2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gızlar ben gaçıyom. bıcı bıcı yapıcam sabah da erken kalkıp doktorumu arayacam erken gidicem 1 gün. çünkü çarşamba günü oğlumun mobilyaları gelicek evde olmam lazım :) öpüyorum sizi kocaman kendinize tikkat edin bebişleri göbüşleri öpün sevin

sedefim seni de öpüyom nanaktan

ya tatlımmm anlatamıyorum galiba sadece oturduğum yerden fırın sildim okadar büyük işleri annem yapıyor zaten neden böle oldum inan bende anlamadım acab diyorum bebiş çokmu aşaığa düştü nedir eyvahedigeldismile dikkat ediyorum etmezmiyim o benim değerlim

gelmeyen sen olsun kız kendinizi yormadığınız müddetçe bişey olmaz kız ben doğuma yakın eşim badana yaptı bir yandan siliyodum sonra camları sildim komple evi temizledim 15 gün mü neydi doğuma gittimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende doğum günümde kızıma hamileymişimde haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 en güzek hediyeyi eşim vermiş önceden bana ben hala hediye bekliyorum olucak işmi opuyorumnanaktan

ayy çok tatlı ya:) benim ikinci çizgim çıkmıştı çok silik nası heyecan olmuştum hatta sigara içiydum o sırada hemen söndürmüştüm. bi daha da içmedim falan ayyyyyy o gün geldi aklıma birden

güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz,öpüyoruz siziopuyorumnanaktan

tamam canım bizi ihmal etme bende seni öpüyom koca göbişliopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senden korkulur anacım,maşallah valla

aaaaaaaaa diğer arkadaşlar nerdesiniz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ben hicbisey surmuyorum ilk hamileligimde en iyi catlak kremini kullandim bana misin demedi gene yanlarimdan catladisempatiksalakcinni
Bunda hic bisey surmedim sadece gobek deligimin kenarlarinda biraz catlak olustu yani sursende surmesende sonuc aynii

bende sevinçten Ağlamıştım çok iyi hatırlıyorum daha ikinci çizğinin başı çıkarken ağlaya ağlaya çıktım lavobodan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heyecandan bakamdım teste bile ikinci çizgiye hemen o anda resmimi çekmiş eşim hem ağlıyorum hem gülüyorrum ağzım kulaklarımda kaydirigubbakcemile3

Canim yarina guzel haberlerini bekliyoruz oglusunun .
Iyi geceler iyi bakin kendinizeee opuyorumnanaktan

Ayy sen yazinca bende hatirladim test yaptigim gunuu ne cok aglamkstim cift cizgiyi gorunce :asigim:
Oglusun da sana ugur getirmis bak sayesinde sigaradan bile kurtulmussun canim insallah bidaha hic baslamassinnn :Saruboceq:

aynen yaaa aynennn sürdüğüm o yağlardan kıllandığımda kaldım bide başka bi işe yaramadı şimdi arada yağ ile arada normal krem ile kremleniyorum :dilcikar:

ne zaman yatıcanız kız gece kulübüne çevirdik burayı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

valla koca göbişimle nasıl yerleri sildim camları sildim halı yıkadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:hooray: Kupa verilcek hatunsun be bacim helal sanaaa :hooray:

doğum hediyesi canım sana ne aldı kocişinCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyy kocis bana cooooookkkk güzel bir hediye aldı ama kullandırtmıyor hastanede takıcam kızımı verince kucagıma dedi ama söylemeyeyim brdan affınıza sıgınarak :)))

ne alırlarsa alsınlar ya da almasınlar onlar bize sevgilerini herzaman hissettirmeleri yeterli:asigim::asigim::asigim:

hahayyyyy parcalardım onu ben walla alcak

benım hıkayemı anlatmak istiyorum kızlar

biz tam 1 sene bebek için ugrastık olmadı..

sonrada kızamıkçık aşısı vuruldum ben nasılsa olmuyor cocugumuz die düşünmeye basladık hatta doktora gidelim mi falan diye düşünüyorduk..

asıdan sonra 3 ay bebiş yapmayın dediler ama biz nasıl olsa olmuyor die korunmadık.

neyse,

benim adet günüm geldi geçti hatta 1 hafta biz test yaptık evde olanlardan tek çizgi çıktı..
benım de aklıma erken menepoza girdim falan geliyor esıme hatta benden arıl walla olmuo benım cocugum dedım.. cunku esım cok ıstıyordu

sonra aradan bir hafta daha gectı esım dedıki hastaneye gel de bır kan tahlılı yaptıralım sana benım evımle de hastane arası 10 adım :)) gittim hemen

ama ben biliyorum ki kolestrol seker tahlili olcam cunku rutin yaptırıyoruz biz

kanımı aldılar ben eve geldim yarım saat sonra esım aradı hastanenin önündeyim dedi bak pencereden ok dedim baktım elimdeki kagıdı görüyor musun canım dedi evet dedim işte sonucların dedi. :)))

eeeeeeeee dedim karıcım tebriler anne oluyorsun hamilesin dedi..

ne zaman yatıcanız kız gece kulübüne çevirdik burayı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Kiss daha gece yeni basliyorr ne yatmasii :roflol:

ahhhhhhhh benim halamın kızları var hamile hamile içmeden duramazlardı bi de daracık pantolon giyiyolar dı deliler yaaa asla dayanamambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Oyy canimm ne guzell hayatin boyunca unutamican bi ani olmus duygulanimmm valla :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…