valla kız. neyse doktorum yine e herşey çok normaliş gibi rahat değil. 3 hafta daha dursun bana yeter dedihaftalık kontrollerime başlıyoruz
şimdilik allaha emanetsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki doğum nerde olcak kesin olarakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim sen sabah çok destek oldun bana zaten:asigim: hepiniz destek oldunuz kızlar sağolun.allahtan suyum fazlaymış işte. o yüzden suyum az kalmamış su miktarı normal dedi doktorum hemen bi kaç tahlil yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi:1hug:
ohhh iyi bu güzel nerdeyse hastahaneye taşıncaktınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim sen sabah çok destek oldun bana zaten:asigim: hepiniz destek oldunuz kızlar sağolun.allahtan suyum fazlaymış işte. o yüzden suyum az kalmamış su miktarı normal dedi doktorum hemen bi kaç tahlil yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi:1hug:
doktorum baktı. oğluşu inceledi. suyum normal. açılmam yok. suyum çok fazlaymış fazlayı atmışım. ay göz göre göre beni doğuma alıyolardı dün:umursamaz: doktorum takibe aldı beni
slm kızlarr ölüyom kasık ağrısından bu idrar yı-olu iltahabı beni öldürcek vallahhii arada sancıyo karnım ağrıyoo kocam görevde off çatlıcam hırsımdan ağlak geliyo resmen bunaldım bi an önce doğurmak istiyommm hayırlısıylaa
Slm canim hosgeldin ...
Peki doktorun bu agri sancilar icin bisey vermedimi canim ya.
Gercekten son haftalar cok zor geciyo biran önce bebislerimizi kucagimiza alsakta bitse su agrilar sancilarrbilmiyorumkismile
Benimde 2 gundur sislik oldu elim ayagim hele ayaklarimm sizliyo resmennboshayallersmile
bi iltahap içiçn ilaç verdi bide fitil verdi rahme yerleştirilecek ben korktum dün koymadom buğün koyacam heralde dayanamıyom inşallah bi zararı olmaz
Kizlar,Kazen abiye sordum,Sonsuzhayal niki kendi istegiyle kapatdirmis dedi uyeligini.bilmiyorumkismile
akıntı normal ama kasık sancısı mahfediyo az yürüsem başlıyo sancı hayırlısı az kaldıı ama hayırlısı bizde yorulduk artık
canımmmmm olumunekankayizsmile
naberr?
bu sonsuzla ilgili son yazım olacak çünkü kendimi kek gibi hissettim,biz cidden merak edelim, onun yaptığına baklmaz:
çok ayıp eğer biz onu merak edip herkese sorarken o habersiz çekip gitmişse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?