2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbuldum canim nasilsinn oglusumuz nasill ?
Ben anlattim sabah sabah maceralarimi seninde oglus olucakk cok isin var yesicamm

ah canım ya. ne kadar youldun eğil kalk şimdi. geçen bi kutuya kekik doldurmuşum ağzına kadar. tabi unuttum içinde ne var kutunun. bi açtım dikkatsizce mutfak berbat oldu. süpürgeyi de açamadım. kahve daha kötü canım ama süpürmek gerekli. yoksa daha beter olur. düşün yani ben mertimi aratmıyorum. ama gözümün önüne geldi yavrum. böyle suçlu sulu masum masum oturmuş.:sinifsinif:
benim eşim var başımda sağolsun aratmıyo dağınıklığı. sabah tost yapayım sana dedi ama görmelisin berbat etraf. valla yapmasa bir dilim ekmek yer daha mutlu olurdum. ben kendimi bile çekemiyorum bu aralar. eşim var üstüne. bi de oğlan gelecek. garanti veriyorum o da beni çoook uğraştıracak.

bi kızımız olsaydı böyle olurmuydu. küçük de olsa eli yatkın olurdu işe. yardım ederlerdi bize.. :roflol:
ahh nelerden medet umuyorum:roflol:
ama ütü var çamaşır var. eşim hergün yeni bi gömlek giyer. birikti yine. zaten 3 güne kalmıyo birikiyo. bigün sen yapma hayatım yorulma diyo. öbürgün beyaz gömleğim nerde diyo. kuma alacam kurtulacam:roflol: yoksa stres yapıyorum ya. dün pazar sanıyodum meğer cumartesiydi. herşey birbirine girmiş.

ah sılacığım ya ne kadar yazdım. hani birine param yok dardayım dersin ya o da senden kötü olduğunu anlatır. aynı onlara benzedim:roflol: eyvahedigeldismiledürüstçe vermiycem desene

sen de stres yapma canım ne deyim allah başka dert vermesin. :sm_confused:
artık bi ay kahve içmezsin :roflol: mertime söyle bi dahaki deneyi babaannesinin evinde yapsın. ben de oğlana şimdiden söyleyim . kaynanam çok titizdir de :roflol:

günaydın kızlarrr uykusuz her gece.... sabahlarım gunlerce....

hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan ahhh uykularımız kaçtı bulamıyoruz..
ben eskiden beri pek uyumam en geç 8 de ayakta olurdum. ama sabaha kadar uyurdum tertemiz. ama bu ne ya yatakta dönmekten midem bulanıyo artık.
zavallı oğlumda beim yüzümden uyuyamıyo. ya da zaten uyumuyodur. ama biz sabaha kadar ayaktayız.alışkanlıktan dolayı gün içinde de uyuyamıyorum.

mrb kızlar herkese iyi pazarlar

herkes uykusuzluktan şikayetçi benimde çok kötü saat başı wc ye gidiyorum sonra dalmak için uğraş

allahtan bu aralar gene 3-5 saat uyumayı başarıyorum bir ara hortlak gibi gece oturuyordum

sılacığım ferman yazıyodum yoksa burdayım. artık kahvaltı yapmadan topiğe gelmiycem yoksa kalkamıyorum yerimden. ayyy kızlar beni görseniz. oturmadan önce yaptığım hazırlıklar var.

1. TV kumandaları
2. 1 L su
3. bardak
4. bir ya da 2 ceviz(nefret ediyom sevemedim cevizi)
5. cep telefonu ve şarj aleti
6. hırka ve daha birsürü şey.
sanki kalkmıycam hiç
hiç kalmasam tuvalete gidecem.
ama vakit kaybetmemek lazım yoksa ben su bile içmeyi unutuyorum

merhaba canım.. çok mu su içiyorsun acaba? ben akşamları suyu fazla içmiyorum. zaten günde 2 L yi de geçemiyorum.

Yaw yerler hali degil ve neyle islattiyda islatmis kahve kavonozunu onlarda dokuldukce islak islak yere yapismis.Azina kadar doluydu kahve az falan olsa bu kadar batmazdi.
Ben yerler batmasin aman silemem diye dikkat ederken tam batti simdi yapis yapis butun mutfak laelaelaelaelae
Utu isini ben biraktim canim ya esim isterse istedigi seyi utuluyorum o kadar kendim icin ve oglum icinde cok gerekli olmadikca yapamiyorumboshayallersmile
Bide tasinma isi varya bizim dolaplar iyice corba oldu erenin esyalarida cikti bide ortaya sanki koyacak cok yer var.Tasinmayi bekliyorum tasinayim ikisine kocaman bi dolap alicam birinin esyasini bi tarafa birininkini bi tarafa yerlestircem guzelce asil utu o zaman bekliyo beni butun esyalari yikayip utulemem sart yoksa dolap corba gibi oluyo utusuz :sinifsinif:
Erkeklerin hepsi ayni canim ya hangisi duzenli temizli arada cikiyo ama oda bize denkgelmemis iste..Sende gene erkek sayisi 2 oluyo bende 3 oluyoo vay halime vayy eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

alatariell hoşgeldin canım. iyi olduğuna çok sevindim. gecen nasıldı bi sorun yoktu değil mi?
aman doğurmaya falan kalkma günlerimiz aynı nerdeyse ben de doğururum heyecandan.

merhaba canım.. çok mu su içiyorsun acaba? ben akşamları suyu fazla içmiyorum. zaten günde 2 L yi de geçemiyorum.

akşamları az içiyorum canım ama bebek ilk aydan beri rahim ağzına yerleşti ve yukarı çıkmadı o yüzden durmadan wc deyim ah o güzel derin uykudan kalkıp gitttiğine değmez ama gitmesende çok rahatsızlık veriyor sanki lt lt su içmiş gibi

karnın burnunda taşınacakmısın allah yardımcın olsun ya ne kötü zaman denk gelmiş

Slm canim hosgeldin a.s.
Bende gunduzleri saat basi wc ye gidiyorumm ama geceleri yatmadan giderim baskada wc icin kalkmam sukur.Ama sabah kalkar kalkamz wc ye nasi kostugumu görsenizz :roflol:
Sanirim senin bebis baya asagida canim geceleri yatmadan az su icmeyi dene kaydirigubbakcemile2

mertime de helal olsun yaptığı işi tam yapmış.:roflol: 3 ü birarada olacak sizin. bu arada sen taşına cam dedikçe ben stres yapıyorum ben de 3 ay oldu taşınalı hala yerleşemedim. ama kayınvaliden yardım ede belki

alatariell hoşgeldin canım. iyi olduğuna çok sevindim. gecen nasıldı bi sorun yoktu değil mi?
aman doğurmaya falan kalkma günlerimiz aynı nerdeyse ben de doğururum heyecandan.

sen dur doğurma kız senin bebiş azıcık daha tosun olsn öyle doğur
iyiyim de 2 gündür ağzımda kan tadıyla uyanıyorum çok midem bulanıyo mafoldumben bu sabah da burnm kanadı yine mafoldumben

tam rahmin ağzında canım bebek ondan bu kadar sıkıntı sanırım

birde ters duruyor poposuyla oturmuş oraya beni lavobaya mahkum etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…