2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben korkuyom benimki elimde cipsle falan çıkacak diye. annee kola var mı diye soracak sonra da

İnşallah bebeklerinizi hayırlısı ile kuçağınıza alırsınız bu güzel duyguyu zamanı gelince sizde yaşarsınız.

Şubat annesiyim kızlar sormak istediğiniz birşey varsa yazın cevaplamaya çalışayım.ilk bebeği olanlar biride benim tabii kafanızda çok soru vardır.

kızlar dün gece suyum geldi sabaha kadar hastanedeydik
böyle büyükçe bi bardak kadar. iki ayrı doktora mayne oldum açılma var dediler . bebek kanala girmiş dediler.

hay allah geçmiş olsun açılma kaç cm niye eve yolladılar iyice açılsın bebek gelsin diyemi

insandan bir bardak akıntımı gelir ya hem açılmış diyorlar hem yok o su değil diyorlar

medikalcilerden turnusollü kağıt al iç çamaşırına koy takip et bakalım sızıntı varsa bile çıkar

aman yesinler yesinler, yesinde büyüsün kuzucuklar bu arada nedir bu izmirlilerin midye sevdası ya sorma bende hamile kaldığımda ve midye yiyemeyeceğimi öğrendiğimde çok üzülmüştüm bide yasak ya daha da istio insanın canıdelikafadulden burdada kimse yemio pek, zaten midyeside güzel değil o yüzden beni anlayan yok:1no2: güvenparkta çiçekçilerin orda izmirden midye getirten bi midyeci vardı ondan alırdım hep bi keresindede iş çıkışı durdum önünde yiyim dedim canım çok istemişticokacimcoook tam bi tane yedim derken bide baktımki zabıta gelio, çocukta yazık topladı tezgahı hemen abla gitmem lazım dedi ve koşa koşa gitti:gitme: bende öyle bakakaldım arkasından sinir olmuştumklava:

çok sağol dualarını eksik etme üzerimizden. sağlıkla büyüsün bebişin.

bi de ben pijama alıcam yalnız şu ,içten açılmalı olanlar var ya kullanışlı oluyolar mı?

ben korkuyom benimki elimde cipsle falan çıkacak diye. annee kola var mı diye soracak sonra da

:roflol::roflol::roflol::roflol:
tıkınırken okudum boğuluyordum len:))))
benim eşim de dolabı açıyor,aaa ne almışsın diyor bakıyor ki aldığım herneyse dibini bulmuşum:))))))
ya da akşam dondurma ister misin diyor,ben de aa üşenmicen mi bakkala gitmeye diyorum,dolapta var ki diyor kendinden emin ama çoktan yediğimi bilmeden:)))))))
ben de bizimki pidee,kebaap diye çıkacak diyorum..

bu arada kaynanam aradı,süt sağma makinasının ucunu değiştirmesini istemiştim nasıl parasına kıydıysa gidip almış valla:)))))
bakalım nasıl çıkaracak acısını:))))))))))

of of nerdeee bizim midyeler boshayallersmile
geçen yaz nasıl özlediysem gidince 40 tane falan yedim bi oturuşta tabi sonuç kaçınılmaz,ishal oldum:))))
çrş günü bi arkadaşımızın iş yerine uğradık,midye de var menüde,ay bi tane yesem dedim ama birle kalmam bildiğimden ha gayret dedim,dayan esra az kaldı:)
güvenparkta olduğunu bilmiyordum ama kesin atıyordur izmir midyesi diye dicem ama tadından tanırsın:)

esra ne yazdıysan aynısını yaşıyorum yani zavallı eşim yaşıyo deyim:))) adam çalışıyo ama yemek kısmet olmuyo :)

esra ne yazdıysan aynısını yaşıyorum yani zavallı eşim yaşıyo deyim:))) adam çalışıyo ama yemek kısmet olmuyo :)

allahım kocalarımıza güç kuvvet versin:)))
bi gün ddim ki eşime,zeynoya dua öğrettim:)
pek sevindi,neymiş söyle bakalım dedi,duayı söyledim;
''allahım babama çok güç ver,çok para kazansın,annem o paraları alıp mamalar alsın,ben de yiyeyim''
suratını görmeliydin :roflol::roflol::roflol::roflol:
anasını doyuramadım bi de kızı geliyor,naapcam ben dedi:)))))))))

