kızma gııııııı senin göbüşünü yiriiimmm
kaynana seçimi küpeni güle güle tak :)))
yeni küpenle bi foto çek de görelim :roflol:
Yok cekmek foto falan sonra aynisini bulur sizde alirsinizz bi bende olmasi lazim bu mukemmel kupelerinn :roflol:
delikafaduldeniyi geceler canım tatlı rüyalar :) yarın da işi gücü olmayan isanlar gibi öğlene kadar uyuyalım tamam mı:roflol::roflol::roflol:
iyi uykular canımm,allah rahatlık versinnopuyorumnanaktanben yatıyom iyigeceler canlarım
delikafaduldeniyi geceler canım tatlı rüyalar :) yarın da işi gücü olmayan isanlar gibi öğlene kadar uyuyalım tamam mı:roflol::roflol::roflol:
ben yatıyom iyigeceler canlarım
uyuyalım kız bizi kıskanıyolar kıskananlar çatlasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Iyi geceler sedefimm saril basagina yat mis kokulu kokuluu opuyorumnanaktan
Bizde esimle film izlicez kislarr herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
evet canım çok haklısın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniiyi uykular canımm,allah rahatlık versinnopuyorumnanaktan
oof öğlene kadar deliksiz uyku nasıl bişiydi unuttum yaa..
sabaha kadar saat başı uyanınca öğlene kadar uyusam bile yerini tutmuyor..
gerçi işi gücü olmayan insanlar olduğumuz için böyle uyuma şansımız var :roflol::roflol::roflol:
ama bugün pazar de mi.. hepinizin kocişi evde. ben de takılırım öyle boshayallersmile
günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yooook yanlış anlama herkes öğlene kadar uyuyoaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
oyyy sılam da gelmişşş. hoş geldin canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?