2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm alatariell ne yaptın sanırım iyisisn ama dr un ne dedi herhangi bir tehliken varmı

3 hafta daha dursun bana yeter dedi. bol bol dinleniceksin dedi yatıcaksın dedi. çarşamba günü yine gidicem kontrole işte haftalık bakıcaz artık. plesenta aşağıda yerleşmiş. normal doğumda kanama riski yapabiliyomuş. onu takip edicez inşallah yukarı çıkarsa normal doğum için bi engelim yok şimdilik bebeğin iriliği dışında. 4 kiloyu geçmezse normal yaparım heralde. geçerse zaten doktorum izin vermez

sen dur doğurma kız senin bebiş azıcık daha tosun olsn öyle doğur
iyiyim de 2 gündür ağzımda kan tadıyla uyanıyorum çok midem bulanıyo mafoldumben bu sabah da burnm kanadı yine mafoldumben

bu arada benimki tosun olmayı beklerse 44. haftaya ancak gelir :roflol: yavrum kıyamıyo anasının kalorilerini almaya

karnın burnunda taşınacakmısın allah yardımcın olsun ya ne kötü zaman denk gelmiş
Canim tasinma isi dogumdan sonrasina kaliyo.Haziran ayi sonunda tasincaz bebegim daha 1 aylik olcak olmucak.Bebekle daha mi zor olur bilmiyorumki bilmiyorumkismile
Ama mecburum iste tasinmaya rabbim yardimcim olsun :Saruboceq:

Haklisin canim ya seninde bu sorun vardi dimiboshayallersmile
Senin dogum erken olma ihtimalide yuksek o zaman canim sezeryan mi diyo doktorun bilmiyorumkismile

Kiss allah iyiligini versinn hic gulesim yoktu bu sinirle beni guldurdunn kaydirigubbakcemile3

Alatariel hosgeldin canim nasilsinnn ?

şimdide zor bebeklede zor umarım canla başla yardım edecek birileri olurda lohusa lohusa bebekle yorulmazsın

tansiyonun da bi sorun var mı?

tansiyonum normal canım. zaten 2 gündür var bu sorun. geçen gece çişe kalktığımda boşalırcasına kanadı burnum. dün sabah da kanıyodu hala. bu sabah da kanamış yine hiç anamaz normalde burnum. çok şaşırdım böyle 2 gündür

evde ölçüm yapıyormusun belki anlık çıkıyordur özellikle burnun kanayınca hemen bak

büyük bir bardak su gibi bişey geldi demiştin o neymiş birde rahim ağzına bakıldımı açıklık varmıymış

suyum çok fazlaymış su atmış bebek. öyle dedi doktorum. şu anki suyu normal bol bol var dedi korkmana gerek yok. açıklık var mı diye de baktı açıklığın yok dedi. ama bebiş baya aşşağıdaymış. bi de iri olduğu için erken doğabilir tetikte olalım bi daha da suyu gelmesin dedi sırnaşık şey

Ne yardimi kis utanmasa bu halimle o benden yardim isticek :1shok:
Ay ben deliririm 3 ay falan surse yerlesmem.Hadi sen hamilesin bebis falan yok dogumdan sonra yerlesirsin tam olarak.Bende tezcanlilik huyu vardir bi ise basladimmi bitmesi lazim hemen yoksa kafayi yerim yaa daginik evde 2 cocukla nasi yasanirr laelaelaelaelae

tam rahmin ağzında canım bebek ondan bu kadar sıkıntı sanırım birde ters duruyor poposuyla oturmuş oraya beni lavobaya mahkum etti
Oyy canim gercekten zor seninki kesin sezeryan olur o zaman :kedi:

