2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde annemde var canım, ergenlikten kalmada var müsaitim dediğim gibi ama şu ana kadar oluşmadı yani o yüzden kremler etki etmiş olabilir.. çok baktım çünkü bir gün bile sürmediğim olmadı, tabi doğumdan sonrada hortlayabilir belli olmaz garantisi yok yani ben elimden geleni yapimda sonrasında neden yapmadım dememek için.. neyse sen şimdi lierac ın ampulunu sor önce, günlük kullanım içinde roc un yağını sabah akşam kullan grileşmeden engellersin belki.. çokta takma canım anne olmamızın bedeli işte o kadarda olsun artık dimiyerimseniben

evt kısmetse dinleneceğiz ebbişimle beraber evet doktorlardan laf almak zor gerçektende neyse sıkacağız dişimizi nasıl olsa az kaldı bir ayım kaldı benim hayırlısı ile

lohusa pijaması mı ben onu anlayarak söyliyeyim kesinlikle al gecelik hiç rahat değil en rahatı pijama ama siz haziran sıcaklarında ince gecelikle daha rahat edebilirsiniz.ikisinide aldım ama geceliği üstüme takmadım bile.
sezeryan olacaklar varsa ameliyattan cıkınca sadece pijama üstünü giydiriyorlar 7-8 saat altınızda birşey yok sonra altı giydiriyorlar.açık renkte almayın kanamanız olacağı için geçti gececek korkuyor insan.
lohusa teri denilen birşey var ve acayip rahatsız ediyor sıcaktan patlıyorsun ama ince giyinemiyorsun sen soğuk alınca bebeğe gaz yapıyor.ayağınızdan patiği eksik etmeyin gaz sancısı bebeği kıvrandırıyor malesef.
lohusada pek dışarı çıkamıyacak olanla özellikle önü düğmeli yada derin v yakalarınızı açığa koyun bisiklet yaka ile emzirmek alttan çıkartamıyorsunuz yada bebeğin yüzünü kapatıyor falan zor oluyor.emzirme sütyeni süper birşey en azından ucuz falan 1 tane alın derim sütyensiz gezilmıyor göğüsler asağı sarkınca canınız acıyor ve pişik yapıyor süngerli olanlardanda emriremiyorsunuz.
lansınoh kremi doğum yaptığınız gün kullanmaya başlayın hee yara olmuyormu oluyor ama kanar derecede yada ağlar derecede canınız acımıyor önceden sürmek erken doğumu tetikliyormuş.bu arada göğüs pedide çok gereksiz.
ayrıca aklınızda bulunsun süt yapar diye sakın tatlıları yemeyin 3-4 kilo aldım 10 günde ama sütümü arttırmadı kesinlikle su ve yeşil yapraklı yiyin.günde 1 sürahi lohusa serbeti içine 1 kg seker atarak içtim sadece beni şişirdi o kadar.ye sütün olsun diyenler doğru ama şeker değil tatlı değil yeşil yapraklı yiyin.,
sezeryan olacaklar kesinlikle bel korsesi alın karnınız hemen sarkıyor ve 40 gün sürekli takın.
çalışacak annelerede ilk günler kesinlikle sütünüzü sağın sonradan sagıp atacak süt olmuyor.ilk 40 gün memelerinizde süt bezeleri kocaman kocaman oluyor ama 40 dan sonra sarkık sönük göyüsler oluyor hee yine süt çıkıyor ama 40 na kadar olan süt sizin kurtarıcınız olacak.

ben yaşadığım ah keşke biri söyleseydi dediklerimi yazdım size inşallah işinize yarar.allah bi avazda kurtarsın.

ama benim sütüm hep üstümü ıslattı çok akıyodu ped işime çok yaradı 2 çocuğum var ikisindede çok işime yaradı neden tavsiye etmediniz sebebi ne merak ettim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

suduru deneyimlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz..
her hamilelik farklı olduğu giibi her lohusalık ve her bebek de farklı oluyor sedefim:)uyarıları dikkate alıp kendi yolumuzu belirleyeceğiz anlaşılan:)

oy aman ben geçtim bunlardan ohhhhhhhh sıra bunları okutmada darısı sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy aman ben geçtim bunlardan ohhhhhhhh sıra bunları okutmada darısı sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de ohh bitti geçti diyeceğim günleri iple çekiyorum:)

alatariell iyi imiş kızlar gelince haberleri alırızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz?
dun giremedim de,sonsuzhayalden ses-seda var mi?
Sarubocege sormusdum sonsuzhayal nikini haberim yok demisdi,eger arkadasdan haber yoksa kazene sorayim eyvahedigeldismile

gerçi evet herkeste farklı oluyor benimde aktı ama öyle üstüm başım çok ıslak değil havluyla aldım bitti.hani alıp stoklamanıza gerek yok benimkiler hep elimde kaldı.tabii karar sizin
iyi akşamlar

inşaallah rabbim hayırlısını versinde nasip etsin inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiinnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
alatariell iyi imiş kızlar gelince haberleri alırızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh çok sevindim,gelsin de güzel haberleri versin..:sm_cool:

selam kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm özledim bugun sizleriiiiiiiiiiiiiiii

alkisalkisalkis yaşasınnn black geldii opuyorumnanaktan
nasılsın fıstıkkk? aldın mı dandinilerini:))) çok yorulduysan kafanı kırcam baştan söyleyim klava:klava:

selam kizlar nasilsiniz?
dun giremedim de,sonsuzhayalden ses-seda var mi?
Sarubocege sormusdum sonsuzhayal nikini haberim yok demisdi,eger arkadasdan haber yoksa kazene sorayim eyvahedigeldismile

hoşgeldinn a.s.
nasılsın canım,bebişimiz nasıl?

sonsuzdan ses yok hala,çok merak ettik,birden kayboldu çünkü..

gerçi evet herkeste farklı oluyor benimde aktı ama öyle üstüm başım çok ıslak değil havluyla aldım bitti.hani alıp stoklamanıza gerek yok benimkiler hep elimde kaldı.tabii karar sizin
iyi akşamlar

benimki yetmiyodu bile aklımda ped almak yoktu sonra eşime aldırdım:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

hoşgeldinn a.s.
nasılsın canım,bebişimiz nasıl?

sonsuzdan ses yok hala,çok merak ettik,birden kayboldu çünkü..

ben kazene sordum cevap yok söylemedi arkadaşlar la birlikte merak ettik diye sordum ama cevap yok bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hosgeldin canim nasilsin?Şeniz

saol canım çok iyiyim kızımla sen nasılsınnn

canım yoruldum tüm izmirii gezdim galiba ama sor aynen öyle kiloyla torba aldım :)))))) kurabiyeleri koymak için kurdele aldım yine
takı yapmak için ıvır zıvır aldım ki hiiiiiiiiiçççççççç bilmem takı yapmayı hehehehe

kızıma corap aldım bir tane süs olsun diye

ayy bugun gittiğim yerler hep metroyla otobüsle gidilcek yerlerdi cok yoruldum tam 1 saat otobüs bekledim ve sinirlerim bozuldu sebebi ay gencecık cocuklar erkek -kız biri de kalkıp yer vermedi gözümğn içine baka baka oturdular ben bu yasımda hamileliğim belli olmadan daha kalkıp yer verirdim ayyy sinir oldum ben böyle yetiştirmicem kızımıııııııı

hoşgeldin blacksiya naber nasılsın leylacım sende hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin blacksiya naber nasılsın leylacım sende hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş bulduk canım sen nasılsın
benim ayak yüz davul gibi oldu bir de pazara gittim geldim eve girmeden bu gece yattıgım yeri begencemmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…