2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim işimi görecek kadar bi araba aldı ama sonuçta borcunu 3 sene ödeyeceğizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hoşgeldinnna.s. nasılsın şeker?

saol tatlım iyi deiyelim iyi olsun buğün iyimde dün çok kötüydüm biraz temizlikl yapayım dedim başıma gelmeyen kalmadı belime müthüş sancılar saplandı yerimden kalkmak değil birine tutunmadan wcye bile gidemedim bütün gün yattım bi ara acile gitmeyi bile düşündüm okdar yani :gitme: ama neyseki sabah kalktığımda bişeyim yoktu şimdi hiiiiiiçç bir işe elimi bile sürmüyorumm kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım görüşmeyeli

benim işimi görecek kadar bi araba aldı ama sonuçta borcunu 3 sene ödeyeceğizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hayirli olsun canimmm iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin rabbimm :Saruboceq:

sılam yesica dün geceden beri yok ne sabahı yazışması:sm_confused::sm_confused:sm_confused::sm_confused::sm_confused::

:roflol: Dedimya bu saatler kafa duruyo benimm delikafadulden

''Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

bu da o yazdığım duanın türkçesi canlar..
peygamberimiz torunlarına okurmuş bu duayı..
hep okuyorum ben,siz de okuyun kuzularımızaa,hiç nazar değmez o zaman

Temizlik yaparsan tabi öyle olur ne garazin var kiss kendinee klava:
Gerci ders olmustur sana artik dogurana kadar temizlik falan yapmassin :roflol:
Bana ders oldu 2 gun mahfoldum simdi ortaligi söyle bi toparlayip supuruyom o kadarr bayanssulusmile

Hayirli olsun canimmm iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin rabbimm :Saruboceq:

:roflol: Dedimya bu saatler kafa duruyo benimm delikafadulden

Benim Koçişte bana bulaşık makinası almış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımyaaaa kıyamadı tabi karısna

Ama kim kime ne almıs ben anlamadııııımmmmm

da güle güle kullanın hamişlerrrrrrrrrrrr

Benim Koçişte bana bulaşık makinası almış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımyaaaa kıyamadı tabi karısna

Canim hayirli olsun bebiste gelcek ne buyuk kolaylik olucak senin icin iyi gunlerde kullann a.s.

Yaww herkesin mi dogum gunuydu ne hediyesi bunlar bi gun varda ben mi bilmiyom :u
hm:

cevşen takın kız peygamberimiz bile takarmışopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bu arada yanda tanıtım videsounda gördünüzmü arko krem hamilelikle oluşan çatlaklar için krem çıkarmış sadece eczanlerde yazıyordu izledinizmi bilmiyorumkismile bu çatlak kremlernin öbür kremlerden farkı nedir ben bi türlü anlamış değilim okdar sürüypruz bu normal kremlerdende çatlamasa bunlardanda çatlamaz kremm krem işte zaten o yağlardan kılandık maymun gibi akannehir ben normal krem sürüyorum napim siz ne sürüyosunuz

Ama kim kime ne almıs ben anlamadııııımmmmm

da güle güle kullanın hamişlerrrrrrrrrrrr

doğum hediyesi canım sana ne aldı kocişinCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim son doğumgünü hediyem oğlum kızlar doğumgünümde öğrenmiştim hamile olduğumu zaten insanın gözü hediye falan görmüyo valla öyle bi haber alınca

Canim hayirli olsun bebiste gelcek ne buyuk kolaylik olucak senin icin iyi gunlerde kullann a.s.

Yaww herkesin mi dogum gunuydu ne hediyesi bunlar bi gun varda ben mi bilmiyom :u
hm:

doğum yaptığın zaman hediye alıyolar yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya canım oturarak fırnın içini sildim okadar öle büyük bi işte yapmadım inanki büyük bütün işlerimi annem yapıyor saolsun ben sadece mutfakta filan ufak işler yapıyorum neden böle oldu anladım ki bir hafta öncesine kadar 2 tane perde bir tane fon ütüledim ozman bile bu kadar kötü olmamıştım kafamçokkarıştı

oha kız arabamı o zaman al arabayı hepimizi topla doğru parise

yaza mavişi mıncıklmaya gelcem senin kaçışın yokkkdelikafaduldendelikafadulden

ayy kııız aferim kocişineeee araba mı aldı sanaa ne tatlıııı :asigim:
ben otobüsten nefret ederim,hep söylenirdim,allah bin kere razı olsun,doğum günümde sürpriz yaptı:asigim:
artık bakkala çakkala falan rahatça gidip geliyorum,dünya varmış..rabbim isteyen herkese versin diye dua ediyorum şimdi de:))

ya siz beni delirteceksiniz,hergün biri kendini yoruyor,ben de kızıyorummklava:klava:klava:
hadi canınızın kıymeti yok da içinizdeki yavrunun ne suçu var,onu da yoruyorsunuzklava:klava:
yapma güzelim,ev nankördür,on saat temizlesen yine aynı olur ertesi gün..
doğurduktan sonra ne istiyorsan yap ama bbişimiz içindeyken otur oturduğun yerde:mymeka:

ne alırlarsa alsınlar ya da almasınlar onlar bize sevgilerini herzaman hissettirmeleri yeterli:asigim::asigim::asigim:

benim son doğumgünü hediyem oğlum kızlar doğumgünümde öğrenmiştim hamile olduğumu zaten insanın gözü hediye falan görmüyo valla öyle bi haber alınca

bende doğum günümde kızıma hamileymişimde haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 en güzek hediyeyi eşim vermiş önceden bana ben hala hediye bekliyorum olucak işmi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…