gökkuluk senin nasıl bebiş iyi mi?
iyi canım çok şükür haftaya yine doktora gidecem ,yarında işten ayrılıyorum dinlenirim inş artık senin bebiş nasıl ne dedi doktor, uzun süre göremedim burda seni
çatı muayenesi son iki haftada yapılır. aksi halde erken doğumu tetikleyebilir. ben araştırmalarım sonucu bunu bulmuştum. bu arada akıntının durumu ve cinsi çok önemli. akıntın enfeksiyon belirtisi diye kontrol ediyo olabilir. her nakadar akıntı hamileyken normal olabilse de, rengi ve kokusu dikkate alınır ve enfeksiyon durumu takip edilir. ama erken doğumun belirtisi diye daha önce duymamıştım, sanmıyorum ama tabiki doktoruna danışmalısın.
ben sancılandım belimi kesyolar sanki çok kötüydüm sancım vardı doktora gittim artık bebğim geliyodu bende hiç çatı muayenesi yapmadı doktor hanım cadoloz sonra muayene edince bebek gelince hemen doğuma alalım normal olcak dedi sonra bi allahın kulu gelipde açılma tamamlanmış mı bi bakalım demediler:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
baştan sona katılıyorum..aslan yesica,araştırmacı kimliğini koydu ortaya:)
benim doktorum soruyor hep akıntı var mı diye..
idrar testi de yapıyor ara ara..tabi su tüketimim günde 4 litreyi bulunca çok şükür olmadı bende..
enfeksiyondan korunmanın en kolay yolu su içmek çünkü:))
haftada 2 damacana su bitiyor:)) sucu şube açacak yakında bizim siteye:)))
soda veriyorlardı su alana,evde koycak yer kalmadı,allahtan şimdi meyveli gazoz vermeye başladılar:)))
senin doktor sezeryanı koymuş kafaya,10cm açılsan da umrunda değilmiş anlaşılanklava:
kızlar konuştum doktorumla. hazırlandım ne olur ne olmaz çantamı da son haliyle toparladım alıcam yanıma. gidiyorum doktorumla görüşmeye. bana ve oğluşuma dua edin de beraber dönelim evimize. akşama hepinize haber veririm görüşürüz canlarım
kızlar konuştum doktorumla. hazırlandım ne olur ne olmaz çantamı da son haliyle toparladım alıcam yanıma. gidiyorum doktorumla görüşmeye. bana ve oğluşuma dua edin de beraber dönelim evimize. akşama hepinize haber veririm görüşürüz canlarım
baştan sona katılıyorum..aslan yesica,araştırmacı kimliğini koydu ortaya:)
benim doktorum soruyor hep akıntı var mı diye..
idrar testi de yapıyor ara ara..tabi su tüketimim günde 4 litreyi bulunca çok şükür olmadı bende..
enfeksiyondan korunmanın en kolay yolu su içmek çünkü:))
haftada 2 damacana su bitiyor:)) sucu şube açacak yakında bizim siteye:)))
soda veriyorlardı su alana,evde koycak yer kalmadı,allahtan şimdi meyveli gazoz vermeye başladılar:)))
senin doktor sezeryanı koymuş kafaya,10cm açılsan da umrunda değilmiş anlaşılanklava:
geri zekalıya gittim muayene oldum heyecandan açılmış mı diye sormadım ama normal olucak dedi peşinden sezeryana aldı hiç çatı muayenesi yapmadımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esra beni de gruba alllllllll zemuszemus kaydirigubbakcemile2
uğuriye dündar :roflol:
canım bu arada günde bi şişe soda içiyorum gazını uçurup. yani bardakta bekletiyorum. kimyasal bi tepkime yaratmıyorum.
gazoz mu? millete ikram etme bari evde gazozum var gelin buyrun diye :roflol:
bi de şu fast food olayına girmesem. haftada 2 defa ama seviyorum abur cuburu.
