2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inan benimde içim içimi yiyor Allahın yardımıyla hiç bir şeyden korkma ben az kalsın aldırıyordum bebişimi üzüle üzüle

kızamıkçık aşısı oldum arkasından 3 ay hamile kalmamak lazımmıs ben o ay hamile kaldım cogu doktor aldır hemen dedi..

neler yasadım hala da korkularım var Allahım korusun

doktorum cok iyi o kadar destek olup moral verdi ki anlatamam şuan herseyımın mukemmel gidiyor şükür

ama sana tavsiyem bende kansızlık vardı ilk 6 ay hergün pancar pekmezi ve bol su içtim düzeldi gerçi artık sana ilaç verilmiş en iyisi ilacını kullan

canım korkuyorum gerci sana bir sey tavsiye etmeye.. bende işe yarayan sende yaramıyor galiba :)))

içine ampul vitamın e kırıyorsun bir de zeytin yağı

Öyle yapıcam sanırım Artık Allah'a emanet olayım.:Saruboceq:

Bide bu çatlaklar için geçen fındık yağını duymuştum ama ne kadar faydalı bilmiyorum. Ben zeytin yağının çok faydasını gördüm açıkçası.Sadece sürmeyi unuttuğum yerlerim çatladı.

keşke ffaydam olsa.. bulamazsan haber verirsin bana..
canım bu kadarı 6 tl ve baya gidiyor ama kullanımı zor her gun ısıtıyorsun sıcak suyun içinde yoksa hemen katılasıyor.

istersen göbüşüde cekip yollayayım :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar meraba nasılsınız çoktandır yokum malüm evim tadilatta ve üstüne üstün bende hastalandım benim cildimde birtakım problemler çıktı 1 haftadır doktorlardayım gebeliğe bağlı zehirlenme ortaya çıktı çıkış şekli göbek çevresinde kaşıntıyla beraber kabarcıklar ve vucuduma yayıldı kaşınmktan ağlıyorum dün gece haseki hastanesine acile kaldırıldım drlar çok ilgilendi hastalığımın adı pubmuş bir iğne yaptılar biraz rahatladım kremler vede haplarda verildi onlarıda kullanırsam inşallah biraz daha rahatlarım zaten doğuma yakın son 3 ayda ortaya çıkan bu durum doğumdan sonra kayboluyormuş ama çıldırmak üzereyim kaşıntı ve kabarıklardan çok kötü yaa allah kimseye vermesin mafoldumben

çok geçmiş olsun zormuş.. Peki nedeni varmıymış bu durumun ortaya çıkmasında..

bende de bazen alerji oluyor ufacık orayı bile kasımaktan cıldırıyorum ki senin durumun daha zor allah yardım etsin..

gebelikten sonra geçiyormus sabret artık bebişin için =):CüvCüv:

göbüş mü cokacimcoook
2 ay gitse yete şimdilik. sağol canım bulamazsam sana saracam yine. napıyım. peki karışım oranları nedir. bi de neden hala gruba katılmadın?

rimalila çok geçmiş olsun canım. doktoruna güven seni de bebeği de tehlikeye atmaz.

göbüş mü cokacimcoook
2 ay gitse yete şimdilik. sağol canım bulamazsam sana saracam yine. napıyım. peki karışım oranları nedir. bi de neden hala gruba katılmadın?

canım gruba katıldım da onayı gelmedi bekliyorum

oranları sorarsan o kadar kakao yağına (bu kaç gram diye sormak aklıma gelmedi sen söyleyinceye kadar :) 2 ampul e vitamini yarından biraz fazla çay bardagı z.yağı koydum ben ki tahminimce köşeden döndüm yanlardan çatlamaya başlamıstı şükür geçti.

ah canım sana da geçmiş olsun. topiğimize nazar değmesin diye dua ediyorum

Kizlar,Kazen abiye sordum,Sonsuzhayal niki kendi istegiyle kapatdirmis dedi uyeligini.bilmiyorumkismile

aaaaaaaaaaaa neden ki hayret bize de birşey söylemedi hayırdır inşallah..

bu arada kazen erkekmiydi :)))

ben bir defa hanfendi die yazmıstımmmmmmmm

canım hayatım laboratuvarlarda geçdi gramı gramına :roflol: olacak illa. ahret soruları bunlar

Kizlar,Kazen abiye sordum,Sonsuzhayal niki kendi istegiyle kapatdirmis dedi uyeligini.bilmiyorumkismile

en son yemeğe gidiyorum demişti sanırım. yanlışım varsa biri düzeltsin. neden böyle bişey yapsın ki. çok şaşırdım. yanlışlıkla iptal ettirmiş olabilir mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…