Doktorun ne diyosa onu dinle canim sakin yorma kendini lmaz:

allaha şükür bolca yat yatarkende yanına yat poponun altına yastık koyda bebek rahim azğına iyice baskı yapmasın 35 çok iyi bir hafta inşallah o zamana kadar bekler

o anda mı ölçüyorsun tansiyonunu?
canım hadi tansiyon olsa tamam diycem de. neden oluyo böyle ciddi bişey bu. bak vakit kaybetme git bi acile bi kaç tahlil falan yapsınlar. dururp dururken neden kanasın ki. hadi bi gün olsa tamam da üç defa üst üste olmuş.

sezeryan canım bu haftadan sonra döneceğini sanmıyorum birde ben daha önce rahim ameliyatı geçirdiğim için bebek dönmez pozisyonunu değiştirmez diyorlardı öylede oldu

iyiyim sılam sen nasılsın? sabah sabah yaramaz bi oğlanla uğraşmışsın :)

Oglusu olcak annislere yaziyomki basina gelicek yaramazliklara simdiden hazirlikli olsunlar:roflol:
Gerci alt komsumun bi kizi var benim mertim onun yaninda melek kalirr :roflol:
Sanirim artik kzi cocuklari erkekleride bastircak yaramazlik konusundaahihoyyyt

Oglusu olcak annislere yaziyomki basina gelicek yaramazliklara simdiden hazirlikli olsunlar:roflol:
Gerci alt komsumun bi kizi var benim mertim onun yaninda melek kalirr :roflol.

bu oğlanlar anne karnında daha bir sürü arıza çıkarttı doğunca düşünemiyorum valla :)

alatariell çatı muayenesi çokmu zor dayanılmayacak bişeymi nasıl yapılıyor tövbe yarabbim kimi el diyor kimi parmak diyor

sezeryan canım bu haftadan sonra döneceğini sanmıyorum birde ben daha önce rahim ameliyatı geçirdiğim için bebek dönmez pozisyonunu değiştirmez diyorlardı öylede oldu

Olsun canim saglikla dogsunda bebisin gerisi önemli degil.
Bak benim hersey normal oldugu halde ilki sezeryan oldu diye sezeryan istiyorum.
Aslinda suan normal dogum icin bebegin durumu hersey uygun ama ben ilki sezeryan olunca bunu normal yapmak istemiyorumm :kedi:

sılacığım tezcanlılığı gel bana sor. evden eve taşıma şirketi ben kadar hızlı çalışamadı. adam bacım yapma sen deyip durdu. anneme gına geldi peşimde dolaşmaktan. ama normalde çok düzenli olduğumdan. şimdi ufacık bişey yapmasam ev darmadağın sanıyorum. bize iş bitmez yani. annem her telefonda yemin ettiriyo. ama elimde değil huzursuz oluyorum. bihaftadır evi süpürmüyorum. yerlere bakmıyorum yürürken. biliyorum bi tane toz görsem alacam 100 kiloluk süpürgeyle.
şu arad a kışlıkları kaldıracam. elbise dolabımı mağazadaki satış personelleri görse işi bırakır. milimi milimine katlı normalde. o yüzden kışlıkları kaldırmaya korkuyorum. canım çıkacak ünkü. ama doğumdan sonra taşınman senin için en güzeli. perişan olursun yoksa.
bu arada kaynana deme bana geçen bi hafta kaldı. ya kızım bi iş var mı demedi. yerleri süpürüp sildim dur yapayım demedi. kendi evinde durmaz bi dakika:) yatağını zor topladı kaynanacığım

çarşamba günü zaten gidicem doktoruma. nstye bağlıycakmış artık beni her hafta. o zamana kadar devam ederse sorucam burnumu da git göster derse göstericem bi kbb ye

alatariell çatı muayenesi çokmu zor dayanılmayacak bişeymi nasıl yapılıyor tövbe yarabbim kimi el diyor kimi parmak diyor

Bende kol diyim o zaman yokmu artirann :roflol::roflol::roflol:
Yaww benim her kontrolumde doktor bakiyo alttan kontrol ediyo su falan aliyo hicde zor degil lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…