2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaynana seçimi küpeni güle güle tak :)))
yeni küpenle bi foto çek de görelim :roflol:

Yok cekmek foto falan sonra aynisini bulur sizde alirsinizz bi bende olmasi lazim bu mukemmel kupelerinn :roflol:

delikafaduldeniyi geceler canım tatlı rüyalar :) yarın da işi gücü olmayan isanlar gibi öğlene kadar uyuyalım tamam mı:roflol::roflol::roflol:

delikafaduldeniyi geceler canım tatlı rüyalar :) yarın da işi gücü olmayan isanlar gibi öğlene kadar uyuyalım tamam mı:roflol::roflol::roflol:

uyuyalım kız bizi kıskanıyolar kıskananlar çatlasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben yatıyom iyigeceler canlarım
iyi uykular canımm,allah rahatlık versinnopuyorumnanaktan

oof öğlene kadar deliksiz uyku nasıl bişiydi unuttum yaa..
sabaha kadar saat başı uyanınca öğlene kadar uyusam bile yerini tutmuyor..

gerçi işi gücü olmayan insanlar olduğumuz için böyle uyuma şansımız var :roflol::roflol::roflol:

:dance::dance::dance:
uyuyalım kız bizi kıskanıyolar kıskananlar çatlasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kocişler yüzünden... rahata alıştırıyo bizi böyle oluyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee. allah olmayanlara da versin böyle koca:roflol::roflol::roflol::roflol:

Iyi geceler sedefimm saril basagina yat mis kokulu kokuluu opuyorumnanaktan
Bizde esimle film izlicez kislarr herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

ooooooooo aşk filmi dimiii :kedi::kedi::kedi::kedi:neyse canım iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım çok haklısın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Iyi geceler sedefimm saril basagina yat mis kokulu kokuluu opuyorumnanaktan
Bizde esimle film izlicez kislarr herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

iyi eğlenceler canım öptüüümopuyorumnanaktan

günaydınn opuyorumnanaktan hadi bakalım tembel hamişlerrrr uyanın :teytey: :teytey: :teytey:

ama bugün pazar de mi.. hepinizin kocişi evde. ben de takılırım öyle boshayallersmile

ama bugün pazar de mi.. hepinizin kocişi evde. ben de takılırım öyle boshayallersmile

günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yooook yanlış anlama herkes öğlene kadar uyuyoaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

günaydın canım opuyorumnanaktan :roflol::roflol: Çok üzgünüm çoook:roflol: tembel hamişler kız bunlar. bebişler uyanık anaları uyuyo o zaman kalkın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook

Gunaydin canlarimmm a.s.
Ayy ben gune cok berbat bi sekilde basladim bugun.Gozumu bi actim golum mutfakta elinde 1 kavonoz kahve butun catak kasik takimlarini cekmeceden cikarmis kahveye buluyoodulaelaelaelaelaeMutfakta yerler kahveden basilmiyo ortalik kahve olmus hep sinirimden cildiriyorum halasempatiksalakcinni
Onlari topladim kasiklari falan yikadim kahvalti hazirladim derken bu saat oldu iste.
Hala sinirliyim ogluma simdi yanimda oturmus sessiz sessiz nutellali ekmegiyle kahvaltisini yapiyoo hic umrunda bile degilllaelaelaelaelae
Olan gene silaya oldu temizledim ama daha tam bitiremedim bugun iyi bi temizlik yapmam lazimmmmmmmmafoldumben

oyyy sılam da gelmişşş. hoş geldin canımm opuyorumnanaktan

Hosbuldum canim nasilsinn oglusumuz nasill ?
Ben anlattim sabah sabah maceralarimi seninde oglus olucakk cok isin var yesicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…