yaza mavişi mıncıklmaya gelcem senin kaçışın yokkkdelikafaduldendelikafadulden
ben otobüsten nefret ederim,hep söylenirdim,allah bin kere razı olsun,doğum günümde sürpriz yaptı:asigim:
artık bakkala çakkala falan rahatça gidip geliyorum,dünya varmış..rabbim isteyen herkese versin diye dua ediyorum şimdi de:))
ya siz beni delirteceksiniz,hergün biri kendini yoruyor,ben de kızıyorummklava: klava: klava:
hadi canınızın kıymeti yok da içinizdeki yavrunun ne suçu var,onu da yoruyorsunuzklava: klava:
yapma güzelim,ev nankördür,on saat temizlesen yine aynı olur ertesi gün..
doğurduktan sonra ne istiyorsan yap ama bbişimiz içindeyken otur oturduğun yerde:mymeka:
yaza mavişi mıncıklmaya gelcem senin kaçışın yokkkdelikafaduldendelikafadulden
ben otobüsten nefret ederim,hep söylenirdim,allah bin kere razı olsun,doğum günümde sürpriz yaptı:asigim:
artık bakkala çakkala falan rahatça gidip geliyorum,dünya varmış..rabbim isteyen herkese versin diye dua ediyorum şimdi de:))
ya siz beni delirteceksiniz,hergün biri kendini yoruyor,ben de kızıyorummklava: klava: klava:
hadi canınızın kıymeti yok da içinizdeki yavrunun ne suçu var,onu da yoruyorsunuzklava: klava:
yapma güzelim,ev nankördür,on saat temizlesen yine aynı olur ertesi gün..
doğurduktan sonra ne istiyorsan yap ama bbişimiz içindeyken otur oturduğun yerde:mymeka:
bende doğum günümde kızıma hamileymişimde haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 en güzek hediyeyi eşim vermiş önceden bana ben hala hediye bekliyorum olucak işmi opuyorumnanaktan
gızlar ben gaçıyom. bıcı bıcı yapıcam sabah da erken kalkıp doktorumu arayacam erken gidicem 1 gün. çünkü çarşamba günü oğlumun mobilyaları gelicek evde olmam lazım :) öpüyorum sizi kocaman kendinize tikkat edin bebişleri göbüşleri öpün sevin
sedefim seni de öpüyom nanaktan
gelmeyen sen olsun kız kendinizi yormadığınız müddetçe bişey olmaz kız ben doğuma yakın eşim badana yaptı bir yandan siliyodum sonra camları sildim komple evi temizledim 15 gün mü neydi doğuma gittimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar bu arada yanda tanıtım videsounda gördünüzmü arko krem hamilelikle oluşan çatlaklar için krem çıkarmış sadece eczanlerde yazıyordu izledinizmi bilmiyorumkismile bu çatlak kremlernin öbür kremlerden farkı nedir ben bi türlü anlamış değilim okdar sürüypruz bu normal kremlerdende çatlamasa bunlardanda çatlamaz kremm krem işte zaten o yağlardan kılandık maymun gibi akannehir ben normal krem sürüyorum napim siz ne sürüyosunuz
senden korkulur anacım,maşallah valla
ayy çok tatlı ya:) benim ikinci çizgim çıkmıştı çok siliknası heyecan olmuştum hatta sigara içiydum o sırada hemen söndürmüştüm. bi daha da içmedim falan ayyyyyy o gün geldi aklıma birden
Canim yarina guzel haberlerini bekliyoruz oglusunun .gızlar ben gaçıyom. bıcı bıcı yapıcam sabah da erken kalkıp doktorumu arayacam erken gidicem 1 gün. çünkü çarşamba günü oğlumun mobilyaları gelicek evde olmam lazım :) öpüyorum sizi kocaman kendinize tikkat edin bebişleri göbüşleri öpün sevin
ayy çok tatlı ya:) benim ikinci çizgim çıkmıştı çok siliknası heyecan olmuştum hatta sigara içiydum o sırada hemen söndürmüştüm. bi daha da içmedim falan ayyyyyy o gün geldi aklıma birden
Ben hicbisey surmuyorum ilk hamileligimde en iyi catlak kremini kullandim bana misin demedi gene yanlarimdan catladisempatiksalakcinni
Bunda hic bisey surmedim sadece gobek deligimin kenarlarinda biraz catlak olustu yani sursende surmesende sonuc aynii
valla koca göbişimle nasıl yerleri sildim camları sildim halı yıkadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
doğum hediyesi canım sana ne aldı kocişinCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne alırlarsa alsınlar ya da almasınlar onlar bize sevgilerini herzaman hissettirmeleri yeterli:asigim::asigim::asigim:
ne zaman yatıcanız kız gece kulübüne çevirdik burayı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Kiss daha gece yeni basliyorr ne yatmasii :roflol:
benım hıkayemı anlatmak istiyorum kızlar
biz tam 1 sene bebek için ugrastık olmadı..
sonrada kızamıkçık aşısı vuruldum ben nasılsa olmuyor cocugumuz die düşünmeye basladık hatta doktora gidelim mi falan diye düşünüyorduk..
asıdan sonra 3 ay bebiş yapmayın dediler ama biz nasıl olsa olmuyor die korunmadık.
neyse,
benim adet günüm geldi geçti hatta 1 hafta biz test yaptık evde olanlardan tek çizgi çıktı..
benım de aklıma erken menepoza girdim falan geliyor esıme hatta benden arıl walla olmuo benım cocugum dedım.. cunku esım cok ıstıyordu
sonra aradan bir hafta daha gectı esım dedıki hastaneye gel de bır kan tahlılı yaptıralım sana benım evımle de hastane arası 10 adım :)) gittim hemen
ama ben biliyorum ki kolestrol seker tahlili olcam cunku rutin yaptırıyoruz biz
kanımı aldılar ben eve geldim yarım saat sonra esım aradı hastanenin önündeyim dedi bak pencereden ok dedim baktım elimdeki kagıdı görüyor musun canım dedi evet dedim işte sonucların dedi. :)))
eeeeeeeee dedim karıcım tebriler anne oluyorsun hamilesin dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?