kızlaar bugün misafirlerim vardı.
Nazar konusu açıldı.
Dediler ki hamilelere ve lohusalara çok nazar değermiş hemde çok. :CüvCüv:
Bol bol okuyun kendinize kötü niyetten değil tabiki ama okumaktan zarar gelmez hem
Ayy senin oglusdu dimi adi imdat olucakk :roflol:
Ben onu coktan unutmustum kisss hic gulesim yoktu guldurdun beni:roflol:
Oyy saril saril tokusturalim gobisleri ogluslarda sarilsin birbirinee :teselli:
makyajımı daha yeni sildim yuh bana:))
yorulmuşum, tabi yata yata hamladım iyice:))))
yesica da gelseydi içim rahat edecekti,merak ettim inşallah gezmeye falan gitmiştir söylemeden de hesap sorup pişman ederiz:roflol:
Ha bide bugün en yakın arkadaşlarımdan birisini bebeğin cici annesi olurmusun dedim. Hem çok sevindi hemde ne bilim böyle ilgisi birden değişti sahiplendi bebişi.
Tavsiye ederim sizlerde cici anne yapın bebeğinize.
evet değmez kız nazar biz bizeyiz burda
bakalım yarın tartırırım oğlanı yine 30 mayısta tartılmıştı 2.150 gr çıktıbenimki tosun olcak gıııııııı
41 kere maşallahhhhhhhhh yakısıklımaaaaaaa
benimki tıfıll 1350 idi 3 hafta önce
bakalım benım kontrol de 12 mayısta
Yaww ben yesicayla sabah yazistim sankii CADIARZUmakyajımı daha yeni sildim yuh bana:))
yorulmuşum, tabi yata yata hamladım iyice:))))
yesica da gelseydi içim rahat edecekti,merak ettim inşallah gezmeye falan gitmiştir söylemeden de hesap sorup pişman ederiz:roflol:
evet canıııım :) sen ben eren ve imdat :) sarılalım hepimiz:):1hug:
kızlar çok kısa olduğu için hemen ezberlenebilecek türden bir nazar duası;
Euzü bi-kelimâtillahittâmmeti min şerri külli şeytânin ve hâmmetin ve min şerri külli aynin lâmmetin
ya da
Fatiha, Âyet-el kürsi ve dört kul [Kâfirun, İhlas, Felak, Nas sureleri] 7şer defa okunup hastaya üflenirse, nazar ve her dert için iyi gelirmiş..
Hosgeldin canim a.s.kızlarrrrrrrrrrrrr ben geld,immmmmmmmmmmmmm
kızlar çok kısa olduğu için hemen ezberlenebilecek türden bir nazar duası;
Euzü bi-kelimâtillahittâmmeti min şerri külli şeytânin ve hâmmetin ve min şerri külli aynin lâmmetin
ya da
Fatiha, Âyet-el kürsi ve dört kul [Kâfirun, ıhlas, Felak, Nas sureleri] 7şer defa okunup hastaya üflenirse, nazar ve her dert için iyi gelirmiş..
Hosgeldin canim a.s.
Sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:
esraaa kız kocan ne aldı dedim sorduydum
kızlarrrrrrrrrrrrr ben geld,immmmmmmmmmmmmm
kızlaaar yaa amma ilerliyoz sonradan gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz sorunu olanlara rabbim yardım etsim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?