canım benimm,çok şükür,darısı cumaya:)esracım canım çok sevindim hadi gözünaydın canım cumada güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
esracıımm canım ben anca gelebildim:))
canım hoş geldinnn
güzel haberlerine sevindim canım az daha sabret bak gerileme yokmuş ne güzel 1 hafta daha gelişecek kızımız en azından
hele nst güzel ise bence telaşlanıcak hiç bir şey yok
canım bende daha tam gecmısı okuyamadım kazen bir şeyler yazmıs bır onlara bakayım buralardayımm
oh oh hadi yırttın hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benimm,çok şükür,darısı cumaya:)
sıradaki herkesten güzel haberler gelsin inşallahhh:Saruboceq:
allah iyiliğini versin betülüm,biz muayene olduk,kaynanama yemeğe gittik taaa esattan eryamana geldik,sen daha yeni mi geldin:))))
sarı şekerim,bizim zilli en az bi hafta daha içerde,nst sonuçları ve hareketleri iyi olduğu sürece bu suyla idare edicez dedi tolga bey,buna bile nasıl şükrettikkaydirigubbakcemile3
senin oğlan da çözdü kordonu,bugun güzel bigünn:teytey::teytey:
canım benimm,çok şükür,darısı cumaya:)
sıradaki herkesten güzel haberler gelsin inşallahhh:Saruboceq:
allah iyiliğini versin betülüm,biz muayene olduk,kaynanama yemeğe gittik taaa esattan eryamana geldik,sen daha yeni mi geldin:))))
sarı şekerim,bizim zilli en az bi hafta daha içerde,nst sonuçları ve hareketleri iyi olduğu sürece bu suyla idare edicez dedi tolga bey,buna bile nasıl şükrettikkaydirigubbakcemile3
senin oğlan da çözdü kordonu,bugun güzel bigünn:teytey::teytey:
:roflol: canım benim biz görümcemlerle sitelere gitmiştik sonra kontrole girdik onlar gelmedi çıkınca buluşup yemeğe gittik o yüzden:)) msjdada yazdım gerçi keşke daha önce haberimiz olsaydı dedim ya plan yapardık biz sizi beklerdik oturur konuşurduk diye düşündüm bişey anlamadım ben ayak üstü:) zaten ayaklarım yere basmıodu oğluşumun heyecanındandelikafadulden
olsun canım ya bi hafta bi haftadır kuzucuk ne kadar göbüşünde durursa o kadar ii bunada şükür:CüvCüv:
sorma esracım nası sevindim anlatamamniyeyse hiç ihtimal vermiodum çözeceğine ama çözmüş kuzucuk çok şükür:teytey:
hoşgeldin canımma.s.Slm canlarim ben geldimm opuyorumnanaktan
bizimde çarşamba kontrolumüz var hayırlısı bakalım. kordonu boynundamı canım hala
benim kasıklarım çok sıkışıyo ya kasıklarım değilde heralde idrar kesem sıkışıyo sürekli wc ye gider oldum iki adım yürüyemez oldum alttan alttan bir şey batıyo içime resmen böyle olan varmı
:roflol: canım benim biz görümcemlerle sitelere gitmiştik sonra kontrole girdik onlar gelmedi çıkınca buluşup yemeğe gittik o yüzden:)) msjdada yazdım gerçi keşke daha önce haberimiz olsaydı dedim ya plan yapardık biz sizi beklerdik oturur konuşurduk diye düşündüm bişey anlamadım ben ayak üstü:) zaten ayaklarım yere basmıodu oğluşumun heyecanındandelikafadulden
olsun canım ya bi hafta bi haftadır kuzucuk ne kadar göbüşünde durursa o kadar ii bunada şükür:CüvCüv:
sorma esracım nası sevindim anlatamamniyeyse hiç ihtimal vermiodum çözeceğine ama çözmüş kuzucuk çok şükür:teytey:
Slm canlarim ben geldimm opuyorumnanaktan
canım ne güzel maşallah çözmüş yaramazın kordonunu ha senin adına çok sevindim canım. darısı bizim başımıza inşallah
evet canım hemde haksızlığın büyüğü yapıldı.şimdi anlatıyorum.bundan daha önce ben bizim arkadaşları o sitede belki inanmicaksınız ama (google ye 2010 haziran anneleri yazınca çıkıyo zaten) tesadüf buldum.bunlar bana aynen şunları söyledi ya kk yı tercih et ya bizi.hem orayı hem burayı idare edemezsin dediler.kk bizim düşmanımız dediler.ama arkadaşlar benim kimseyle sorunum yok dediysemde resmen beni kovdular bunu en iyi SILAM biliyo.hatta ona özel msj attım.lütfen onunla konuşun.burdaki arkadaş beni editöre şikayet etmiş.bana msj yolluyo rahatsız ediyo demiş.(kendilerini tercih etmedim yaa) editör bana döndü bende herşeyi anlattım.hayır tam tersi kendisi benden mail adresi istedi vermedim diye.bizim foruma birdaha gelme bize samimi olsan mail adresi verirdin dediler.ama benim kimseyle sorunum yokki.herkesle iyi anlaşmak bişeyler paylaşmak isteyen birisiyim ben.dedim ben suçlu oldum.sizleride kırdıysam çok çok özürdilerimm:a015:
canım yaaa cok teşekkur ederım bıtanesın cıkmak zorundaydım eşim uykudan kalkmış hadi dışarı cıkalım deyıp duruyordu hazırlandım bır ıkı işimde vardı anlayacagın sıkıştım yoksa opuyorumnanaktan
sılam hoşgeldin geçmiş mi daldın kuzum:icecream::icecream:
canım ne güzel maşallah çözmüş yaramazın kordonunu ha senin adına çok sevindim canım. darısı bizim başımıza inşallah
hoşgeldin canımma.s.
hadi bakalım çrş güzel haber sırası sen ve sılada..
bebiş doğum kanalına doğru yerleşiyor olabilir canım,öyle olunca tuvalete gitme sıklığın ve yürüyüşün zorlaşıyormuş diye biliyorum..
benim cadı kordonu açmaya niyetli değil,hala duruyor malesef..
dide hanım arar aramaz msj yazdım ama sen görmedinhaliyle ondan ayak üstü oldu ama en azından görüşmüş oldukolumunekankayizsmile
güzel haberler de aldık ohh maşallah
kızlar,açıklama yapayım bu arada,biz betülümle aynı doktora gidiyoruz ve ilk kez muayenemiz denk geldi,ayak üstü görüştük..hep yazışıp görüşüp yüzyüze olmak çok güzeldi..hatta doktorumuzun asistanı sonra siz hiçi lk kez görüşmüş gibi değildiniz dedi:))
işte buradaki samimiyetin gerçekçiliğini görmüş olduk bu sayedeolumunekankayizsmile
Sorun degil canim hayirli olsun ticker umarim begenmissindir a.s.
haziran bebişleri epey yaramaz ya,
ben,sen,kafsinkaf ve leyla benim bildiğim dördümüzün kuzusu kordonu boynuna dolama konusunda pek becerikliklava:
bizimkiler de açar inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?