2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hehe bu benim başıma çok
geldi bön bön karnıma baktıkları halde bi kere babam bi bayana ablacım gel şöyle otur dedi adam ayakta kaldı kadında babama kızdı ki ne ablası diye utanmöadan da oturdu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hoş bulduk canım sen nasılsın
benim ayak yüz davul gibi oldu bir de pazara gittim geldim eve girmeden bu gece yattıgım yeri begencemmm :)

mağazalar uzakta kalıyo galiba kendini bu kadar çok yorma kızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ben çok uzun zamandır binmiyordum otobüse rahat bi 6 ay olmustur e şimdi 2 arabamızda gitti biliyorsunuz abim gecen ay çok agır kaza gecırdı kaskoda ödemiyor o yatıyor öyle.. o olaydan 2 hafta önce de tüplü bir arabamız daha vardı onuda eşim bozdu tamirci yapalım hemen satın dedi elinizde kalcak hemen sattık eskiydi zaten .. ay herkes yüzüme baktı kafasını cevırdı ve nasıl yorgundum ayıp walla ya benim yegenlerim bile kücücükler kalkarlar hemen aslan parcalarım aile de bitiyor walla herşey

mağazalar uzakta kalıyo galiba kendini bu kadar çok yorma kızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım bana uzakta kalıyor yürüyüş mesafesi çok olsun yürüyüş oldu bana bu hafta spora gidememiştim saol canım benim düşündüğün için :)))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

aynen dediğin gibi bende kazalardan çok korkuyom o yüzden eşime aldırmıyorum istemiyorum ama oda alıcam diye diretiyo bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sizede çok geçmiş olsunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım bana uzakta kalıyor yürüyüş mesafesi çok olsun yürüyüş oldu bana bu hafta spora gidememiştim saol canım benim düşündüğün için :)))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

saol canım benim de arabasız olmuyormus onu anladım bugun bir daha dedim binmicem otobüse çok kızdım :))
gerçi biz 2 sene artık 1 tekerleğini bile alamayız hehehehehehehe

hoşgeldinn a.s.
nasılsın canım,bebişimiz nasıl?

sonsuzdan ses yok hala,çok merak ettik,birden kayboldu çünkü..

iyiyim tesekkurler canim,siz nasilsiniz?bebis nasi?
saol canım çok iyiyim kızımla sen nasılsınnn
biz de iyiyiz fena sayilmayiz senin kizin nasil?
hoşgeldin blacksiya naber nasılsın leylacım sende hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosbulduk sedefcim,,,,tesekkurler canim

İyi akşamlar kızlar.

Of yaa Çok üzgünüm çoook
Ben bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermeye
kan değerlerim çok düşük olduğundan Bana bugün VENOFER diye bir kan ilacı serumla verdi.
İlk serumu yedim orda ama. Şimdi ilacın reçetesini okuyorum ama bir sürü yan etkisi ve hamileler üzerinde yapılmış bir çalışma yokmuş.
Forumda şöyle bir taradım sanırım kullananlar var hamileliklerinde bu serumu. Bilgisi olan varmı? beni bilgilendirirseniz çok sevnirim. Acaba başka bir doktara daha sorsammı karar veremedim ben.bilmiyorumkismile

canım biraz beklersen ben eşimi arayıp sorabilirim eşim eczacı belki bilir.

ya şimdi kızmakta haksız myım?
hamilesin kuzum sen hamileeeeeee:mymeka:

hoş bulduk canım sen nasılsın
benim ayak yüz davul gibi oldu bir de pazara gittim geldim eve girmeden bu gece yattıgım yeri begencemmm :)

alsanaalsanasmile

kızım kıpır kıpır leylacım keyif yapıyor içerde :)))
aman anası kılıklı o da,gezdikçe kuduruyor

canım geçmiş olsun,doktorun seni de bebeğini de riske sokacak bi ilaç vermez için rahat olsun..
ne diyorsa yaparsan herşey yoluna girer inşallah..

yeni gelen hamişler hoşgeldiniz.. ben yeni oluşan çatlaklara nasıl müdahale yapılır diye araştırma yapıyorum. pembe-mor olanlar için. bilginiz varsa yazın nolur. berbat görünüyo(

caanımmm çok sevinirim.İçim içimi kemiriyor.

canım şimdi konustum doktor kontrolunde kullanıyorsa sakıncası yok ama doktorda zaten mecbur kalmadıkca vermez kullansın o yüzden diyor.. Bir kaç hamileye daha satmıs o ilactan izotonik serumla bir damardan verilir dedi senin de bebişinin de kanını yükseltirmiş. Doktor kontrolunde oldugu sürece korkmasın dedi. Ayrıca Allahın izniyle bebişin doğdugunda en kötü ihtimal demir fazlalıgı cıkabilirmiş düşük ihtimal
biliyorsun o da kötü bir şey değil dedi..

canım geçmiş olsun,doktorun seni de bebeğini de riske sokacak bi ilaç vermez için rahat olsun..
ne diyorsa yaparsan herşey yoluna girer inşallah..[/QUOTE]

Haklısın canım ama işte olumsuz yorumlar okuyunca nette tedirgin oluyor insan. Annelik duygusu sanırım:kedi:

yeni gelen hamişler hoşgeldiniz.. ben yeni oluşan çatlaklara nasıl müdahale yapılır diye araştırma yapıyorum. pembe-mor olanlar için. bilginiz varsa yazın nolur. berbat görünüyo(

canımcım ben kaç gundur neyle ugrasıyorum saf kakao yağııııııııııııııı içine Evitamini tek care buuuuuuuuuu

Sağolasın canım sorduğun için.a.s. Hamilelik zor geliyor bana hayırlısıyla sağlıklı bir alsak kucağımıza. SAnki benim üstümden bir yük kalkcak gibi olcak.Hayırlısıyla vaktinde inşallah ...

en son koca göbeğimi cekip koyucam buraya hiiiiiçççççççççççç catlagım yok biraz baslar ggibi oldu gecen hafta azcık damarlarım cıktı hemen kakao yagının içine e vitamini ve zeytin yağı sürdüm şimdi hiiiiiiiççççççççççç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…