biliyorum canım bozyakayı bende bornovadayım nerde dogum yapacaksın
sezeryan olacak senaycım,dediğin gibi tedbirli olmak lazım..
hoşşgeldin fıstığımmmopuyorumnanaktan
iyi valla yeni bişi yok,eşim çalışıyordu bugun,akşamüzeri iğneye gittik bi migrosa uğradık işte tüm sosyal aktivitem bundan ibaretti:)))
seni sormayacağım çünkü gene yorulmuşsunklava:
ah laf dinlemicen demi yaa:mymeka:
prensesimiz nasıl?
gecelik pijama da yetmezse bi koşu evden gelip alsın biri,sanki bağdata gidiyormuşum gibi hissediyorum:))))))))
hani alıp giyerim dicem ama yıkamadan giyemem,evden getirilebilir..
kızlar herkes biliyormu nasıl dogum yapacagını doktorunuz kararlaştırdımı yada nezaman karar verılcek
Benim doktorum 36-37. haftadan sonra soyleyecekmiş kesin ama şimdilik normal olması için bir sakınca yok dedi hani tansiyon şeker vs.. yönünden..
senin bellimi normal mi değil mi
gerçi hangisi hayırlısıyssa o olsun bence
bende kocaman hastanesınde dogum yapıcam ya aslında ben eşref paşa hastanesinde dogum yapmak ısterdım doktorlarına cok guvenıyorum ama ogleden sonra ve haftasonu doktor yok bende kocamanda yapıcam oradakı doktorda eşrefpaşadan emekli hayırlısı yaaaa
yok canım hiçç kızma yormadım kendimi ben mutfaktan sorumlu müdürdüm :))) en azından beni öyle kandırıp hizmetlendirdiler... :))))))))))))
Benimde bu hamişlikten sonra en büyük aktivitem tansas migros gezmek oldu :)))))))
pijama vs.. işinde bende aynısını düşünüyorum basımızsa en az3-4 kişi olur biri bi zahmet gider herhalde alsınlar yani
ben hamişlikte yapamadıgım nazı hastanede yapıcammmmmmmm tabe çeken olursa hehehehe
Ayy kocaman hastanesi yaziyomus ben okuyom kocamin hastanesi vay be dedim milletin kocasina bak hastanesi bile var :roflol:
oo bugun beni şaşırttın kendini yormayarak sempatiksalakcinni
herşeyi hep ben planlamaktan yoruldum valla yaa,evlenirken de öyleydi,her anı,her şeyi aylar öncesinde planlamıştım..
hamileliğimde öyle oldu,herşeyi hep ben planlıyorum ama yeter :umursamaz:
bebeğin çikolatası kaldı bi halletmediğim ve bilerek beklliyorum bakalım ben yapmazsam yapan olacak mısempatiksalakcinni
kesin anneme kalır ihale,o düşünür:)
hele kaynanam sağolsun misafir gibi gelir gene hastaneye..
mobilyannın içine örtü yaptıracak,eşim ölçü verdi,bak onu anlatır artık on yıl :roflol:
naz konusunda da acımasız olmak lazım,bu fırsat kaçmaz:))))
ayyyyy baya bı güldum yaaaaaa nerde o günler kocamın deıl ama tanıdgın hastanesı kaydirigubbakcemile3
kızlar herkes biliyormu nasıl dogum yapacagını doktorunuz kararlaştırdımı yada nezaman karar verılcek
ben tabıkı normal istıyorum ama bellı degıl benımkıde ama farketmez sagıklı bı dogum olsunda bebegimi alayım kucagıma bu bana yeter senın doktorun nerde calışıo hangi hastanede
sendemi kocana sardın benım gibi valla kocam bana uysaydı evde savaş cıkardı allahtan n kocam var adam ev işi yapıyor bana yardım olsun diye niye yapıyorsun diye kavga cıkarmak ıstıyorum var mı boyle bişeyBende cok guldum canim kendime adamla kafayi bozmusum catcak yer ariyom dogum yaklastikca ve stres sardikca bilmiyorumkismile
gercek olsaydi hemen laf atardim esime milletin kocasinin hastanesi bile var bizim bi kumesimiz bile yok diyee :roflol:
sendemi kocana sardın benım gibi valla kocam bana uysaydı evde savaş cıkardı allahtan n kocam var adam ev işi yapıyor bana yardım olsun diye niye yapıyorsun diye kavga cıkarmak ıstıyorum var mı boyle bişey
benim doktor bir hastaneye bağlı değil özelden kabul ediyor bir de smirna tüp merkezinin ortagı ama orada doğum olmuyor malum :)
ama doğumları ya kentte yapıyor ya da çınarlıda canım e kent de bize çok uzak
kocaman hastanesini de duymustum ben orası içinde iyi diyorlar
ya kocama nazar degmesın o bana karşı hep boyle nazımı ceker yemeği işi gücü herşeyi yapar hiç gocunmaz biri gorcek biri bakcak diye hamıle olmadan oncede yapıyordu ben adamın bazen kıymetını bılmıom oda hamılelıkten işteCanim hamileyken sarabildigin kadar sar seslerini cikaramiyolar nasil olsa dogumdan sonra cok ararsin bu gunleri :roflol:
Senaycim ilk sayfada listemiz var haziran annelerinin.Sanirim senin orda ismin yok kazen e özel mesajla bilgilerini yazarsan senide ekler.
Aslinda listedeki kadar az degiliz ama ugrayipta hala listede adi gecmeyen var sanirim.
Kizlar listede adi gecmeyen varsa lutfen ekletsin kendini yerimseniben
Sılam harikkasınnnnnn a.s.
ya kocama nazar degmesın o bana karşı hep boyle nazımı ceker yemeği işi gücü herşeyi yapar hiç gocunmaz biri gorcek biri bakcak diye hamıle olmadan oncede yapıyordu ben adamın bazen kıymetını bılmıom oda hamılelıkten işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?