2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

makyajımı daha yeni sildim yuh bana:))
yorulmuşum, tabi yata yata hamladım iyice:))))

yesica da gelseydi içim rahat edecekti,merak ettim inşallah gezmeye falan gitmiştir söylemeden de hesap sorup pişman ederiz:roflol:

Tabiki canim okuma herkese icin iyidir.Hatta dogum sirasinda dogum sancisi ceken kadin ayetel kursi okursa dogumu cok kolay olur diye okumustum .
Bebislerimiz dogduktan sonrada her gece okuyarak yatirmak en guzeli.Okunan cocuga asla nazar degmezz nazar boncuklari falan hikayee boshayallersmile

Ayy senin oglusdu dimi adi imdat olucakk :roflol:
Ben onu coktan unutmustum kisss hic gulesim yoktu guldurdun beni:roflol:
Oyy saril saril tokusturalim gobisleri ogluslarda sarilsin birbirinee :teselli:

evet canıııım :) sen ben eren ve imdat :) sarılalım hepimiz:):1hug:

yesica da gelseydi içim rahat edecekti,merak ettim inşallah gezmeye falan gitmiştir söylemeden de hesap sorup pişman ederiz:roflol:

:)

evet bbu hamişlik hamlattı iyice bizi ne yapıcaz bilmiyorum ya

yesica özlettiriyor kendini akıllı hatuuuuunnn :))laelaelaelaelae

Cici annemi onuda ilk duyuyorum desemm bilmiyorumkismile
Benim ogluslarim dunden anne olmaya razi babaanneleri var utanmasa ver cocuklara bana ben bakarim dicekkk severken bile annem diye seviyo oglumu deli ediyo beniii...

kızlar çok kısa olduğu için hemen ezberlenebilecek türden bir nazar duası;

Euzü bi-kelimâtillahittâmmeti min şerri külli şeytânin ve hâmmetin ve min şerri külli aynin lâmmetin

ya da

Fatiha, Âyet-el kürsi ve dört kul [Kâfirun, ıhlas, Felak, Nas sureleri] 7şer defa okunup hastaya üflenirse, nazar ve her dert için iyi gelirmiş..

Yaww ben yesicayla sabah yazistim sankii CADIARZU
Yoksa dunmuydu sabah diye hatirladifim kafada kalmadiki bu saatler oldumu iyice duruyoo :roflol:

evet canıııım :) sen ben eren ve imdat :) sarılalım hepimiz:):1hug:

Kiss imdat deme kuzuma bul artik sende oglusuma bi isim bu gidisle gercekten imdat kalicak adi :roflol:

vışşşşşşşşşş hocam benim beee şu soruma da cevap ver kızaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geld,immmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin canim a.s.

Sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:

kızlaaar yaa amma ilerliyoz sonradan gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz sorunu olanlara rabbim yardım etsim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sılam yesica dün geceden beri yok ne sabahı yazışması:sm_confused::sm_confused:sm_confused::sm_confused::sm_confused::

aman bu kadar fazla ıolduğunu bakma yarısı konuşmuyor öle bakıyor :mymeka:

oha kız arabamı o zaman al arabayı hepimizi topla doğru parise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…