Slm canlarim ben geldimm opuyorumnanaktan
tşkler canım seninde mi kordonu doladıbilmiyorumkismile hiç belli olmaz son ana kadar çözebilir bak bende çözmez zannediodum ama doktorumda dahil olmak üzere herkes doğuma kadar zamanı var çözebilir demişti öylede oldu çok şükür:teytey: darısı size inşallah:Saruboceq:
Kazen Bey siz kendi adiniza site yöneticisi olarak cok haklisiniz ama bizim tek sucumuz haziran annesi olmak ne önceki olayla nede baska bi olayla hic bi ilgimiz yokken orda burda adimizin baska sitelerde kotu anilmasi bize hakaret degilmi peki.Merhaba,
Haziran annelerindeki gerginlik inanın TRAJİkomik olmaya başladı. O site bu site konusu kapatılmaz ise bu yapılanların bilinçli olarak yapıldığını düşünmeye başlıyacağım. Dileyen dilediği yerde yazar çizer, istediği siteye üye olur böyle komik yaklaşımlar ne size ne bize yakışır. İsteyen 10 siteye üye olsun 10 yerde Haziran annelerini yazsın lütfen yeter artık...
kızlar son bikaç saati okumadan önce hemen son gelişmeleri yazayım,
suyum hala az ama geçen haftadan beri gerileme yok,nst sonuçlarımız da güzel,bu cuma tekrar gidicez..
yani bi hafta daha yırttık,doğum için gün vermedi:teytey:
artık bu haftadan sonra korkacak hiçbirşey kalmadı dedi doktorumuz:)
dualarınız için çook teşekkür ediyoruz,çook seviyoruz siziopuyorumnanaktan
canım yavaş yavaş iniyordur belki diye tahmin ettim ama bana bakma sen,doktorun söyleyecektir zaten,az kaldı muayeneye nasılsa..hadi ya doğum kanalına girmesi için erken değilmi ama hafta olarak 1 hafta önde gidiyodu ama genede erken değilmi canımbilmiyorumkismile
Aynen öyle oldu canim gecmise daldimm :sinifsinif:
Kazen kime ne mesaji yazmis onu anlamadim yanliz :uhm:
Canim senin haftandayken benim oglusta girmisti dogum kanalina erken degil yanihadi ya doğum kanalına girmesi için erken değilmi ama hafta olarak 1 hafta önde gidiyodu ama genede erken değilmi canımbilmiyorumkismile
Begenmene cok sevindim canimmm zemuszemusevet cok tatlııııı
hoşgeldin sılamopuyorumnanaktan
allahım tüm kuzularımızı korusun,sağlık sıhhat versinn:Saruboceq:kızlar iyi haberlerınıze hepınızın sevındım bebişlerinizin maaşallahı var zemuszemus
Canim cok sevindim doktorun zeynebimin durumu icin iyi demesine ha gayret cogu gitti azi kaldii :lepi:
sılammm,bu kadar yufka yürekli olma,hamile olmak dedikodu yapmayı,ikiyüzlü olmayı haklı kılmaz canımın içi..
bir de mağduru oynamak ancak komik olurlmaz:
Hosgeldin canimm a.s.selam kızlar nasılsınız.
gerci epeydir gecmişi okuyup sinir oluyorum.birde o diğer yerede baktım ayrıca daha da sinir oldum. tövbeeeee.
esracım senin adına cok sevindim dursun yaramaz birazcık dahaaa
allahım tüm kuzularımızı korusun,sağlık sıhhat versinn:Saruboceq:
az kaldı sılamm,çok şükür allahıma..
kayınvalidesiyle müstakbel eşine duaları için teşekkür ediyor zeynom,
biz de çrş için dua ediyoruz,güzel haberlerle gelin,bizden mutlusu yokopuyorumnanaktan
Kızlaar inanılmaz kol ağırısı çekiyorum. :1shok:
Dün Venofer serum yedim hafif bir şişlik olmuştu
ama bugün hem çok şişti hemde sızlıyor çoook.
Böyle bişe başına gelen varmı ya.
Ne yapmam gerekiyo acaba normal mi daha önce çok serum yedim ama böyle bişe başıma gelmedi hiç.kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız.
gerci epeydir gecmişi okuyup sinir oluyorum.birde o diğer yerede baktım ayrıca daha da sinir oldum. tövbeeeee.
esracım senin adına cok sevindim dursun yaramaz birazcık dahaaa
Hosbulduk canim a.s.
Senin doktor ne dedi bakalim nasilmis oglusumuzz :ecrin_bebek:
canım yavaş yavaş iniyordur belki diye tahmin ettim ama bana bakma sen,doktorun söyleyecektir zaten,az kaldı muayeneye nasılsa..
göbüşün aşağı indi mi peki? bebiş inince göbüş iniyor bak ondan eminim:))
sılammm,bu kadar yufka yürekli olma,hamile olmak dedikodu yapmayı,ikiyüzlü olmayı haklı kılmaz canımın içi..
bir de mağduru oynamak ancak komik olurlmaz:
Canim senin haftandayken benim oglusta girmisti dogum kanalina erken degil yani
Begenmene cok sevindim canimmm zemuszemus
Hosbulduk canim a.s.
Senin doktor ne dedi bakalim nasilmis oglusumuzz :ecrin_bebek:
Ne yapmam gerekiyo acaba normal mi daha önce çok serum yedim ama böyle bişe başıma gelmedi hiç.kafamçokkarıştı
canım oğluşumun maşallahı var allaha şükür herşey yolunda gidio, gelişimi gayet ii kordonuda çözmüş kuzucukdaha ne isterim allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
kıyamam,geçmiş olsun canım..belki serumun içeriğinden dolayı ağrımıştır kolun..
doktoruna sorsaydın keşke..
hani bazı iğneler çok ağrıtır,morartır ama serumda nasıldır ki..
Sağol canıım geç saat oldu diye aramadım doktoru ama gittikçe fenalaşacak gibi.Zatende isteksiz yemiştim serumuakannehir
yesica neden yok bugun ,hiç gelmedi sabahtır,merak ettim bak bişi de demedi..bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?