2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya

canım ben ilk önce hello baby den her zamanki gibi kokoşlarından aldım 6 lı mı 8 li mi ne

tabi yetmedi..

sonra japon pazarında gördüm küçücük askılar 12 tanesi 3 tl ye gittim aldım 24 tane anca yetti bana

askı bi milyoncuda vardır ama çabuk kırılır diye düşünüyom:uhm::uhm:

oh çok iyi yapmışsınız,çok iyi gelmiştir eminim..dinlen bugun ama:)

iğneye gelince,doktorum acaba plesenta kanlanmasında bi sorun mu var diye verdi,kanı sulandıralım belki faydası olur dedi,tabi söylediklerini tam hatırlamıyorum ama ne derse yapıyorum:))))) suyum artsın diye her yolu deniyoruz,allahım yüzümüze baksın inşallah..

kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya

amanın bizim askı işi tam macera,eşim ebebekten almış geçen h.sonu,6lı set halinde ve paketi 4.90..
sonra geçen gün markette gördük 6lı paket 1 lira:)))))))
nasıl gıcık oldu,3 paket almış 15liraya,marketten aldık 3 liraya:)) marketlere bak,canım bebek mağazasından alma yeter:)

hahaha aynısı bizim basımıza geldi canım

ne işe yarıyormuş canım bu yuymurtanında herşeyi faydalı ama be hiç sevmem çok nadir yerim oda iyice haşlanmış ve bol baharatlı zaten anası tavuktanda hamileyken nefret ettim

ay bende tüm sevdiklerimden tiksindim Allah affetsin

esraaaaaaaaaa napıyon bebeeeğeem:icecream::icecream:

olumunekankayizsmile kahvaltı yaptım mayıştım kaldım,benim kız da tünel kazıyor içerde,kaçak çıkış yapacak :)))))))))) sen napıyonn,mavişim uyandı mı? hayır senin süpürge saatin geldi de ondan soruyorum:roflol::roflol::roflol:

ne işe yarıyormuş canım bu yuymurtanında herşeyi faydalı ama be hiç sevmem çok nadir yerim oda iyice haşlanmış ve bol baharatlı zaten anası tavuktanda hamileyken nefret ettim

bende ilk defa duydum ama uygulamadım hani ç.makinesine attığımız delikli çorap torbası varya içine koyup beyazlarla birlikte atınca bembeyaz yapımyomuş denemeye çalışcam bakalım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugün evdeyim canım iyi oldu ama kafam dağııldı

kontrolün ne zaman belki iğnelerin faydası olmuştur suyun artmıştır yada dahada azalmamıştır

sabah erken kalktım uykulu uykulu iş yapmayım dedim kahvaltıyı yaptık sonra başağı uyuttum maaşallah oda bu saatte uyandı birazdan kalkıcam kız yerde minikde olsa bişey görsem tik oluyom yaaa hemen makine açıyom valla halalarıma çekmişim halam çatıdaki kiremitleri bile temizliyodu allahtan çekmekatda balkona düştü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün evdeyim canım iyi oldu ama kafam dağııldı

kontrolün ne zaman belki iğnelerin faydası olmuştur suyun artmıştır yada dahada azalmamıştır

allahım inşallah olmuştur:Saruboceq:
pzt kontrolüm,heyecanla bekliyoruz..
zaten doktor almazsa bu kız karnımı yırtıp çıkacak:))

kııııızlar ben kalkıyom sonra gelirim lakk diye misafir falan gelir sadece evi süpürcembayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allahtan halana çekmemişsin:)))
kız kiremit temizlenir mi yaa:))

ucuzmuş ben de bulsam alacam. olmazsa netten sipariş veriyim. tabi nerden bulacaksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…