- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
Slm canim hosgeldin a.s.günaydın kızlarrr uykusuz her gece.... sabahlarım gunlerce....
ama bugün pazar de mi.. hepinizin kocişi evde. ben de takılırım öyle boshayallersmile
Gunaydin canlarimmm a.s.
Ayy ben gune cok berbat bi sekilde basladim bugun.Gozumu bi actim golum mutfakta elinde 1 kavonoz kahve butun catak kasik takimlarini cekmeceden cikarmis kahveye buluyoodulaelaelaelaelaeMutfakta yerler kahveden basilmiyo ortalik kahve olmus hep sinirimden cildiriyorum halasempatiksalakcinni
Onlari topladim kasiklari falan yikadim kahvalti hazirladim derken bu saat oldu iste.
Hala sinirliyim ogluma simdi yanimda oturmus sessiz sessiz nutellali ekmegiyle kahvaltisini yapiyoo hic umrunda bile degilllaelaelaelaelae
Olan gene silaya oldu temizledim ama daha tam bitiremedim bugun iyi bi temizlik yapmam lazimmmmmmmmafoldumben
Hosbuldum canim nasilsinn oglusumuz nasill ?
Ben anlattim sabah sabah maceralarimi seninde oglus olucakk cok isin var yesicamm
günaydın kızlarrr uykusuz her gece.... sabahlarım gunlerce....
mrb kızlar herkese iyi pazarlar
herkes uykusuzluktan şikayetçi benimde çok kötü saat başı wc ye gidiyorum sonra dalmak için uğraş
allahtan bu aralar gene 3-5 saat uyumayı başarıyorum bir ara hortlak gibi gece oturuyordum
ah canım ya. ne kadar youldun eğil kalk şimdi. geçen bi kutuya kekik doldurmuşum ağzına kadar. tabi unuttum içinde ne var kutunun. bi açtım dikkatsizce mutfak berbat oldu. süpürgeyi de açamadım. kahve daha kötü canım ama süpürmek gerekli. yoksa daha beter olur. düşün yani ben mertimi aratmıyorum. ama gözümün önüne geldi yavrum. böyle suçlu sulu masum masum oturmuş.:sinifsinif:
benim eşim var başımda sağolsun aratmıyo dağınıklığı. sabah tost yapayım sana dedi ama görmelisin berbat etraf. valla yapmasa bir dilim ekmek yer daha mutlu olurdum. ben kendimi bile çekemiyorum bu aralar. eşim var üstüne. bi de oğlan gelecek. garanti veriyorum o da beni çoook uğraştıracak.
bi kızımız olsaydı böyle olurmuydu. küçük de olsa eli yatkın olurdu işe. yardım ederlerdi bize.. :roflol:
ahh nelerden medet umuyorum:roflol:
ama ütü var çamaşır var. eşim hergün yeni bi gömlek giyer. birikti yine. zaten 3 güne kalmıyo birikiyo. bigün sen yapma hayatım yorulma diyo. öbürgün beyaz gömleğim nerde diyo. kuma alacam kurtulacam:roflol: yoksa stres yapıyorum ya. dün pazar sanıyodum meğer cumartesiydi. herşey birbirine girmiş.
ah sılacığım ya ne kadar yazdım. hani birine param yok dardayım dersin ya o da senden kötü olduğunu anlatır. aynı onlara benzedim:roflol: eyvahedigeldismiledürüstçe vermiycem desene
sen de stres yapma canım ne deyim allah başka dert vermesin. :sm_confused:
artık bi ay kahve içmezsin :roflol: mertime söyle bi dahaki deneyi babaannesinin evinde yapsın. ben de oğlana şimdiden söyleyim . kaynanam çok titizdir de :roflol:
merhaba canım.. çok mu su içiyorsun acaba? ben akşamları suyu fazla içmiyorum. zaten günde 2 L yi de geçemiyorum.
Yaw yerler hali degil ve neyle islattiyda islatmis kahve kavonozunu onlarda dokuldukce islak islak yere yapismis.Azina kadar doluydu kahve az falan olsa bu kadar batmazdi.
Ben yerler batmasin aman silemem diye dikkat ederken tam batti simdi yapis yapis butun mutfak laelaelaelaelae
Utu isini ben biraktim canim ya esim isterse istedigi seyi utuluyorum o kadar kendim icin ve oglum icinde cok gerekli olmadikca yapamiyorumboshayallersmile
Bide tasinma isi varya bizim dolaplar iyice corba oldu erenin esyalarida cikti bide ortaya sanki koyacak cok yer var.Tasinmayi bekliyorum tasinayim ikisine kocaman bi dolap alicam birinin esyasini bi tarafa birininkini bi tarafa yerlestircem guzelce asil utu o zaman bekliyo beni butun esyalari yikayip utulemem sart yoksa dolap corba gibi oluyo utusuz :sinifsinif:
Erkeklerin hepsi ayni canim ya hangisi duzenli temizli arada cikiyo ama oda bize denkgelmemis iste..Sende gene erkek sayisi 2 oluyo bende 3 oluyoo vay halime vayy eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
mrb kızlar herkese iyi pazarlar
herkes uykusuzluktan şikayetçi benimde çok kötü saat başı wc ye gidiyorum sonra dalmak için uğraş
allahtan bu aralar gene 3-5 saat uyumayı başarıyorum bir ara hortlak gibi gece oturuyordum
merhaba canım.. çok mu su içiyorsun acaba? ben akşamları suyu fazla içmiyorum. zaten günde 2 L yi de geçemiyorum.
alatariell hoşgeldin canım. iyi olduğuna çok sevindim. gecen nasıldı bi sorun yoktu değil mi?
aman doğurmaya falan kalkma günlerimiz aynı nerdeyse ben de doğururum heyecandan.
sen dur doğurma kız senin bebiş azıcık daha tosun olsn öyle doğur
iyiyim de 2 gündür ağzımda kan tadıyla uyanıyorum çok midem bulanıyo mafoldumben bu sabah da burnm kanadı yine mafoldumben
Slm canim hosgeldin a.s.
Bende gunduzleri saat basi wc ye gidiyorumm ama geceleri yatmadan giderim baskada wc icin kalkmam sukur.Ama sabah kalkar kalkamz wc ye nasi kostugumu görsenizz :roflol:
Sanirim senin bebis baya asagida canim geceleri yatmadan az su icmeyi dene kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?