evet artık kritik zamanları geçtik,içini ferah tut..
dün bizim doktorumuzun topiğinde bir arkadaş yazmış,33haftalık ikizleri doğmuş ve küvöze ihtyaçları bile olmamış maşallah..ki ikiz olunca daha zayıf oluyorlar,düşün 33 haftada hem de..
yani bizim kuzular kocaman oldular onlara göre
hep olumlu düşün annesi,o yaşam enerjisini senden alıyor çünkü:)
:roflol::roflol::roflol:
ayy sedefff yerim ben onuuuuu,allah aşkına benim için mıncıkla,ısır kollarından tombiş tombiş:))
oy kurban olsunlar ona eşeşk korktu demekki sesten :)))
Slm canlarimm...
Kimsecikler yok ama ben butun gece neler yasadim anlatim.
Gece 2 gibi yattim uyudum.Sabah 5 te oglum uyandi onu yatirim diye ugrasirken birden bi agri basladiki tarif edilemez.Sonrada mide bulantisi habire ögürüyorum bos bos midemde biseyde yok kusamiyorum sadece ögürtü var iste.
Bir yandan karin agrisi bi yandan mide bulantisi ne yapicami sasirdim .Tabi bu arada mertte ayakta uyanik.Esimde gece isten yorgun geldigi icin cok derin uyuyo adamcaz yatali 1 saat anca olmustu zaten.Neyse sonra dayanamadim uyandirdim onu.Uyandi ama yapicak bisey yok elinden gelen bisey yok.Neyse mide bulantimi bastirsin diye esim cayla 1 dilim ekmek yapti bana zorlada olsa yedim onu az rahatladi midem.
Bu aarada saat oldu 7 ve biz hala ayaktayiz.Sonra esim merti yatirdi bende yatgima uzandim ama hala agrim var.Saga sola dönerken kacta nasi uyudugumu bilmiyorum bile.
Ve sonuc 12 bucukta hic bi agrim sizim olmadan uyandim sukur ama cok korktum acaba erken dogum falan mi olcak diye.Korkumdan hastaneye gidemedim ya.
Iyikide gitmemisim burda hastaneye gittinmi yatirmadan cikarmazlar gitseymisim simdi hastanede yatiyo olcaktimm :kedi:
Slm canlarimm...
Gece 2 gibi yattim uyudum.Sabah 5 te oglum uyandi onu yatirim diye ugrasirken birden bi agri basladiki tarif edilemez.Sonrada mide bulantisi habire ögürüyorum bos bos midemde biseyde yok kusamiyorum sadece ögürtü var iste.
Bir yandan karin agrisi bi yandan mide bulantisi ne yapicami sasirdim .Tabi bu arada mertte ayakta uyanik.Esimde gece isten yorgun geldigi icin cok derin uyuyo adamcaz yatali 1 saat anca olmustu zaten.Neyse sonra dayanamadim uyandirdim onu.Uyandi ama yapicak bisey yok elinden gelen bisey yok.Neyse mide bulantimi bastirsin diye esim cayla 1 dilim ekmek yapti bana zorlada olsa yedim onu az rahatladi midem.
Bu aarada saat oldu 7 ve biz hala ayaktayiz.Sonra esim merti yatirdi bende yatgima uzandim ama hala agrim var.Saga sola dönerken kacta nasi uyudugumu bilmiyorum bile.
Ve sonuc 12 bucukta hic bi agrim sizim olmadan uyandim sukur ama cok korktum acaba erken dogum falan mi olcak diye.Korkumdan hastaneye gidemedim ya.
Iyikide gitmemisim burda hastaneye gittinmi yatirmadan cikarmazlar gitseymisim simdi hastanede yatiyo olcaktimm :kedi:
aaaaaaaaaaa canım geçmiş olsun havalar aldatıyoya üşüttünmü yoksa canım ya ayyyyyyyy haziran falan derken mayıs gibi doğuracaksınız haaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sılammm aman geçmiş olsun canımmm..
allah allah niye olmuş ki öyle anlamadım..
acaba üşüttün mü ki sedefin dediği gibi..
sona yaklaştıkça geceler uzuyor sanki..
mide bulantın niye oldu onu merak ettimCADIARZU
doktora gitsen iyiymiş,bırak lazımsa yatırsınlar hayatım..
allah korusun eğer benzeri bişi olursa mutlaka gideceksin bak ona göreklava:
şimdi gerçekten iyisin ama dimi?
merhaba canım. mide boş belki ondandır ağrı ve bulantıların. daha ben bu sabah bulantıyla uyandım. ilaçlarımı içtim bi de ne olsun. banyoya yetişiemedim. berbat bi duygu canım. ama tabi ağrı geçti ardından. akşam yediğim ne varsa hazmedememiş midem zaten ülserli hazımsız sorunlu:) o yüzden normal olduğunu düşünüyorum. geri sen bana güvenme şuan nasıl hissttiğin önemli:çok üzgünüm:Slm canlarimm...