geri zekalıya gittim muayene oldum heyecandan açılmış mı diye sormadım ama normal olucak dedi peşinden sezeryana aldı hiç çatı muayenesi yapmadımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kız o sayfaya zor sığdım zaten. diğerleri benden yer bulur inşallah.okeyledim hayatım:)
zaten daha 3 kişiyiz ilk gelenler onur üyesi :))
gazını niye uçuruyorsun ki sodanın? ben eski bir kola bağımlısı olarak asit ihtiyacımı sodadan karşılıyorum:)))))))
sırma soda var ya,işte gazoz gibi bişi çıkarmış yeni,mandalina limon falan aromalı mineralli gazlı içecek diyo,tadı ne gazoz ne meyveli soda,bi değişik işte ondan veriyorlar damacana başı1 lt:)) kimseye ikram etmiyorum,hatta eşim de sevmedi ben de biriktiriyorum,sodalarla beraber bakkala satcam :)))))))))
malum zeyno ocağımıza incir ağacı dikti :))))))
ben fastfood tan tiksindim niyeyse,yoksa burger kingten çıkmıyordum:))
ama ben de pideden vazgeçemiyorum..ama bildiğimiz türden değil pizza şeklinde yapan bi yer var yakında maaşa bağlıcaklar beni,bi hafta gitmesek hayırdır epeydir yoksunuz diyorlar:)))))))
o kadar da olsun canım,aç,mutsuz ama zayıf olacağıma;
tok,mutlu ve şişman olurum diye yedim 8aydır:))))) zaten herşeye dikkat ediyoruz arada kaçamak da olsun,abur cubur seni mutlu edecekse ye anasını satayım:)))
kız o sayfaya zor sığdım zaten. diğerleri benden yer bulur inşallah.
ben kola içiyorum ne yalan söyleyim. ama maden suyunun asidini uçurmamın nedeni ülserimin olması karbondioksit asiditesi bana yüksek geliyo ondan. yoksa gazlı içebilirsin. normal insanlara zararı yok :roflol:
ayrıca meyveli de olsa mineralli su yazması yeterli. biliyosun zaten. gel şirket kuralım. beni de pazarlama sorumlusu var. bi soda parasına çalışırım. en zayıf yönüm bu :roflol:
ben de pizza ve pide tarzı aynen. hamburger eti çiğ gibi geliyo. karımızda fırın var. yakında ekmek dahil tüm hamur işini bizim evde açacaklar bana yetişmek için.
ben eskiden berbat beslenirdim . şimdi yine süper. annem bu çocuktan razı olsun diyo. sayesinde ben de büyüyomuşum. gerçekten de büyüdüm :roflol:
tok mutlu ve şişman olmayanlarla görüşmüyorum zaten. iştahım kapanıyo :roflol:
kız o sayfaya zor sığdım zaten. diğerleri benden yer bulur inşallah.
ben kola içiyorum ne yalan söyleyim. ama maden suyunun asidini uçurmamın nedeni ülserimin olması karbondioksit asiditesi bana yüksek geliyo ondan. yoksa gazlı içebilirsin. normal insanlara zararı yok :roflol:
ayrıca meyveli de olsa mineralli su yazması yeterli. biliyosun zaten. gel şirket kuralım. beni de pazarlama sorumlusu var. bi soda parasına çalışırım. en zayıf yönüm bu :roflol:
ben de pizza ve pide tarzı aynen. hamburger eti çiğ gibi geliyo. karımızda fırın var. yakında ekmek dahil tüm hamur işini bizim evde açacaklar bana yetişmek için.
ben eskiden berbat beslenirdim . şimdi yine süper. annem bu çocuktan razı olsun diyo. sayesinde ben de büyüyomuşum. gerçekten de büyüdüm :roflol:
tok mutlu ve şişman olmayanlarla görüşmüyorum zaten. iştahım kapanıyo :roflol:
kola bende içiorum arada ya:kedi: ne bulursamda yiyorum hiçbişeyden tiksinmedim mübarek nasıl bi mideysekaydirigubbakcemile3 hurafe gerçi ama kızda daha çok bulantı olduğu söylenio?:sm_confused:
kola bende içiorum arada ya:kedi: ne bulursamda yiyorum hiçbişeyden tiksinmedim mübarek nasıl bi mideysekaydirigubbakcemile3 hurafe gerçi ama kızda daha çok bulantı olduğu söylenio?:sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
her cümlene ayrı güldüm valla:))))))))))
kızkardeşim yemek yiyişimi görünce sen yemiyorsun direk yutuyorsun dedi,o bi lokma alana kadar tabağım bitiyordu:))))
ben yemek yerken herkes kopuyor,bi varmış bi yokmuş oluyor çünkü:))))))
ve 34 beden bol gelirdi,evlendim 36-38 oldum ilk yılda..tam şişmanladım zayıflamam lazım derken zeyno geldi,doğumdan sonra kaç beden giycem düşündükçe iştahım açılıyor:))))))))))))
bak demişken tatlı falan yiyeyim bari:)))
kolayı bıraktım çünkü bi bardak kolayı vücuttan atmak için bi lt suya ihtiyaç varmış,zaten su sorunum var diye..arada yarım bardak içiyorum ama:)
doğum sonrası en büyük boy bardakla kola,yanına da midye istiyorum,çok özledimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?