2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kız. neyse doktorum yine e herşey çok normaliş gibi rahat değil. 3 hafta daha dursun bana yeter dedi haftalık kontrollerime başlıyoruz

peki doğum nerde olcak kesin olarakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

şimdilik allaha emanetsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim sen sabah çok destek oldun bana zaten:asigim: hepiniz destek oldunuz kızlar sağolun.allahtan suyum fazlaymış işte. o yüzden suyum az kalmamış su miktarı normal dedi doktorum hemen bi kaç tahlil yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi:1hug:

peki doğum nerde olcak kesin olarakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

doktorumla konuştuk bu konuda. ben şimdi kesinlikle doktorumdan vazgeçmeyecem vazgeçiyorum doktor değiştirmekten. çünkü bu gün bana yine çatı muaynesi falan yaptı bilmiyorumkismile benim doktorum nazik huyumu biliyo ona göre canımı hiç acıtmadı bile.
kendisi medical park ta doğu yaptırıyomuş orayı sorduruccak bi fiyat alıcak. zaten senin yerini falan ben ayarlayacam sen hiç karışma dedi doktorum bana. bi de ev telefonu numarasını verdi bişey olursa ara dedi. öyle oldu yani

ohhh iyi bu güzel nerdeyse hastahaneye taşıncaktınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ohhh iyi bu güzel nerdeyse hastahaneye taşıncaktınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

valla kız ama çok korktum doğum çantamı en kısa zamanda tamamlıyorum. panik oluyo insan

şimdi gidiyorum gece de hiç uyumadım ya güzelce bi banyo yapıp hanımın çiftliği izlerken sızmayı planlıyorum :)
öpüyoruuuuummmm :asigim:

Oyy canim ya cok sevindim inan sabahtir aklim sendeydi.SIrf senden haber almak icin gelim bi bakim dedimki guzel haberini okudum hemen.
Kesinlikle doktorunu degistirme canim doktorundan en iyi kimse anlayamaz seni.
Benim doktorum ilk oglumdaki doktorum hala.
Hadi dinlen canim sende kimbilir neler getirdin aklinaa öpüyorumm opuyorumnanaktan

slm kızlarr ölüyom kasık ağrısından bu idrar yı-olu iltahabı beni öldürcek vallahhii arada sancıyo karnım ağrıyoo kocam görevde off çatlıcam hırsımdan ağlak geliyo resmen bunaldım bi an önce doğurmak istiyommm hayırlısıylaa

doktorum baktı. oğluşu inceledi. suyum normal. açılmam yok. suyum çok fazlaymış fazlayı atmışım. ay göz göre göre beni doğuma alıyolardı dün:umursamaz: doktorum takibe aldı beni

Hayy allahim ya su dogum isi ne garip kiminin suyu az gelir kimininkide fazlaa kaydirigubbakcemile3
Aman canim ya neyse iyi haberleri aldikya insallah bidaha sorun yasamassin hicc :Saruboceq:

Slm canim hosgeldin ...
Peki doktorun bu agri sancilar icin bisey vermedimi canim ya.
Gercekten son haftalar cok zor geciyo biran önce bebislerimizi kucagimiza alsakta bitse su agrilar sancilarrbilmiyorumkismile
Benimde 2 gundur sislik oldu elim ayagim hele ayaklarimm sizliyo resmennboshayallersmile

bi iltahap içiçn ilaç verdi bide fitil verdi rahme yerleştirilecek ben korktum dün koymadom buğün koyacam heralde dayanamıyom inşallah bi zararı olmaz

bi iltahap içiçn ilaç verdi bide fitil verdi rahme yerleştirilecek ben korktum dün koymadom buğün koyacam heralde dayanamıyom inşallah bi zararı olmaz

Fitil gercekten iltihapi sokturuyo ama hamilelikte sakincasi olurmu bilmiyorum hic bilmiyorumkismile
Ama doktorun yazdiysa o hamileye zararli bisey vermez canim boshayallersmile
Bendede cok akinti oluyo özellikle surekli ayakta kaldigim zaman cok oluyo doktorum hep bakiyo suyumaa ama bisey demedi hic :sinifsinif:

Esraaa gördüm seni hosgeldin dunurcumm a.s.

akıntı normal ama kasık sancısı mahfediyo az yürüsem başlıyo sancı hayırlısı az kaldıı ama hayırlısı bizde yorulduk artık

Alatariell çok şükür güzel haberlerini duyduk,sedef müjdelemişti ama senden duyunca rahatladım:)
herşey yolunda gitisn aman,akşamki salaklara kalsa doğuma alacaklardı seni,allah korumuş canım..

yesica ve black o saf kakao yağını kullandım ben de,benim aktarda kilosu 50 lira,
100gr saf kakao yağına bi şişe susam bi şişe kayısı yağı karışımı yapmıştı aktar..
ama kakao yağı saf olduğu için ısıtıp sürmek zor geldi,kışın kalorifer üzerinde iyiydi ama şimdi donuyor..
krem gibi sürmek zor geldiğinden normal kakao yağıyla aynı karışımı yaptım,chiccco bebe yağına karıştırdım,onu sürüyorum..

akıntı normal ama kasık sancısı mahfediyo az yürüsem başlıyo sancı hayırlısı az kaldıı ama hayırlısı bizde yorulduk artık

Evet canim kasik sancisi gercekten zor.
Demekki kizin asagida iyice bu kadar agri yaptigina göre dogum kanalina girmis bile kizin

Oglusumu yatirip hanimin citfligine bakicam kislar şakkıdı
Dizi Bitsin gelirim yine opuyorumnanaktan

Iyi diyim iyi olsun be esram.Dunden beri ayaklarim sizliyo sanirim sislikler basliyo yavas yavas bilmiyorumkismileMide yanmamda gecmedi daha gunleri ih mihh derken bitirip gidiyoz iste kaydirigubbakcemile3
Sen nasilsin kizim zeynebim nasill :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
alatarielin güzel haberi yüzümü güldüren tek haber kızlar bugün. o da çok güzel bi haber olduğundan diğer kötü haberleri siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…