2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynısı mı peki.? çok ucuzmuş ya:)

çıkar canavar suları bile bitirdi :))

benimde pazratesi kontolm var yavaş yavaş sona geldik

pazartesi güzel haber günü olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bakalım seninki neler yapıyor,göreceksin ne güzell:)
zaman geçmeyecek gibiydi ama geçti gitti valla..şaka maka çok az kaldı:))

pazartesi güzel haber günü olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bakalım seninki neler yapıyor,göreceksin ne güzell:)
zaman geçmeyecek gibiydi ama geçti gitti valla..şaka maka çok az kaldı:))

valla çıktı çıkacak derken sona geldik kesin elini yüzüne atmış oturuyordur enim oğlum bilgin daha doğmadan düşünmeye başladı :))) neyi icat etsem diye

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allahtan halana çekmemişsin:)))
kız kiremit temizlenir mi yaa:))

malesef çekmiş yanlarım var kız taaaa 7. katta oturuyo kadın acaib titiz olsun öyle daha iyi ben aklıma eserse gece bile yapıyom bi işe girişeyim devamı geliyo onuda yapayım bunuda yapayım o yüzden eşim senin işin hiç bitmez diyo hadi ben kaçıyom sonra gelirim

aynısı mı peki.? çok ucuzmuş ya:)

tabi birebir aynısı değil ama aynı işi görecek kıvamda:)
ebebekten alınanlar sedefli parlak,marketten olanlar mat adi plastik işte:)))
heryerde olmuyor bu meret,denk gelecek ya da bi bebek mağazası kazığı yenecek:)))
çarşıya çıkınca plastik satan yerlere bakabilirsin aslında,hani bidon-kova-leğen falan satan dükkanlarda olabilir..

valla çıktı çıkacak derken sona geldik kesin elini yüzüne atmış oturuyordur enim oğlum bilgin daha doğmadan düşünmeye başladı :))) neyi icat etsem diye

maşallah,bilgin olsun inşallah..
benimki de nasıl yaramazlık yapsam diye plan yapıyordur eminim:))))

hay aklınla bin yaşa yarın gideyim şu bohacı dükkanlarına:)) ben de marketlerde buşlama diye üzülmüştüm. vardır o plastikçilerde

ben bu aralr her gece kendimi doğururken görüyorum öyle bir yerlerimde ağrı sancı yok tualete gidiyormuşum bir bakıyorum kan afedersiniz hasta olmuş gibiyim bir panik halindeyim sormayın dün dr un telini bir çeviremedimki rüyamda adama haber veriyiym

ya kızalr böyle doğum yapan varmı nişan değilde böyle adet kanı gibi bir anda damla damla gelen sanki ben öyle doğuracam

hay aklınla bin yaşa yarın gideyim şu bohacı dükkanlarına:)) ben de marketlerde buşlama diye üzülmüştüm. vardır o plastikçilerde
opuyorumnanaktan

canım şunu unutma lütfen,doğum hakkındaki fikrin ne ise doğumun da öyle olur..
o yüzden hep kolay ve sağlıklı bir doğum hayal et..
rüya görmen normal çünkü anlaşılan epey kuruyorsun kafanda,rüyalarında da bilinç altında yatanlar çıkıyor ortaya..
herşey çok kolay ve güzel olacak allahın izniyle,iyi düşün lütfen..

hergün bugünmü doğaracam acaba diye aklımda inan ama artık eskisi gibi korkmuyorum bebeğimin yaşama şansı çok arttı inşalah bişey olmaz bakalım minik kuşum ne zaman gelecek süpriz yapacak bize

ayyyyyyyyyy kızlar evi süpürürken başağı görcektiniz süpürgeyi çalıştırdım emekleyerek nasıl kaçıyo allahım çok komikti yarış arabası gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oy kurban olsunlar ona eşeşk korktu demekki sesten :)))

hergün bugünmü doğaracam acaba diye aklımda inan ama artık eskisi gibi korkmuyorum bebeğimin yaşama şansı çok arttı inşalah bişey olmaz bakalım minik kuşum ne zaman gelecek süpriz yapacak bize

evet artık kritik zamanları geçtik,içini ferah tut..
dün bizim doktorumuzun topiğinde bir arkadaş yazmış,33haftalık ikizleri doğmuş ve küvöze ihtyaçları bile olmamış maşallah..ki ikiz olunca daha zayıf oluyorlar,düşün 33 haftada hem de..
yani bizim kuzular kocaman oldular onlara göre
hep olumlu düşün annesi,o yaşam enerjisini senden alıyor çünkü:)

:roflol::roflol::roflol:
ayy sedefff yerim ben onuuuuu,allah aşkına benim için mıncıkla,ısır kollarından tombiş tombiş:))

ayyyyyyy canım hala gülüyom bi koşuyo desem yalan olmaz o nasıl emekleyerek kaçmak yaaaaaaaaa öldüm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…