kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya
hoşbulduk canım dün çok güzel bir gece geçirdik saat 9 da eşimle yemeğe çıktık şeytan dürttü :)) 12 ye kadar keyif yaptık ama ben hala yorgunum
sen nasılsın birde aklıma takıldı sen kan iğnesini niye yaptırıyorsun yada sulandırıcımı bu öyle ise puhtılaşma sorununmu var ben suyun az diye sadece diye biliyorddum
kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya
esraaaaaaaaaa napıyon bebeeeğeem:icecream::icecream:
oh çok iyi yapmışsınız,çok iyi gelmiştir eminim..dinlen bugun ama:)
iğneye gelince,doktorum acaba plesenta kanlanmasında bi sorun mu var diye verdi,kanı sulandıralım belki faydası olur dedi,tabi söylediklerini tam hatırlamıyorum ama ne derse yapıyorum:))))) suyum artsın diye her yolu deniyoruz,allahım yüzümüze baksın inşallah..
amanın bizim askı işi tam macera,eşim ebebekten almış geçen h.sonu,6lı set halinde ve paketi 4.90..
sonra geçen gün markette gördük 6lı paket 1 lira:)))))))
nasıl gıcık oldu,3 paket almış 15liraya,marketten aldık 3 liraya:)) marketlere bak,canım bebek mağazasından alma yeter:)
ne işe yarıyormuş canım bu yuymurtanında herşeyi faydalı ama be hiç sevmem çok nadir yerim oda iyice haşlanmış ve bol baharatlı zaten anası tavuktanda hamileyken nefret ettim
esraaaaaaaaaa napıyon bebeeeğeem:icecream::icecream:
ne işe yarıyormuş canım bu yuymurtanında herşeyi faydalı ama be hiç sevmem çok nadir yerim oda iyice haşlanmış ve bol baharatlı zaten anası tavuktanda hamileyken nefret ettim
oh çok iyi yapmışsınız,çok iyi gelmiştir eminim..dinlen bugun ama:)
iğneye gelince,doktorum acaba plesenta kanlanmasında bi sorun mu var diye verdi,kanı sulandıralım belki faydası olur dedi,tabi söylediklerini tam hatırlamıyorum ama ne derse yapıyorum:))))) suyum artsın diye her yolu deniyoruz,allahım yüzümüze baksın inşallah..
amanın bizim askı işi tam macera,eşim ebebekten almış geçen h.sonu,6lı set halinde ve paketi 4.90..
sonra geçen gün markette gördük 6lı paket 1 lira:)))))))
nasıl gıcık oldu,3 paket almış 15liraya,marketten aldık 3 liraya:)) marketlere bak,canım bebek mağazasından alma yeter:)
olumunekankayizsmile kahvaltı yaptım mayıştım kaldım,benim kız da tünel kazıyor içerde,kaçak çıkış yapacak :)))))))))) sen napıyonn,mavişim uyandı mı? hayır senin süpürge saatin geldi de ondan soruyorum:roflol::roflol::roflol:
bende almak isitoyurm gardolabında kıyafetlerini asmak için yer yapmışlar
kıymetli elbiselerimizi asarız
bugün evdeyim canım iyi oldu ama kafam dağııldı
kontrolün ne zaman belki iğnelerin faydası olmuştur suyun artmıştır yada dahada azalmamıştır
allahım inşallah olmuştur:Saruboceq:
pzt kontrolüm,heyecanla bekliyoruz..
zaten doktor almazsa bu kız karnımı yırtıp çıkacak:))[/Qhakkında herşeyin hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tabi en yükseğe asmak lazım:)) kadar para gidiyop. ay bizin dolabın kapağı kırık umursamıyoz. herşey onunla için :)
sabah erken kalktım uykulu uykulu iş yapmayım dedim kahvaltıyı yaptık sonra başağı uyuttum maaşallah oda bu saatte uyandı birazdan kalkıcam kız yerde minikde olsa bişey görsem tik oluyom yaaa hemen makine açıyom valla halalarıma çekmişim halam çatıdaki kiremitleri bile temizliyodu allahtan çekmekatda balkona düştü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten doktor almazsa bu kız karnımı yırtıp çıkacak:))
zaten doktor almazsa bu kız karnımı yırtıp çıkacak:))[/Qhakkında herşeyin hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insan artık sadece bebeğini düşünüyor değilmi :) alalh para versin bizde onlara harcayalım bol bol
amin canım..hepimizin kuzuları sağlıcakla ve hayırlısıyla gelsin inşallah..
dediğiniz giibi insan sadece onları düşünüyor..eşime aa bak indirim diyip bi mağazayı gösteriyorum,yok ben bişi istemem varsa bebek bölümüne bakalım diyor,içim gidiyor,anne baba olmak insanı ne kadar değiştiriyor..
canım ben ilk önce hello baby den her zamanki gibi kokoşlarından aldım 6 lı mı 8 li mi ne
tabi yetmedi..
sonra japon pazarında gördüm küçücük askılar 12 tanesi 3 tl ye gittim aldım 24 tane anca yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?