kızlar merhabaaa 10 mayısa bana dua edın ayrıntılı ulrtrasona gırcem
hiç bişey olmamış gibi canlarım özledim sizi demesi sinirimi zıplattı. sonuçta bizim hakkımızda hoş konuşulmamış. ne gerek var dedikodu yapmaya
neyse keyif kaçtı zaten daha da kaçırmaya gerek yok
ben yemek hazırlamaya gidiyorum şimdilik akşam gelirim canlarım. çok öpüyorum:ecrin_bebek:
ben bişey anlamıyorum.haksızlık bana yapıldı.size burada izahını yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama anlatıcam.
canım haksızlık mı yapıldı ne yapıldı bilemem ama....
beni giden arkadaşların bi çoğu tanır. çok fazla yakın olamadık belki ama onları sinirlendirecek bi durum yarattığımı da sanmadım hiçç bi zaman. hatta bi çoğunu da çok sevdim hepsinin gitmesine üzüldüm. burda kimseyi kimseye kötülemedim. gidip oraya da burdakileri kötülemedim. bu forumdaki sıkıntı kişiler sebepli değildi çünkü. çocuk gibi düşmanlık yapmanın bi anlamı yoktu. biz yatana da saygı gösterdik, çalışana da. insanları çalışıyo çalışmıyo diye ayırmadık. ihtiyacı yoksa çalışmaz. ihtiyacı varsa çalışır. insanları sınıflandırma kriteri değildir. burada öğlene kadar yatan arkadaşlarımız da zaten sorunlu hamilelik geçirenler. en azından buna saygın olsaymış biraz. zaten o arkadaşlar da seni dışlamışlar. eminim ki bu tavrın yüzündendir. biz burda seni merak ederken arkamızdan işsiz güçsüzler yatıyolar öğlene kadar gibi yorumlar yapıldığını görmek hoş değildi. bu yaptığın yorumlar sana yapılan haksızlık değil bence bize ve diğerlerine yapılan haksızlık
evet canım hemde haksızlığın büyüğü yapıldı.şimdi anlatıyorum.bundan daha önce ben bizim arkadaşları o sitede belki inanmicaksınız ama (google ye 2010 haziran anneleri yazınca çıkıyo zaten) tesadüf buldum.bunlar bana aynen şunları söyledi ya kk yı tercih et ya bizi.hem orayı hem burayı idare edemezsin dediler.kk bizim düşmanımız dediler.ama arkadaşlar benim kimseyle sorunum yok dediysemde resmen beni kovdular bunu en iyi SILAM biliyo.hatta ona özel msj attım.lütfen onunla konuşun.burdaki arkadaş beni editöre şikayet etmiş.bana msj yolluyo rahatsız ediyo demiş.(kendilerini tercih etmedim yaa) editör bana döndü bende herşeyi anlattım.hayır tam tersi kendisi benden mail adresi istedi vermedim diye.bizim foruma birdaha gelme bize samimi olsan mail adresi verirdin dediler.ama benim kimseyle sorunum yokki.herkesle iyi anlaşmak bişeyler paylaşmak isteyen birisiyim ben.dedim ben suçlu oldum.sizleride kırdıysam çok çok özürdilerimm:a015:
kızlar bugun dr'a gittik; 32+2 de bebiş 2 kilo olmuş ama tersbilmiyorumkismile
dr normal doğum olayı pek olası değil sezeryana hazırla kendini dedi.
şoktayım resmen.
sizin bebişler döndü mü??
bebiş büyüdükçe dönme ihtimali azalıyomuş; 35 den sonra dönmez artık dedi:gitme:
slmmm kızlar..hayırlı akşamlarrrrrrrrr.
kızlar son bikaç saati okumadan önce hemen son gelişmeleri yazayım,
suyum hala az ama geçen haftadan beri gerileme yok,nst sonuçlarımız da güzel,bu cuma tekrar gidicez..
yani bi hafta daha yırttık,doğum için gün vermedi:teytey:
artık bu haftadan sonra korkacak hiçbirşey kalmadı dedi doktorumuz:)
dualarınız için çook teşekkür ediyoruz,çook seviyoruz siziopuyorumnanaktan
evet canım hemde haksızlığın büyüğü yapıldı.şimdi anlatıyorum.bundan daha önce ben bizim arkadaşları o sitede belki inanmicaksınız ama (google ye 2010 haziran anneleri yazınca çıkıyo zaten) tesadüf buldum.bunlar bana aynen şunları söyledi ya kk yı tercih et ya bizi.hem orayı hem burayı idare edemezsin dediler.kk bizim düşmanımız dediler.ama arkadaşlar benim kimseyle sorunum yok dediysemde resmen beni kovdular bunu en iyi SILAM biliyo.hatta ona özel msj attım.lütfen onunla konuşun.burdaki arkadaş beni editöre şikayet etmiş.bana msj yolluyo rahatsız ediyo demiş.(kendilerini tercih etmedim yaa) editör bana döndü bende herşeyi anlattım.hayır tam tersi kendisi benden mail adresi istedi vermedim diye.bizim foruma birdaha gelme bize samimi olsan mail adresi verirdin dediler.ama benim kimseyle sorunum yokki.herkesle iyi anlaşmak bişeyler paylaşmak isteyen birisiyim ben.dedim ben suçlu oldum.sizleride kırdıysam çok çok özürdilerimm:a015:
sağolasın meliscim,allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza inşallah...geçmiş olsun canım. sorunsuz kucağına alırsın inşallah bebeğini.
suyum hala az ama geçen haftadan beri gerileme yok,nst sonuçlarımız da güzel,bu cuma tekrar gidicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?