2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım biim kızda yaramazgillerden. sağol canım inşallah darısı bizimkilere

Kazen Bey siz kendi adiniza site yöneticisi olarak cok haklisiniz ama bizim tek sucumuz haziran annesi olmak ne önceki olayla nede baska bi olayla hic bi ilgimiz yokken orda burda adimizin baska sitelerde kotu anilmasi bize hakaret degilmi peki.
Neyse kimsenin seviyesine inmeyecegim zaten bu konu burda kapatilmistir benim icin.
Haziran anneleri olarak biz burda yeni bi sayfa actik kendimize ve arkadaslarimizla cok mutluyuz topigimizde.
Hepinizi cok seviyorum canlarim lutfen bidaha hic acmayalim bu konuyu tek dusunmemiz gereken bebeklerimiz gerisi boss opuyorumnanaktan

Canim cok sevindim doktorun zeynebimin durumu icin iyi demesine ha gayret cogu gitti azi kaldii :lepi:

hadi ya doğum kanalına girmesi için erken değilmi ama hafta olarak 1 hafta önde gidiyodu ama genede erken değilmi canımbilmiyorumkismile
canım yavaş yavaş iniyordur belki diye tahmin ettim ama bana bakma sen,doktorun söyleyecektir zaten,az kaldı muayeneye nasılsa..
göbüşün aşağı indi mi peki? bebiş inince göbüş iniyor bak ondan eminim:))

Aynen öyle oldu canim gecmise daldimm :sinifsinif:
Kazen kime ne mesaji yazmis onu anlamadim yanliz :uhm:

sılammm,bu kadar yufka yürekli olma,hamile olmak dedikodu yapmayı,ikiyüzlü olmayı haklı kılmaz canımın içi..
bir de mağduru oynamak ancak komik olur lmaz:

Kızlaar inanılmaz kol ağırısı çekiyorum. :1shok:
Dün Venofer serum yedim hafif bir şişlik olmuştu
ama bugün hem çok şişti hemde sızlıyor çoook.
Böyle bişe başına gelen varmı ya.
Ne yapmam gerekiyo acaba normal mi daha önce çok serum yedim ama böyle bişe başıma gelmedi hiç.
kafamçokkarıştı

hadi ya doğum kanalına girmesi için erken değilmi ama hafta olarak 1 hafta önde gidiyodu ama genede erken değilmi canımbilmiyorumkismile
Canim senin haftandayken benim oglusta girmisti dogum kanalina erken degil yani
evet cok tatlııııı
Begenmene cok sevindim canimmm zemuszemus
hoşgeldin sılamopuyorumnanaktan

Hosbulduk canim a.s.
Senin doktor ne dedi bakalim nasilmis oglusumuzz :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız.
gerci epeydir gecmişi okuyup sinir oluyorum.birde o diğer yerede baktım ayrıca daha da sinir oldum. tövbeeeee.
esracım senin adına cok sevindim dursun yaramaz birazcık dahaaa

kızlar iyi haberlerınıze hepınızın sevındım bebişlerinizin maaşallahı var zemuszemus
allahım tüm kuzularımızı korusun,sağlık sıhhat versinn:Saruboceq:

Canim cok sevindim doktorun zeynebimin durumu icin iyi demesine ha gayret cogu gitti azi kaldii :lepi:

az kaldı sılamm,çok şükür allahıma..
kayınvalidesiyle müstakbel eşine duaları için teşekkür ediyor zeynom,
biz de çrş için dua ediyoruz,güzel haberlerle gelin,bizden mutlusu yokopuyorumnanaktan

sılammm,bu kadar yufka yürekli olma,hamile olmak dedikodu yapmayı,ikiyüzlü olmayı haklı kılmaz canımın içi..
bir de mağduru oynamak ancak komik olur lmaz:

Canim arkamizdan konusmasi kesinlikle affedilcek bisey degil yaptigi dogru demiyorum ama yinede buyukluk bizde kalsin bizlerde can tasiyoruz bence hic uzatmayalim kapatalim gitsin bu konu oda pisman olmustur zaten boshayallersmile
Hem o kadar konusulandan sonra burayada bidaha ugrayacagini sanmiyorumm bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız.
gerci epeydir gecmişi okuyup sinir oluyorum.birde o diğer yerede baktım ayrıca daha da sinir oldum. tövbeeeee.
Hosgeldin canimm a.s.
Bence artik kimse bu konulari konusup moral bozmasin kapatalim gitsin boshayallersmile

Dualarimiz hep sizinle ve hamis annelerimizle canimmm :Saruboceq:
Insallah carsambaya bozde guzel haberlerle geliriz gerci zeynebim dualari erenime ilac gibi gelicektir kesinnn yerimseniben

kıyamam,geçmiş olsun canım..belki serumun içeriğinden dolayı ağrımıştır kolun..
doktoruna sorsaydın keşke..
hani bazı iğneler çok ağrıtır,morartır ama serumda nasıldır ki..

selam kızlar nasılsınız.

berrakcım çok teşekkürlerrropuyorumnanaktan
hiç sinir olma tatlım,bi insanın kendine yaptığını başka kimse yapamazmış ona..
biz mutluyuz dimi mutluyuz,
topiğimizi de gece yarılarına kadar lal lak yapıp öğlene kadar uyumayı da seviyoruz kaydirigubbakcemile3

Hosbulduk canim a.s.

canım oğluşumun maşallahı var allaha şükür herşey yolunda gidio, gelişimi gayet ii kordonuda çözmüş kuzucuk daha ne isterim allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

göbüş aynı gibi banamı öyle geliyoki neyse çarşamba anlarız artıkın

Canim senin haftandayken benim oglusta girmisti dogum kanalina erken degil yani

Begenmene cok sevindim canimmm zemuszemus

Hosbulduk canim a.s.

doğum kanalına girdiyse doğum yakın anlamına gelmiyo dimi

Canim serumdan olmustur kesin insallah yarina biseyin almaz.
Yarinada gecmezse doktora git mutlaka cok gecmis olsin canim a.s.

yesica neden yok bugun ,hiç gelmedi sabahtır,merak ettim bak bişi de demedi..bilen var mı?

canımserumu düzgün takamamıs sdaflar sana serumdan hem hava girmiş hem damarından sızmıs olması ihtimal hemen ispirtoooo
sür oraya pamukla gerçi sürmesende gecicek gecmezse doktora git canım

canım oğluşumun maşallahı var allaha şükür herşey yolunda gidio, gelişimi gayet ii kordonuda çözmüş kuzucuk daha ne isterim allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Oyy canim bi guzel haber daha cok sevindimmm :teytey:
Kordonda cozuldugune göre hersey normal artik
Bu arada kilolar gene yazilmamiss nazar deger diye yazmiyonuz dimii klava:
Bide bende yazmicam oglusumun kilosunu naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…