Canim simdi gercekten cok iyiyim sanki gece kivranan ben degildim.
Yaww kesin usuttum yataktan kalktim geceleri serin malum mertle ugrasiyim onu yatirim derken birden agri girdi iste.Mide bulanatimda demir hapimi icmeyi unutmustum kalkmisken ac karna icimde yatim dedim ictim mert yatmiyo hala ee hapta etkisini gösterdi agzima öyle kokular geliyoki o haptan anlatamam yok böle igrenc bi tadd laelaelaelaelae
Ahh mertim ahh yaramaz oglum benimm kafamçokkarıştı
hatta onada dedim uykumdan sicak yatagimdan kaldirdin hasta ettin bak anneyi oda bana diyo ki anne su verim icte iyi ol kaydirigubbakcemile3
merhaba canım. mide boş belki ondandır ağrı ve bulantıların. daha ben bu sabah bulantıyla uyandım. ilaçlarımı içtim bi de ne olsun. banyoya yetişiemedim. berbat bi duygu canım. ama tabi ağrı geçti ardından. akşam yediğim ne varsa hazmedememiş midem zaten ülserli hazımsız sorunlu:) o yüzden normal olduğunu düşünüyorum. geri sen bana güvenme şuan nasıl hissttiğin önemli:çok üzgünüm:
Canim bana hamilelikte ilac hic yaramiyo zaten inan bana ilk aylardaki bulantimdan vitamin haplarini birakarak kurtuldum.Megerse beni hasta eden vitamin haplariymis.ki zaten sen de yazmışsın. ilaçlara sinir oluyorum artık
aman iyi ol kuzumm,hem mertimiz hem erenimiz sana emanet,gurbet ellerde sen hasta olursan biz çok üzülürüzolumunekankayizsmile
demir hapı bulantı yapmış olabilir,haklısın..sıcak yataktan kalkmak da üşütmene yol açmış olabilirr ama şimdi iyisin çok şükür..çrş doktoruna sor ama mutlaka..
mertimi de yerim yer,su verecek iyileş diye,erene de krem yapıyordu ya :)))
ama ısrarla söylüyorummm,eğer bi daha olursa doktora gidiyorsunnnnn
Slm canim hosgeldin a.s.
Suan gercekten cok iyiyim mukemmel bi kahvalti yaptik ereniminde benimde nesemiz yerinde sukurAma gece yasadiklarim aklima geldikce tirsiyorum tabikieyvahedigeldismile
Artik son haftalar yavas yavas artci sancilar yuz göstermeye baslicak.
Mide sorunu bende nerdeyse 4-5 gundur vardi zaten dun tam kotu oldum.
Yaww nolur mesajimi her gören benim icin bi dua etsin de carsambaya su doktoru sezeryan icin ikna edim 38 haftalikkende kavusuyim ogluma artik cok zor geliyo bana hamilelikkmafoldumben
hadi hayırlısı olsun canım allah duanıda kabul etsin inş
Canim bana hamilelikte ilac hic yaramiyo zaten inan bana ilk aylardaki bulantimdan vitamin haplarini birakarak kurtuldum.Megerse beni hasta eden vitamin haplariymis.
Sabah neseli neseli uyanan ben kahvaltidan sonra ictigim vitamin haplariyla yatak dösek yatiyo olurdum aksamlar kadar.Doktorum dediki hapi birak bakalim belkide hap dokuyuyodur oda ne hapi bi icmedimm ohh be dunya varmis dedimmm :sinifsinif:
Simdi sadece demir hapi iciyorum oda 2 gunde 1 tane o bile hasta etmeye yetiyo istee komur yutmus gibi oluyorum yaa igrenc bi tat laelaelaelaelae
Canim sukur gercekten cok iyiyim simdi hatta kalkip sikidim sikidim oynucak kadar iyi kaydirigubbakcemile3
Mertim hem hasta eder beni hem iyi zaten kiyamiyoda insan oda can oda cann :ecrin_bebek:
Canim ben kendimi iyi bildigim icin doktorluk bi durum oldugunda kimse beni evde tutamaz zaten he bide esim sagolsunn o durdurmaz evde gece zor ikan ettim hastaneye gitmemek icinn olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı olsun canım allah duanıda kabul etsin inş
canım sen nerden çıktın :roflol:
Aminn canim aminn hosgeldin a.s.hadi hayırlısı olsun canım allah duanıda kabul etsin inş
canım ya dualarımız seninle. ama çok kötü durumda olup da hamilelik geçirmek zorunda olanlar var. evet biliyorum yaramaz bi oğluşun da var ama dediğim gibi daha kötü olanları düşün. yakında 4 kişi olacaksınız onun mutluluğunu düşün.
nolur biran önce bitsin diye düşünme çok üzersin beni.
dua edicem ama ben senin ve bebişimiz için en hayırlısı ne ise o olsun diye dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?