en son yemeğe gidiyorum demişti sanırım. yanlışım varsa biri düzeltsin. neden böyle bişey yapsın ki. çok şaşırdım. yanlışlıkla iptal ettirmiş olabilir mi canım?
hayır ciddiyim bendeki de saflık sor demi kaç defa gittim aldım bunu veriyonda kilosu ne kadar vs diye
:roflol:
kızlar meraba nasılsınız çoktandır yokum malüm evim tadilatta ve üstüne üstün bende hastalandım benim cildimde birtakım problemler çıktı 1 haftadır doktorlardayım gebeliğe bağlı zehirlenme ortaya çıktı çıkış şekli göbek çevresinde kaşıntıyla beraber kabarcıklar ve vucuduma yayıldı kaşınmktan ağlıyorum dün gece haseki hastanesine acile kaldırıldım drlar çok ilgilendi hastalığımın adı pubmuş bir iğne yaptılar biraz rahatladım kremler vede haplarda verildi onlarıda kullanırsam inşallah biraz daha rahatlarım zaten doğuma yakın son 3 ayda ortaya çıkan bu durum doğumdan sonra kayboluyormuş ama çıldırmak üzereyim kaşıntı ve kabarıklardan çok kötü yaa allah kimseye vermesin mafoldumben
selam kızlar nasılsınız bugun bana sebamedden ürünler geldi.kocaman bir makyaj cantasının içinde tam 22 parca ürün yollamıslar.sabun sampuan bebe losyonu pişik kremi hepsinden 4 _5 tane koymuslar kesinlikle isteyin kızlar.bir de kargo ile gelmiyor.tıbbı satıs mümessili getiriyor.1 hafta önce falan kadınlar kulubunde okuyupta istemiştim.hemen geldi. bilginize
aklıma geldi de..
eşiyle ilgili bir problem yasamıs olmasın kimi erkek eşinin nette dolaşmasını sevmez.
canım slm.. öyle bi bomba attın ki şimdi. 50 tane soru sorarız biz :) istediğin sitenin linkini atabilir misin?
aaaaaaaaaaaa neden ki hayret bize de birşey söylemedi hayırdır inşallah..
bu arada kazen erkekmiydi :)))
ben bir defa hanfendi die yazmıstımmmmmmmm
en son yemeğe gidiyorum demişti sanırım. yanlışım varsa biri düzeltsin. neden böyle bişey yapsın ki. çok şaşırdım. yanlışlıkla iptal ettirmiş olabilir mi canım?
http://www.sebamedturkey.com/iletisim.aspx adres bu canım.mesaj yerine su kadar hamileyim.bebek ürünlerinizi denemek istiyorum.numunelerinizden talep ediyorum derseniz yolluyorlar. ama görmeliydin ben kargocu beklerken takım elbiseli bir adam kapıda belirdi.baska bir isteğiniz olursa bu da kartım dedi ve kartını da verdi..valla takdir ettim sebamedi
kizlar bugun dogum yapacagim hstaneye gittim,gezdim,odalari filan,heryer cok temiz,cok begendim.
hatta bebisleri tuttuklari odalara filan baktim,herseyleri var.bazi hastanelerde kuvez filan bulunamiyor malesef ama kuvezler filan hersey var.Kuveze girmesini Allah kmseye gostermesin ama yine de baktim.
doktor gezdirdi beni,cocuk doktoruyla,anastezi uzmaniyla,hemsirelerle hepsiyle tanistirdi beni.cok guleruzluler,cok hosuma gitti,adeta rahatladim biraz...
ben geldim güzel haberlerle :)
selam kızlar nasılsınız bugun bana sebamedden ürünler geldi.kocaman bir makyaj cantasının içinde tam 22 parca ürün yollamıslar.sabun sampuan bebe losyonu pişik kremi hepsinden 4 _5 tane koymuslar kesinlikle isteyin kızlar.bir de kargo ile gelmiyor.tıbbı satıs mümessili getiriyor.1 hafta önce falan kadınlar kulubunde okuyupta istemiştim.hemen geldi. bilginize
doktorum baktı. oğluşu inceledi. suyum normal. açılmam yok. suyum çok fazlaymış fazlayı atmışım. ay göz göre göre beni doğuma alıyolardı dün:umursamaz: doktorum takibe aldı beni
valla kız. neyse doktorum yine e herşey çok normaliş gibi rahat değil. 3 hafta daha dursun bana yeter dedihaftalık kontrollerime başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?