2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben mertimi yatirayim geliyorummm opuyorumnanaktan

canımserumu düzgün takamamıs sdaflar sana serumdan hem hava girmiş hem damarından sızmıs olması ihtimal hemen ispirtoooo
sür oraya pamukla gerçi sürmesende gecicek gecmezse doktora git canım

Canımm dün hafifti bu akşam hem şişlik yayıldı hemde hafif kızardı hemde sızım sızım sızlıyo.Morarma daha yok. ispirto yerine başka bişe olurmu acaba kolonya gibi yada farklı bişi.

Oyy canim bi guzel haber daha cok sevindimmm :teytey:
Kordonda cozuldugune göre hersey normal artik
Bu arada kilolar gene yazilmamiss nazar deger diye yazmiyonuz dimii klava:
Bide bende yazmicam oglusumun kilosunu naniknanik

tşkler canım bende çok sevindim:1hug: benimkinin nazar değicek bi kilosu yok tatlım haftasına göre normal sadece ama yazma sende nolur nolmazbilmiyorumkismile sende güzel haberlerle gel inş.:Saruboceq:

Sağol canıım geç saat oldu diye aramadım doktoru ama gittikçe fenalaşacak gibi.Zatende isteksiz yemiştim serumuakannehir
canım black ispirto demiş bi dene,geçer inşallah..sabahı bekle bakalım..

aklımı okudun canım ya bende yazayım mı yazmayayım mı diye düşünüyordum
olumunekankayizsmile

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa patlak göbüüüüüüşşş güzel haberlerle mi geldin gıı doktordaaaannn aferiiiiiiim

evetttt kaydirigubbakcemile2
bi hafta daha doğurmucam zemuszemus

rimalila belki bilmezsın ben 4 sene hastane calıstım esimde eczacı hastanenin karsısında eczane

o yüzden bu tür hastalar cok geliyor bize ben de hastane de calısırken cok basıma geldi acil sefiydim ben cok görüyordum serumdan sonra şişen kol..

bunun sebebi buyuk bir ihtimal ya genc yeni yetme bir hemşire yada yorgun bir hemşire serumu koluna düzgün takamamıs ya danarı catlatmıstır ki bu durumda morarma olur ya da etine serumlu ilaçtan kacırmıstır ki buda şişmesine ve ilacın etkisinin azalmasına sebep olur korkulacak bir sey yok hiç telas etme sadece ispirtolu pamukla 15 dk bir bolca sür sakın masaj yapma.. ispirton umarım vardır yoksa da sakınce sabahı bekle

ben yazıyom kilosunu kızıyonuz bana
dombiliyse yazma,gözcü çok topikte,kem gözlerinden allah korusun sempatiksalakcinni

kızlar ben yarın gidicem doktora bu aradaaaaa. sıradaki haber benden gelicek
saat kaçta gitcen ona göre bekleyelim:)
yoksa tüm gün bekleriz:)
hadi güzel haber sırası sendeee:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız

esssraa gecmişe bakmadım dr haberlerini ver bakayım bacım

hoşgeldin canımm,çok şükür tarih vermedi doktorumuz,bu haftayı da kurtardık,cuma yine kontrol var bakalım..
ama suyumuz hala çok az bi değişiklik yok..
sen nasılsın,oğluşun nasıl?

ayyyyyyyyyyy bu arada kızlar ben izmirli hamişler diye bir topikle daha konusuyorum ara sıra bulusmaya karar verdik aklımda hep siz olcaksınız keske sizlerle de öyle bir imkan olsa nasıl isterim bilemezsinizzzzzzzz

Offf ya keyfim kacti benimmm :a015::a015::a015:

evet değmez kız nazar biz bizeyiz burda
bakalım yarın tartırırım oğlanı yine 30 mayısta tartılmıştı 2.150 gr çıktı benimki tosun olcak gıııııııı

41 kere maşallahhhhhhhhh yakısıklımaaaaaaa

benimki tıfıll 1350 idi 3 hafta önce

bakalım benım kontrol de 12 mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…