slm alatariell ne yaptın sanırım iyisisn ama dr un ne dedi herhangi bir tehliken varmı
sen dur doğurma kız senin bebiş azıcık daha tosun olsn öyle doğur
iyiyim de 2 gündür ağzımda kan tadıyla uyanıyorum çok midem bulanıyo mafoldumben bu sabah da burnm kanadı yine mafoldumben
Canim tasinma isi dogumdan sonrasina kaliyo.Haziran ayi sonunda tasincaz bebegim daha 1 aylik olcak olmucak.Bebekle daha mi zor olur bilmiyorumki bilmiyorumkismilekarnın burnunda taşınacakmısın allah yardımcın olsun ya ne kötü zaman denk gelmiş
Haklisin canim ya seninde bu sorun vardi dimiboshayallersmileakşamları az içiyorum canım ama bebek ilk aydan beri rahim ağzına yerleşti ve yukarı çıkmadı o yüzden durmadan wc deyim ah o güzel derin uykudan kalkıp gitttiğine değmez ama gitmesende çok rahatsızlık veriyor sanki lt lt su içmiş gibi
Kiss allah iyiligini versinn hic gulesim yoktu bu sinirle beni guldurdunn kaydirigubbakcemile3sılacığım ferman yazıyodum yoksa burdayım. artık kahvaltı yapmadan topiğe gelmiycem yoksa kalkamıyorum yerimden. ayyy kızlar beni görseniz. oturmadan önce yaptığım hazırlıklar var.
1. TV kumandaları
2. 1 L su
3. bardak
4. bir ya da 2 ceviz(nefret ediyom sevemedim cevizi)
5. cep telefonu ve şarj aleti
6. hırka ve daha birsürü şey.
sanki kalkmıycam hiç
hiç kalmasam tuvalete gidecem.
ama vakit kaybetmemek lazım yoksa ben su bile içmeyi unutuyorum
kendi kendime alıntı yapmışım ya. zeyhatcım o mesaj sana
Canim tasinma isi dogumdan sonrasina kaliyo.Haziran ayi sonunda tasincaz bebegim daha 1 aylik olcak olmucak.Bebekle daha mi zor olur bilmiyorumki bilmiyorumkismile
Ama mecburum iste tasinmaya rabbim yardimcim olsun :Saruboceq:
Haklisin canim ya seninde bu sorun vardi dimiboshayallersmile
Senin dogum erken olma ihtimalide yuksek o zaman canim sezeryan mi diyo doktorun bilmiyorumkismile
Kiss allah iyiligini versinn hic gulesim yoktu bu sinirle beni guldurdunn kaydirigubbakcemile3
Alatariel hosgeldin canim nasilsinnn ?
tansiyonun da bi sorun var mı?
tansiyonum normal canım. zaten 2 gündür var bu sorun. geçen gece çişe kalktığımda boşalırcasına kanadı burnum. dün sabah da kanıyodu hala. bu sabah da kanamış yine hiç anamaz normalde burnum. çok şaşırdım böyle 2 gündür
büyük bir bardak su gibi bişey geldi demiştin o neymiş birde rahim ağzına bakıldımı açıklık varmıymış
Ne yardimi kis utanmasa bu halimle o benden yardim isticek :1shok:mertime de helal olsun yaptığı işi tam yapmış.:roflol: 3 ü birarada olacak sizin. bu arada sen taşına cam dedikçe ben stres yapıyorum ben de 3 ay oldu taşınalı hala yerleşemedim. ama kayınvaliden yardım ede belki
Oyy canim gercekten zor seninki kesin sezeryan olur o zaman :kedi:tam rahmin ağzında canım bebek ondan bu kadar sıkıntı sanırım birde ters duruyor poposuyla oturmuş oraya beni lavobaya mahkum etti
3 hafta daha dursun bana yeter dedi. bol bol dinleniceksin dedi yatıcaksın dedi. çarşamba günü yine gidicem kontrole işte haftalık bakıcaz artık. plesenta aşağıda yerleşmiş. normal doğumda kanama riski yapabiliyomuş. onu takip edicez inşallah yukarı çıkarsa normal doğum için bi engelim yok şimdilik bebeğin iriliği dışında. 4 kiloyu geçmezse normal yaparım heralde. geçerse zaten doktorum izin vermez
suyum çok fazlaymış su atmış bebek. öyle dedi doktorum. şu anki suyu normal bol bol var dedi korkmana gerek yok. açıklık var mı diye de baktı açıklığın yok dedi. ama bebiş baya aşşağıdaymış. bi de iri olduğu için erken doğabilir tetikte olalım bi daha da suyu gelmesin dedi sırnaşık şey
tansiyonum normal canım. zaten 2 gündür var bu sorun. geçen gece çişe kalktığımda boşalırcasına kanadı burnum. dün sabah da kanıyodu hala. bu sabah da kanamış yine hiç anamaz normalde burnum. çok şaşırdım böyle 2 gündür
Ne yardimi kis utanmasa bu halimle o benden yardim isticek :1shok:
Ay ben deliririm 3 ay falan surse yerlesmem.Hadi sen hamilesin bebis falan yok dogumdan sonra yerlesirsin tam olarak.Bende tezcanlilik huyu vardir bi ise basladimmi bitmesi lazim hemen yoksa kafayi yerim yaa daginik evde 2 cocukla nasi yasanirr laelaelaelaelae
Oyy canim gercekten zor seninki kesin sezeryan olur o zaman :kedi:
Doktorun ne diyosa onu dinle canim sakin yorma kendinilmaz:
iyiyim sılam sen nasılsın? sabah sabah yaramaz bi oğlanla uğraşmışsın :)
Oglusu olcak annislere yaziyomki basina gelicek yaramazliklara simdiden hazirlikli olsunlar:roflol:
Gerci alt komsumun bi kizi var benim mertim onun yaninda melek kalirr :roflol.
sezeryan canım bu haftadan sonra döneceğini sanmıyorum birde ben daha önce rahim ameliyatı geçirdiğim için bebek dönmez pozisyonunu değiştirmez diyorlardı öylede oldu
Ne yardimi kis utanmasa bu halimle o benden yardim isticek :1shok:
Ay ben deliririm 3 ay falan surse yerlesmem.Hadi sen hamilesin bebis falan yok dogumdan sonra yerlesirsin tam olarak.Bende tezcanlilik huyu vardir bi ise basladimmi bitmesi lazim hemen yoksa kafayi yerim yaa daginik evde 2 cocukla nasi yasanirr laelaelaelaelae
Oyy canim gercekten zor seninki kesin sezeryan olur o zaman :kedi:
Doktorun ne diyosa onu dinle canim sakin yorma kendinilmaz:
alatariell çatı muayenesi çokmu zor dayanılmayacak bişeymi nasıl yapılıyor tövbe yarabbim kimi el diyor kimi parmak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?