2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse keyif kaçtı zaten daha da kaçırmaya gerek yok

ben yemek hazırlamaya gidiyorum şimdilik akşam gelirim canlarım. çok öpüyorum:ecrin_bebek:

he canım gitsin dedikodumuzu yapsın konuşsun sonra da ahhh canım neyse boşver diyelim sana katılmıyorum blacksiya o zaman hamileyim diye bize her kötülüğü yapsın onu kendi düşüncekti hamile de deli değil ya ben alttan alamam neden bi açıklama yapmıyo :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

.....................................................

Son düzenleme:
kızlar bugun dr'a gittik; 32+2 de bebiş 2 kilo olmuş ama tersbilmiyorumkismile
dr normal doğum olayı pek olası değil sezeryana hazırla kendini dedi.
şoktayım resmen.
sizin bebişler döndü mü??
bebiş büyüdükçe dönme ihtimali azalıyomuş; 35 den sonra dönmez artık dedi:gitme:

ooooooooo valla kırmanın alasını yapıyosun bi de gidip onlara aldanıp bizi satıyosun biz öğlene kadar yatıyosak sanane onlara ne çalışmıyomuşuz çok kırıldım sana bi de diyosun ki ben öbür topiğe daha yazmıyorum ki, onlar tatlı geldi bence aldandın sana ne kötülüğümüz oldu ki bu gibi şeyler söylüyosun beni 2 çocuğumu söylemişsin ayıp yanikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

slmmm kızlar..hayırlı akşamlarrrrrrrrr.

kızlar son bikaç saati okumadan önce hemen son gelişmeleri yazayım,
suyum hala az ama geçen haftadan beri gerileme yok,nst sonuçlarımız da güzel,bu cuma tekrar gidicez..
yani bi hafta daha yırttık,doğum için gün vermedi:teytey:
artık bu haftadan sonra korkacak hiçbirşey kalmadı dedi doktorumuz:)
dualarınız için çook teşekkür ediyoruz,çook seviyoruz siziopuyorumnanaktan

Merhaba,
Haziran annelerindeki gerginlik inanın TRAJıkomik olmaya başladı. O site bu site konusu kapatılmaz ise bu yapılanların bilinçli olarak yapıldığını düşünmeye başlıyacağım. Dileyen dilediği yerde yazar çizer, istediği siteye üye olur böyle komik yaklaşımlar ne size ne bize yakışır. ısteyen 10 siteye üye olsun 10 yerde Haziran annelerini yazsın lütfen yeter artık...

merhaba canım benim bebiş tersmi düzmü daha bilmiyorum ama son ana kadar dönebiliyor diye biliyorum ben..
hiç sıkma canını hayırlısı nasılsa o olsunn

slmmm kızlar..hayırlı akşamlarrrrrrrrr.

iyi akşamlar canımmm

geçmiş olsun canım. sorunsuz kucağına alırsın inşallah bebeğini.

kazen haklı gerilmeyin bence de.Bu tür şeyler için bebişlerimizi üzmeye değmez.

Bu arada Sedefim haklısın sana tersini söylemiyorum sonsuz bilerek yada bilmeyerek yaptı bir şeyler ki ona burada en agır cevabı verenlerden biri de benim ki bunu marifet olarak söylemiyorum.. yanlıs anlasılmasın demek istediğim eminimki oradanda ona yüklenmişlerdir bari biz tavrımızı o şekilde göstermeyelim sonucta buraya isteyen herkes girebilir ki bizim tapumuz altında değil..

sonsuz umarım sende bu kısmı görür okursun..

sana herkesin ve benimde en az 50 defa dediğimiz gibi niye dedin vs. demiyorum

ama düşünmelisin ki sana ya orası ya burası diyen mantık cok sacma zaten seni secim yapmak zorunda bırakanlar senin iradene karılmış oluyor ve ben en son böyle bir olayı ortaokulda yaşadım onla konusursan benle konusma küss!!!!

bizler 25-35 yaşları arasında anne&anne adayı kadınlarız..

şimdi sedef bana gelip esrayla yesicayla veya yeni gelen biriyle konusma ben onu sevmiyorum desene af edersin ama tersimle gülerim senin yaşın kaç kültürün ne diye o zaman ayrım yaparım !!!!

sonsuz bizi fazlasıyla kızdırdın,yaptığının tek adı var ikiyüzlülük..
canının istediği her yere üye olabilirsin istersen bin yere yaz ama arkamızdan dedikodu yapıp masumu ve mağduru oynama..biz seni merak ederken sen bizim arkamızdan konuşup aklınca dalga geçiyormuşsun.
bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum ve
ben şahsım adına seninle konuşmak istemiyorum.
benim için bu konu kapanmıştır.

geçmiş olsun canım. sorunsuz kucağına alırsın inşallah bebeğini.
sağolasın meliscim,allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza inşallah...
sen nasılsın ne var ne yok canım?

canım hoş geldinnn

güzel haberlerine sevindim canım az daha sabret bak gerileme yokmuş ne güzel 1 hafta daha gelişecek kızımız en azından

hele nst güzel ise bence telaşlanıcak hiç bir şey yok

canım bende daha tam gecmısı okuyamadım kazen bir şeyler yazmıs bır onlara bakayım buralardayımm

oh oh hadi yırttın hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…