2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en son yemeğe gidiyorum demişti sanırım. yanlışım varsa biri düzeltsin. neden böyle bişey yapsın ki. çok şaşırdım. yanlışlıkla iptal ettirmiş olabilir mi canım?

aklıma geldi de..
eşiyle ilgili bir problem yasamıs olmasın kimi erkek eşinin nette dolaşmasını sevmez.

selam kızlar nasılsınız bugun bana sebamedden ürünler geldi.kocaman bir makyaj cantasının içinde tam 22 parca ürün yollamıslar.sabun sampuan bebe losyonu pişik kremi hepsinden 4 _5 tane koymuslar kesinlikle isteyin kızlar.bir de kargo ile gelmiyor.tıbbı satıs mümessili getiriyor.1 hafta önce falan kadınlar kulubunde okuyupta istemiştim.hemen geldi. bilginize

Çook geçmiş olsun canım. Sakın stres yapma kendine.Perçinlemesin hastalık.Doğumdan sonra geçicekmiş ya inşallah çoğu gitti azı kaldı.

canım slm.. öyle bi bomba attın ki şimdi. 50 tane soru sorarız biz :) istediğin sitenin linkini atabilir misin?

canım slm.. öyle bi bomba attın ki şimdi. 50 tane soru sorarız biz :) istediğin sitenin linkini atabilir misin?

http://www.sebamedturkey.com/iletisim.aspx adres bu canım.mesaj yerine su kadar hamileyim.bebek ürünlerinizi denemek istiyorum.numunelerinizden talep ediyorum derseniz yolluyorlar. ama görmeliydin ben kargocu beklerken takım elbiseli bir adam kapıda belirdi.baska bir isteğiniz olursa bu da kartım dedi ve kartını da verdi..valla takdir ettim sebamedi

aaaaaaaaaaaa neden ki hayret bize de birşey söylemedi hayırdır inşallah..

bu arada kazen erkekmiydi :)))

ben bir defa hanfendi die yazmıstımmmmmmmm

evet canm erkek...ay cok guldum kaydirigubbakcemile3
en son yemeğe gidiyorum demişti sanırım. yanlışım varsa biri düzeltsin. neden böyle bişey yapsın ki. çok şaşırdım. yanlışlıkla iptal ettirmiş olabilir mi canım?

yanlislikla olamaz canim,zaten o istemezse kimse bir yanlisi olmadan onun uyeligini iptal etmez.

kizlar bugun dogum yapacagim hstaneye gittim,gezdim,odalari filan,heryer cok temiz,cok begendim.
hatta bebisleri tuttuklari odalara filan baktim,herseyleri var.bazi hastanelerde kuvez filan bulunamiyor malesef ama kuvezler filan hersey var.Kuveze girmesini Allah kmseye gostermesin ama yine de baktim.
doktor gezdirdi beni,cocuk doktoruyla,anastezi uzmaniyla,hemsirelerle hepsiyle tanistirdi beni.cok guleruzluler,cok hosuma gitti,adeta rahatladim biraz...

sağol canım gönderdim gitti. maraşa göndereceklerini sanmıyorum ama bakalım :))

canım içine sinmesi ne güzel olmuş. için bi tuhaf olmuş, heycanlanmışsındır kesin. böyle olumlu şeyler motive eder seni

canlarım ben çıkıyorum. biraz duş alıp pembiş çatlaklarıma ağlıycam. çok huzursuz etti beni

doktorum baktı. oğluşu inceledi. suyum normal. açılmam yok. suyum çok fazlaymış fazlayı atmışım. ay göz göre göre beni doğuma alıyolardı dün:umursamaz: doktorum takibe aldı beni

Bende msj attım.kaydirigubbakcemile5 Msj kısmına eşimin iş adresini yazdım ama. Bakalım gelcekmi.

doktorum baktı. oğluşu inceledi. suyum normal. açılmam yok. suyum çok fazlaymış fazlayı atmışım. ay göz göre göre beni doğuma alıyolardı dün:umursamaz: doktorum takibe aldı beni

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delimi ne bunlar risk almışlar resmenalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ohhhhhhhhh iyi bari sende evet deseymişin oğluşun doğcaknış yani aaaaaaaaaa şunlara bakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

valla kız. neyse doktorum yine e herşey çok normaliş gibi rahat değil. 3 hafta daha dursun bana yeter dedi haftalık kontrollerime başlıyoruz

valla kız. neyse doktorum yine e herşey çok normaliş gibi rahat değil. 3 hafta daha dursun bana yeter dedi haftalık kontrollerime başlıyoruz

şimdilik allaha emanetsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…