aman bu kadar fazla ıolduğunu bakma yarısı konuşmuyor öle bakıyor :mymeka:
benim işimi görecek kadar bi araba aldı ama sonuçta borcunu 3 sene ödeyeceğizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hoşgeldinnna.s. nasılsın şeker?
Hayirli olsun canimmm iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin rabbimm :Saruboceq:benim işimi görecek kadar bi araba aldı ama sonuçta borcunu 3 sene ödeyeceğizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sılam yesica dün geceden beri yok ne sabahı yazışması:sm_confused::sm_confused:sm_confused::sm_confused::sm_confused::
yaa hakikaten esra ne almıştı kocan doğumgünüde yaaaaa çatlatma biziiii
konuştıruruz kız onları bakma bende fazla konuşmuyom sen nerdeydin kayıpsın:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
saol tatlım iyi deiyelim iyi olsun buğün iyimde dün çok kötüydüm biraz temizlikl yapayım dedim başıma gelmeyen kalmadı belime müthüş sancılar saplandı yerimden kalkmak değil birine tutunmadan wcye bile gidemedim bütün gün yattım bi ara acile gitmeyi bile düşündüm okdar yani :gitme: ama neyseki sabah kalktığımda bişeyim yoktu şimdi hiiiiiiçç bir işe elimi bile sürmüyorumm kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım görüşmeyeli
Hayirli olsun canimmm iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin rabbimm :Saruboceq:
:roflol: Dedimya bu saatler kafa duruyo benimm delikafadulden
Benim Koçişte bana bulaşık makinası almış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımyaaaa kıyamadı tabi karısna
Ama kim kime ne almıs ben anlamadııııımmmmm
da güle güle kullanın hamişlerrrrrrrrrrrr
Ama kim kime ne almıs ben anlamadııııımmmmm
da güle güle kullanın hamişlerrrrrrrrrrrr
Canim hayirli olsun bebiste gelcek ne buyuk kolaylik olucak senin icin iyi gunlerde kullann a.s.
Yaww herkesin mi dogum gunuydu ne hediyesi bunlar bi gun varda ben mi bilmiyom :uhm:
Temizlik yaparsan tabi öyle olur ne garazin var kiss kendineeklava:
Gerci ders olmustur sana artik dogurana kadar temizlik falan yapmassin :roflol:
Bana ders oldu 2 gun mahfoldum simdi ortaligi söyle bi toparlayip supuruyom o kadarr bayanssulusmile
oha kız arabamı o zaman al arabayı hepimizi topla doğru parise
ben otobüsten nefret ederim,hep söylenirdim,allah bin kere razı olsun,doğum günümde sürpriz yaptı:asigim:ayy kııız aferim kocişineeee araba mı aldı sanaa ne tatlıııı :asigim:
saol tatlım iyi deiyelim iyi olsun buğün iyimde dün çok kötüydüm biraz temizlikl yapayım dedim başıma gelmeyen kalmadı belime müthüş sancılar saplandı yerimden kalkmak değil birine tutunmadan wcye bile gidemedim bütün gün yattım bi ara acile gitmeyi bile düşündüm okdar yani :gitme: ama neyseki sabah kalktığımda bişeyim yoktu şimdi hiiiiiiçç bir işe elimi bile sürmüyorumm kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım görüşmeyeli
benim son doğumgünü hediyem oğlum kızlardoğumgünümde öğrenmiştim hamile olduğumu zaten insanın gözü hediye falan görmüyo valla öyle bi haber alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?