falan diye konuştuklarını duydum ama. durun bi dakka ben doğuramam şimdi dedim. açılmam varmış biraz. anlamadım doğuma alalım diyolar. açılman var diyolar da ben suyum geldi diyince neden bana o su değildir diyolar
bacaklarımdan aşağı aktı hep foşş diye. geceliğim çarşaf falan sırılsıklam oldu. tamam bebeğin suyu neyse ne peki o. böyle sorunca da akıntı o diyo. salak mıyım ben suyla akıntıyı ayırt edemeyecem...
haklisin canim.pc acikta,ben tlfnla görüsüyorum,arada is yapiyorum arada buraya bakiyorum falan.tamam canim daha sonra grs.gecmis olsun dikkat et kendine c vitamini al.bu havalar adami hasta ediyor.biliyorsun burada havalar güzel bu sira,ona kanip,aldanmamak lazim.dikkat et.bende öpt sende kendine iyi bakBende nereye kayboldu bu kiss gene diyodumm kaydirigubbakcemile3
Anacim sende bi varsin bi yoksunn ama ben simdi gidiyom tam yok oluyom.
Sabahtir oturuyom midem yine agriyo ayrica bogazlarimda sismis bugun laelaelaelaelae
Öpüyorum hepinizii iyi bakin kendinizee islere basliyayim yavas yavas opuyorumnanaktan
esracim benim her defasinda elle kontrol ediyor,gecen bunu soracaktim buradaki arkadaslara,muayenelerinizde bu uygulama varmi,her defasinda ilk önce,akinti kontrolü yapiyor.sonra elle muayene ediyor.benim dr
inanmıyorummmmmlmaz:
açılmana bakarken çocuğu da çıkarsaymış,o ne öyle elle muayene falanlmaz:
ay şoktayım resmen..
esracim benim her defasinda elle kontrol ediyor,gecen bunu soracaktim buradaki arkadaslara,muayenelerinizde bu uygulama varmi,her defasinda ilk önce,akinti kontrolü yapiyor.sonra elle muayene ediyor.benim dr
allah allah ilk kez duydum hayatım,ben hiç rastlamadım..
biliyosun pazartesi doğum tarihini belirleyecek doktorum ama daha bi kere bile elle muayene etmedi,hep ultrasonla bakıyor..
kaldı ki doğum belirtileri olmadan neden elle muayene ediyor doktorun? akıntın olup olmadığını sorsa söylersin zaten:)
gerçi bu işin eğitimini almış,uzman doktorlar tabii,bişi yapıyorsa seni ve bebeği tehlikeye atmaz,biz biraz pimpirikliyiz:)
bişey sorcam akıntı doğum belirtisimi oluyo doktor niye kontrol ediyor akıntıyı benden bu aralar ççok fazla geliyo cvplarsanız sevinirim
bu acil olduğu için eğer sizde sancılanıp doğuma girerseniz açılmış mı diye sürekli kontrol ediyolarmış hoş bende böyle olmadı yaa direk sezetryana aldılar siz dikkat edin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bunu doktorunla konuşman daha doğru olur,yanlış yönlendirmiş olmayalım seni..
ama doğum belirtileri arasında duymadım..
tamam ama son zamanda yapılmıyor mu o muayene sedefim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?