ne deyim ben sana :roflol: :roflol:
beni eşim de öğretecek oğlana..
allahım annemin yediklerinden iki üç gram bana da nasip et. hepsi annemde kalmasın diye:)

ewt canım abartınca içerisindeki civa zehirlio insanı..atın ölümü arpadan olsun deyip yiyorum valla napim bağımlılık yani yapıcak bişi yokdelikafadulden oğluşum için bıraktım:ecrin_bebek:
ay bi tane dişinin kovuğuna yetmez insanın:) ii yapmışsın boşver nolur nolmaz az kaldı dediğin gibi:)
izmir midyesi canım tanımamı hiiç:) hala gelio mu bilmiorum ama akşamları orda oluodu çiçekçilerin başladığı yerde bulvara doğru olan kısmında üst geçidin ayağının ordaydı hemen.. bak yine canım istedi o kadar bahsedince limonlu limonlu uffdelikafadulden

ayyy başım ağrıyo pc başında. gidip bişeyler yeyim. 10 dk oldu yemiyorum. allah korusun şekerim düşecek :))

ayyy başım ağrıyo pc başında. gidip bişeyler yeyim. 10 dk oldu yemiyorum. allah korusun şekerim düşecek :))

:roflol: bende atıştırim bari:) bu arada çatlaklar için cvp yazıcaktım unuttum bak şimdi yazim:) esranın topiğede yazmıştım ama okumamışsındır belki..seninki oluşmuş anladığım kadarıyla renk durumu nasıl şu anda? pembe mi mor mu grileşti mi?

dur gitme aynaya bakıp geliyorum :roflol:

canım mor pembe salı pazarı gibi işte. ne yapmalıyım çok kötü oldu moralim.

allahım berbat olmuş. ben günlerdir canım sıkılmasın diye bakmıyodum. eşim sabahleyin boşuna ayy çok kötü dememiş. bi de koca bi göbeğim olsa ne olacak merak ettim. ne hale gelmişim ya. siniden ağladım. kilo gibi değil. geri dönüşü yok çünkü

ne deyim ben sana :roflol: :roflol:
beni eşim de öğretecek oğlana..
allahım annemin yediklerinden iki üç gram bana da nasip et. hepsi annemde kalmasın diye:)
allah senin iyiliğini versin emi :roflol::roflol::roflol:
yavruma da yarasın yediklerin..illa kilo değil kemik gelişimi,organ gelişimi,zihinsel gelişim hepsine yarasın inşallahh :Saruboceq:

bu midye konusunu kapatmazsak şişecek bi yerlerimiz,ağzım sulandı zaten:))))))

koş koş,allah korusun kız,o kadar durulur mu yemeden:)))))))

sen de ye betülüm,bebişleri aç bırakmayalım:)))
ben de meyve yedim kesmedi,ne yesem diye bakınıyorum:))))))

bu arada yesicam,betül kozmetikçi,anlıyor bu çatlak patlak işlerinden,dinlemek lazım:)

kızlar çatlak olmaması için bol su için ayırca pahalı kremlerinde bir etkisi yokmuş normal bir krem bile yetiyormuş

canım mor pembe salı pazarı gibi işte. ne yapmalıyım çok kötü oldu moralim.

canım zaten bebe yağı bi işe yaramazlmaz: gerçi çatlayacağı varsa her halükarda çatlıo ama daha etkili bişey kullansaydın en aza indirgerdin en azından.. bide oluşmuşların malesef bi çaresi yok yani grileştiği anda hiçbişey fayda etmez..bende müsaitim çatlamaya ama şimdilik bişey yok ben lierac phytolastil gel ve roc un çatlak önleyici yağını kullandım ikisindende memnun kaldım ama roc yağ olduğu için sürümü daha kolay daha güzel nemlendirio onu tavsiye edebilirim birde lierac phytolastil ampül kullanabilirsin, oluşmuş çatlaklar için önerilio..jeli hamilelikte kullanılıo ama ampülünü unuttum onu sorman gerekio canım umarım yardımcı olabilmişimdir..

kızlar çatlak olmaması için bol su için ayırca pahalı .yokmuş normal bir krem bile yetiyormuş
içiyorum canım da genetik yapıyla ilgili birazda. kremlerinde bir etkisi yannemin göbeğinde de dolu

sağol canım araştırayım bi şu morlar için napabilirim. yarın da lierac alayım. 2 3 çizgi kurtarsam kardır.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…